BDSM

Er du nysgerrig eller bare en lille smule eksperimenterende, kan du nyde godt af vores store udvalg i BDSM og fetish sexlegetøj. Her finder du alt fra piske og håndjern til paddles, gags og kliniklegetøj. Alle elementer i spændende og pirrende sexoplevelser med enten en partner eller sig selv. Læs mere om SM Møbler her.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 10
Bound Metal Håndjern
Bound Metal Håndjern
Pris fra 39
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 10
Bound Blonde Blindfold Sort
Bound Blonde Blindfold Sort
Pris fra 39
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 14
Bound Brystklemmer med Rose Dekoration og Kæde
Bound Brystklemmer med Rose Dekoration og Kæde
Pris fra 55
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 14
Bound Reb Håndjern Sort
Bound Reb Håndjern Sort
Pris fra 55
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Love Mask
Love Mask
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
Taboom Brystklemme Pearl & Deluxe Kæde
Taboom Brystklemme Pearl & Deluxe Kæde
Pris fra 59
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 16
Bound Luksus Manchetter Sort
Bound Luksus Manchetter Sort
Pris fra 63
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 16
Bound Bondage Reb Sort 10 meter
Bound Bondage Reb Sort 10 meter
Pris fra 63
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 40
Furry Love Cuffs - Sort
Furry Love Cuffs - Sort
Pris fra 69
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 40
Furry Love Cuffs - Rød
Furry Love Cuffs - Rød
Pris fra 69
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Furry Love Cuffs - Sort
Furry Love Cuffs - Sort
Pris fra 69
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 40
Furry Love Cuffs - Lilla
Furry Love Cuffs - Lilla
Pris fra 69
Vis flere produkter

BDSM og andre feticher

Bdsm udstyrEn fetish er en handling eller en genstand, som virker seksuelt ophidsende på den, der har fetichen. Altså en seksuel lyst af en eller anden art. En fetish kan være alt fra balloner over BDSM til urinsex. Så der findes virkelig mange forskellige, men selvfølgelig er der nogle, der er mere udbredt end andre.

Ifølge kønsforskeren, Christian Groes-Green, har alle – eller i hvert fald de fleste – mindst én fetish. Synes du, at det kilder lidt i underlivet, når du ser eller tænker på en bestemt genstand eller handling. Så er det måske dér, du skal finde din fetish. Mange feticher kan lappe ind over andre feticher, men lad os se på nogle af de mest udbredte feticher.

BDSM er samlet udtryk for bondage

BDSM er en af de største grupper indenfor feticher. BDSM er et samlet udtryk for alt vedrørende bondage, disciplin, dominans, underkastelse (submission), sadisme og masochisme (sadomasochisme). Det handler i store træk om, at den ene part i forholdet bestemmer, og den anden lader det ske og samtykker. Sådan en slags slave og ejer-forhold.

Det kan være i mildere eller hårdere grad. Lige fra at blive fikseret med silkebånd, måske få blindfold på og blive kildet med en fjer til at blive spærret inde og blive pisket og ”tvunget” til noget ydmygende. Eller blive bundet op på et kors og blive udstyret med brystvorteklemmer og vægte i klitoris eller pung.

Den dominerende bliver seksuelt ophidset ved at have så stor kontrol og magt over et andet menneske og kan få udløb for alle sine fantasier, fordi den anden part gør, hvad der bliver sagt. Den anden part bliver nemlig seksuelt ophidset af at overlade al kontrol til en anden, give sig fuldstændig hen og at blive ”brugt” og udnyttet.

BDSM og de mange muligheder for de fantasifulde sexlystne

Der findes utrolig mange spændende BDSM-produkter, og der er mange der er nysgerrige på, hvad det egentlig går ud på. Først og fremmest er det vigtigt at vide, at BDSM står for: Bondage, Domination, Sadisme og Masochisme. Men det ene udelukker ikke det andet, og det kan på den måde være at de forskellige ting overlapper hinanden. Hvis du gerne vil mere om de forskellige elementer, kan du læse mere her og blive klogere på emnet og de mange frække muligheder du får med BDSM. Vi Introducerer dig også for nogle af de spændende og frække produkter, som du med fordel kan tage et kig på.

Er du nysgerrig og vil du gerne prøve BDSM?

Der er mange mennesker og par der er nysgerrige på at vide mere om, og prøve BDSM. På den måde kan de eksperimentere med erotisk legetøj, og gå på opdagelse i en ny spændende verden af anderledes erotik. Der er masser af muligheder og ting som piske, bind for øjnene og reb, er noget mange mennesker tænder på. Særligt efter filmen Fifty Shades of Grey blev populær, er endnu flere nysgerrige på hvad der sker indenfor BDSM, og de er klar til at prøve nye ting.

Nybegynder indenfor BDSM?

Som sagt har Fifty Shades of Grey bragt mange nysgerrige indenfor en helt ny verden, hvor dominans, bondage og sadomasochisme er ting som mange vil prøve. Det betyder at der er flere der f.eks. prøver spanking, og det kan bringe et pift til mange parforhold.

Før I starter

Før I starter på BDSM, er det vigtigt at i tager en snak om hvad i tænder på. Det er også vigtigt at i stoler 100% på hinanden, så I ikke overskrider hinandens grænser. Før I går i gang er det en god ide at i aftaler et safeword. Et safeword er det man også kalder et stop-ord.

Det betyder at hvis den ene part ikke ønsker at forsætte, skal han eller hun blot sige dette safeword, og så stopper legen. Det er meget vigtigt at alle respekterer dette ord, så der er tryghed indenfor jeres leg.

Kommunikation er helt afgørende

Før du kaster dig ud i BDSM, er det meget vigtigt at i snakker om hvad der skal foregå. Det er nemlig en sexleg, hvor alle skal have noget ud af det, og man skal ikke overskride grænser, med mindre det er aftalt. Det skal være frækt og pirrende, og ikke gøre ondt eller være ubehageligt. Det er vigtigt at alle parter ved at BDSM handler om at tage kontrol, afgive kontrol, og give sig hen. Alle skal have det godt med deres roller, så kommer den største nydelse.

Start stille og roligt

Det kan kun anbefales at I starter stille og roligt. Når i køber legetøj behøver i ikke starte med noget helt vildt. I kan f.eks. starte med at købe en lille buttplug og en lille pisk. På den måde kan i afprøve hvad I tænder på, og så langsomt købe mere udstyr. Der er ingen grund til at starte helt vildt, men hvis I begge tænder mere og mere på det i laver, kan i langsomt købe mere udstyr. I kan også overveje at melde jer ind i en klub for folk der har samme interesser som jer, og derved få mere inspiration, og lære mere om BDSM. Det er dog stadig vigtigt at I ikke overskrider jeres grænser. Det skal være sjovt og spændende, og ikke med at nogle bliver kede af det, eller får det dårligt. 

Husk at være sikre

Hvis i f.eks. er blevet tændte af bondage, er det naturligvis vigtigt at være sikre. Der er masser af muligheder indenfor dette univers, men det skal samtidigt være helt sikker og sjovt. Det er derfor vigtigt at I køber ”legetøj” af god kvalitet. Derudover skal I stadig huske at bruge jeres safeword, og aldrig gå på kompromis med sikkerheden. Før I går I gang med at lege skal I huske at gennemgå alle jeres frække legetøj, så i ved det hele er klar til at kunne bruges.

Prøv et Luksus Bondage Set

Hvis I finder ud af at jeres lyster er blevet tændte af BDSM-universet, er det måske ikke en dum ide, at I investerer i et Luksus Bondage Set. På den måde kan I afprøve om det er noget for jer. Dette sæt er af højeste kvalitet, og det sikrer at i starter et godt sted. På den måde kan i lege med håndjern, bind for øjnene og en masser andre spændende bondage sager. På den måde kan I gå på opdagelse i denne nye og spændende verden.

Dette Luksus Bondage Set indeholder alt i har brug for, og det vil helt sikker skabe en spændende aften i sengen. Det er kun jeres fantasi der sætter grænser, og herunder kan du se hvad sættet indeholder:

  • Luksus Bondage Spankingset består af 12 frække dele:
  • 1 bondagereb
  • 2 håndledsmanchetter
  • 2 ankelmanchetter
  • 2 kæder med karabinhager til at samle manchetterne parvis
  • 1 halsbånd
  • 1 hundesnor
  • 1 gag
  • 1 blindfold
  • 1 pisk

Alle delene I sættet kan indstilles så de passer til jeres frække led. På den måde kan I komme godt og sikkert i gang, og kan naturligvis altid købe nyt spændende legetøj.

En pisk sætter gang i fantasien

Mange par tænder på smæk, og en pisk sætter gang i fantasien. Det føromtalte sæt indeholder en pisk med hele 15 små haler. Den kan både bruges til at pirre, men den kan også give et hårdere smæk. Den er nem at styre, og vejer ikke så meget, så den efterlader ikke få røde mærker, med mindre det er meningen.

Få inspiration på nettet

Der er masser af inspiration at hente på nettet. Her kan i læse om andres erfaringer og fantasier, og derved hente masser af inspiration. Derudover er der også masser af film og bøger om emnet. Vi anbefaler at i læser om andres erfaringer, og på den måde kan der læres masser om BDSM-universet, og hvad der er af utallige muligheder.

Lak, læder, latex og gummi

Mange tror fejlagtigt, at tænder du på lak og læder osv., tænder du også på BDSM i en eller anden grad, men sådan er det ikke nødvendigvis fat.

Det kan være materialet alene, der tændes på. Du behøver ikke nødvendigvis at tænde på gummi, fordi du tænder på latex. Men alle ovennævnte feticher handler om at tænde på et bestemt materiale.

Det kan handle om at dyrke sex på et underlag af et af ovennævnte materialer. Fornemmelse af huden mod lakken, læderet, latexen osv.

Det kan også handle om at have en tætsiddende dragt af det pågældende materiale tæt på kroppen og/eller evt. ansigtet – altså en maske – eller at se andre bære det. Her er det den tætte fornemmelse, følelsen af det stramtsiddende ”stof” mod den bare hud, det sexede look og også nogle gange lyden.

Doktorlege

Skal vi lege doktor? Det er altid og har altid været spændende at udforske hinandens kroppe. Og med de rigtige remedier kan du gå endnu længere end blot til at tjekke reflekserne med en hammer på knæene, hvad enten du er lægen eller patienten.

Med et Wartenberg pinwheel kan du tjekke nogle helt andre reflekser og med speculum eller penis-plug kan du undersøge det indvendige af din partners kønsorganer. Eller du kan kigge nærmere på endetarmen med en anal speculum.

Med doktorlege er vi igen ude i noget med magt – noget med autoriteter. Den respektable læge, du burde kunne stole på, men som udnytter dig, når nu han har dine ben i bøjlerne. Eller den kyndige – men uskyldige – sygeplejerske, der passer og plejer, og gør lige hvad patienten har brug for, også hvis det kræver en mere intens behandling af kønsorganerne.

Sort og stort

Er det, når du ser en stor, sort dildo, du mærker den kildende fornemmelse, så har du nok en fetish for sort og stort. Der er nu noget sexet, noget fyrigt, noget magtfuldt over farven sort. Og endnu mere magtfuldt bliver det, hvis det også er stort.

Hvad end du drømmer om at give din partner en fist eller hele armen, eller du selv drømmer om at blive fyldt ud. Så er det lige netop det denne fetish handler om: At blive fyldt helt ud eller at fylde partner helt ud.

Alle de andre feticher

Der findes mange andre feticher, end dem du kan læse om herover. Det er kun et lille, bitte udpluk. Og du kan jo sagtens have mere end én fetish, du kan også have en blanding af flere feticher. Din fetish kan også skifte med alderen og erfaringen.

Men alt i alt handler det blot om det fantastiske at blive seksuelt opstemt.

Du kan bruge menuen i toppen til at finde de forskellige kategorier og har du spørgsmål til produkterne. Har du brug for hjælp til at finde det rigtige, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Læs mere om BDSM på Wikipedia her