BDSM

At købe BDSM produkter er ikke bare noget man gør. Du skal vide lidt om de forskellige produkter først og ikke mindst hvordan du leger med dem. Vi har lavet en stor Guide inden for BDSM, som vi anbefaler du læser først.

På denne side finder du derimod et stort udvalg af produkter klar til at udvide din horisont inden for sexlege. Måske du har set filmene Fifty Shades og gerne vil prøve det. Måske tænder du på blid eller hård smerte eller på at tage kontrollen. Her finder du alt hvad du skal bruge.

Nedenstående liste indeholder Affiliate Links
All Black Sven Dildo 29 cm
Vil du have det sort og stort? Som i virkelig stort! Så er den imponerende All Black Sven dildo med kugler skabt til dig. 29 cm lang og 5 cm i diameter.
Pris fra 199,00
American Bombshell B-10 Tango Anal Plug 25 cm
Kæmpe buttplug der kan bruges sammen med alle Vac-U-Lock kompatible harnesses for fræk strap-on leg..
Pris fra 349,00
American Bombshell Ballistic XXL Dildo
American Bombshell Ballistic er en lækker, metalgrå XXL Dildo fra Doc Johnson til kvinder og mænd, der ønsker fyldig og naturtro stimulation.
Pris fra 479,00
American Bombshell Fat Man Butt Plug 19 cm
Stå rør! American Bombshell er klar til at udfordre dig med Fat Man Butt Plug. Harness egnet. Doc Johnson Sil-A-Gel PVC. Lavet i USA.
Pris fra 229,00
American Bombshell Fat Man Butt Plug 19 cm
Stå rør! American Bombshell er klar til at udfordre dig med Fat Man Butt Plug. Harness egnet. Doc Johnson Sil-A-Gel PVC. Lavet i USA.
Pris fra 229,00
American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm
Doc Johnson American Bombshell Shell Shock er en stor plug, som kan bruges af både kvinder og mænd, der har erfaring indenfor analsex
Pris fra 499,00

Prøv et Luksus Bondage Set

Hvis I finder ud af at jeres lyster er blevet tændte af BDSM-universet, er det måske ikke en dum ide, at I investerer i et Luksus Bondage Set. På den måde kan I afprøve om det er noget for jer. Dette sæt er af højeste kvalitet, og det sikrer at i starter et godt sted. På den måde kan i lege med håndjern, bind for øjnene og en masser andre spændende bondage sager. På den måde kan I gå på opdagelse i denne nye og spændende verden.

Dette Luksus Bondage Set indeholder alt i har brug for, og det vil helt sikker skabe en spændende aften i sengen. Det er kun jeres fantasi der sætter grænser, og herunder kan du se hvad sættet indeholder:

  • Luksus Bondage Spankingset består af 12 frække dele:
  • 1 bondagereb
  • 2 håndledsmanchetter
  • 2 ankelmanchetter
  • 2 kæder med karabinhager til at samle manchetterne parvis
  • 1 halsbånd
  • 1 hundesnor
  • 1 gag
  • 1 blindfold
  • 1 pisk

Alle delene I sættet kan indstilles så de passer til jeres frække led. På den måde kan I komme godt og sikkert i gang, og kan naturligvis altid købe nyt spændende legetøj.