Opladelig Vibrator

Fleksibilitet, enkelthed og frihed er alle sammen parametre, der har stor betydning for din anvendelsesglæde med sexlegetøj. Der er mange fordele ved at købe en opladelig vibrator. For det første er det et miljøvenligt valg, da du minimerer dit forbrug af batterier, og for det andet får du meget større frihed med dit legetøj. Flere og flere producenter af sexlegetøj fremstiller deres produkter i genopladelige designs. Det betyder, at du har masser af vibratorer til mænd, kvinder og par at vælge imellem, når du går efter de alsidige og praktiske udgaver med genopladelig funktion.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 160
Pris fra 309
TILBUD
Spar 156
Satisfyer Pro 2 Next Generation Original Klitoris Stimulator - Guld
Pris fra 293
TILBUD
Spar 212
Satisfyer Pro Penguin Next Generation Klitoris Stimulator - Sort
Pris fra 237
TILBUD
Spar 155
Satisfyer Pro 2+ Vibrerende Klitoris Stimulator - Guld
Pris fra 294
TILBUD
Spar 100
Sinful Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator - Sort
Pris fra 299
TILBUD
Spar 60
Sinful Opladelig Powerful Masturbator til Mænd - Sort
Pris fra 239
TILBUD
Spar 200
Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig - Lilla
Pris fra 199
TILBUD
Spar 140
Tracy's Dog P. Cat Klitoris Stimulator - Lilla
Pris fra 209
TILBUD
Spar 160
Sinful Flexy Rabbit Vibrator Opladelig - Sort
Pris fra 269
TILBUD
Spar 130
Sinful Melt Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Par Penisring - Sort
Pris fra 289
TILBUD
Spar 100
TENGA Iroha by Ukidama Hana Massager - Hvid
Pris fra 599
TILBUD
Spar 100
TENGA Iroha by Ukidama Hoshi Massager - Hvid
Pris fra 599
Vis flere produkter

Derfor er de genopladelige vibratorer populære

Der findes ikke noget mere frustrerende end at være taget på romantisk weekendophold og opdage, at der mangler batterier til sexlegetøjet. Det er ikke kun på grund af de praktiske omstændigheder, at mænd og kvinder vælger de genopladelige vibratorer, når der skal købes det bedste og mest frække legetøj.

I længden kan det blive ressourcetungt, når der bruges batterier til vibrator og dildo, som skal udskiftes med jævne mellemrum.

Med en genopladelig vibrator slipper du for de irriterende situationer, hvor du må udsætte dine lyster og behov, fordi du skal omkring købmanden for at købe batterier. Og du skal ikke have dårlig samvittighed over at forbruge enten knapcellebatterier eller AAA-udgaver for at kunne få ekstra nydelsesfuldt forspil og sex.

Spar penge og køb opladelig vibrator

Der er mange penge at spare, når du vælger genopladeligt sexlegetøj. Prisniveauet er stort set det samme som med produkterne, der anvender batterier. Over tid slipper du for løbende udgifter til batterier.

Det er nemt, enkelt og effektivt at lade din vibrator op.

Når du køber dit sexlegetøj i genopladelig udgave, følger der et lille, magnetisk USB-kabel med. Når du lader dit legetøj op efter brug, er du sikker på, at det altid ligger klar til at give dig de dejligste oplevelser.

Du kan købe opladelige vibratorer i alle prisklasser.

Køb opladelig vibrator i forskellige udgaver

Den store popularitet omkring vibratorer afspejles i det brede produktudvalg.

Du kan blandt andet vælge følgende udgaver, når der skal købes vibrator i bedste kvalitet:

Hvilken type, du skal vælge, er helt op til dig og dine seksuelle behov. De populære vibratorer såsom Magic Wand, Satisfyers, Rabbit og Womanizer er nogle af de mest udbredte modeller, der kan fås i forskellige varianter og størrelser. Du kan vælge en mini-Magic Wand til forretningsrejsen, eller den nyeste udgave af Womanizer, når du vil lege selv.

Vil du have den mest intense og dybe stimulationen omkring klitoris, skal du vælge en Satisfyer. Det er den populære vibrator, der fungerer via trykbølger.

Når begge parter i forholdet skal have glæde af pulserende vibrationer, er det ideelt at vælge sexlegetøj, der er skabt til dobbeltnydelse.

Opladelig vibrator til par med fjernstyring

Vil I lege med dominans/submission, kan en opladelig vibrator med fjernstyring være det helt perfekt legetøj for jer. Om vibratoren skal bruges i forbindelse med bondage og binding, eller om det skal være en del af et forspil, er op til jer.

De genopladelige funktioner kommer jer ekstra til gode, når der købes fjernbetjent sexlegetøj. Her skal både vibrator og fjernbetjening have energi. Skulle der bruges batterier til formålet, vil det være ekstra ressourcekrævende. Med de genopladelige udgaver er det både billigt, miljøvenligt og simpelt hele tiden at lade fjernbetjening og vibrator op, så vibrationerne altid befinder sig på det mest kraftfulde niveau.

De billigste vibratorer er bullet-udgaverne. Det er de kompakte, diskrete og små vibratorer, der nemt kan skjules i en toilettaske eller i en natbordskuffe.

De eksklusive vibratorer er dem, der er designet med den nyeste teknologi på området. Det gælder blandt andet Womanizer og de appstyrede udgaver.