Tilbud til Par

Det er altid spændende at udforske de forskellige muligheder indenfor sexlegetøj med en partner. Her er der nemlig chance for at lære hinanden endnu bedre at kende, få helt nye oplevelser sammen og afprøve nye, nydelsesfulde produkter. Hvis I sammen vil afprøve noget nyt og spændende, så kan I med fordel kigge efter de gode tilbud til par. Her har vi samlet nogle af de bedste for jer, så I bare skal bestemme jer for, hvilket eventyr I vil tage på sammen.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 226
FemmeFunn Wireless Turbo Rabbit Vibrator 18 cm - Nude
Pris fra 869
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 496
Lelo IDA Wave App-styret Wavemotion Par Vibrator - Sort
Pris fra 899
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 496
Lelo IDA Wave App-styret Wavemotion Par Vibrator - Koral
Pris fra 899
TILBUD
Spar 50
baseks Bunny Tickler og Vibrator Æg med Fjernbetjening - Lilla
Pris fra 99
TILBUD
Spar 100
Rianne S Essentials Kit D´Amour Pirrings Sæt - Rosa
Pris fra 249
TILBUD
Spar 100
Rianne S Essentials Kit D´Amour Pirrings Sæt - Sort
Pris fra 249
TILBUD
Spar 100
Tenga Iroha by Ukidama Hana Massager - Hvid
Pris fra 599
TILBUD
Spar 171
Tenga Iroha by Ukidama Take Massager - Hvid
Pris fra 528
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 200
Shots Switch No 1 Pleasure Sæt Til Par - Sort
Pris fra 699
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 200
Shots Switch No 1 Pleasure Sæt Til Par - Pink
Pris fra 699
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 200
Shots Switch No 1 Pleasure Sæt Til Par - Lilla
Pris fra 699
TILBUD
Spar 84
Fifty Shades of Grey Sensation Finger Vibrator - Sort
Pris fra 295
Vis flere produkter

Tilbud til par på kinky sæt til legetøjskassen

Mange danskere har sexlegetøj liggende enten i sengebordsskuffen eller i en kasse i skabet. Det hives frem både til hverdag og særlige begivenheder, hvor der er lagt op til en ekstra erotisk stemning. Hvis I gerne sammen vil afprøve meget forskelligt spændende sexlegetøj og udstyr, så kan I med fordel finde det på tilbud til par.

Med sexlegetøj og udstyr på tilbud til par er der god chance for at finde lige det, I går og drømmer om at lege med. Der kan også findes nye overraskende produkter, hvis I sammen sidder og kigger tilbuddene igennem. Måske dukker der helt nye fantasier og erotiske idéer op, hvis I diskuterer de forskellige muligheder i fællesskab.

Ekstra nydelse med en vibrator på tilbud til par

Blandt det mest udbredte sexlegetøj hitter vibratoren altid. Den er elsket af rigtig mange kvinder over hele verden, men den kan også levere en særlig lækker stimulering til ham. Det kan gøre jeres seksuelle udfoldelser ekstra lækre, hvis I hiver et stykke sexlegetøj ind i legen, der kan deles af jer begge.

Parvibratoren er lavet, så I sammen kan nyde de stimulerende vibrationer selv under penetration. Der kommer hele tiden nye udgaver på markedet, der har lidt mere avanceret teknologi eller har fået en designmæssig make-over. Derfor kan du være heldig at finde de ældre modeller til en rigtig god pris, fordi der skal gøres plads på lageret til de splinternye udgaver.

Skab en fræk stemning med erotiske spil

Der er igennem de seneste år kommet flere spændende erotiske spil på markedet. Disse er ofte udviklede til, at I som par kan komme endnu tættere på hinanden og afsløre frække fantasier og lyster.

De fleste kender de klassiske frække kort med nøgne damer eller terningerne, der bestemmer, hvor og hvordan der skal leges. De nye spil er dog en hel del mere avancerede, så de også er god underholdning i sig selv. Derfor er prisen på dem også lidt i den dyre ende, hvis I endnu ikke ved, om det er noget for jer.

Hold derfor øje med tilbud til par på de forskellige webshops, der forhandler spændende sexlegetøj og produkter til de intime stunder. Her kan du nemlig være heldig at finde flotte og frække brætspil på tilbud til par, hvis I gerne vil skabe en ekstra intim og erotisk stemning.

Forkæl din partner med sexlegetøj og udstyr

Vil du gerne overraske din partner med nyt legetøj, så kan du med fordel finde det på tilbud til par. Her kan du nemlig få lidt mere for dine penge, så kvaliteten kan være ekstra god.

Vil du gerne afprøve noget nyt eller introducere nye oplevelser til dit parforhold, kan du også spare penge ved at købe udstyret på tilbud. Det er nemlig ærgerligt at have købt det til fuld pris, hvis det bare ender med at samle støv, fordi der ikke var den store interesse for det.

Du kan give en fræk gave, der kan nydes af jer begge, hvis du vælger noget lækkert legetøj på tilbud.