Anal Rengøring & tilbehør

Når I leger med analt legetøj, er det vigtigt at have 100% styr på hygiejnen. Der er masser af nydelse, ekstase og pirring at opnå ved at give dig selv eller din partner anal stimulation. Det skal være en sikker oplevelse, og derfor er der brug for forskelligt tilbehør. De fleste af os har lettest ved at tage imod et rimjob eller være afslappet med at bruge analplug, når vi ved, vi er helt rene.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 99
Womanizer Wave Brusehoved - Black
Pris fra 900
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 99
Womanizer Wave Brusehoved - White
Pris fra 900
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 99
Womanizer Wave Brusehoved - Silver
Pris fra 900
CleanStream Oppustelig Enema Plug - Black
Pris fra 379
SToys Anal Intim Brusehoved - Silver
Pris fra 449
Clean Stream Silicone Comfort Nozzle Tilbehør - Black
Pris fra 179
Plastik Brusehoved til Intimrengøring - Black
Pris fra 149
Sinful Deluxe Anal Douche - Black
Pris fra 189
Sinful Soft Comfort Anal Douche - Black
Pris fra 249
Nexus Anal Douche Pro - Black
Pris fra 179
baseks Anal Douche 225 ml - Blue
Pris fra 129
Sinful Passion Purple Anal Douche 250 ml - Purple
Pris fra 199
Vis flere produkter

Derfor er udstyr til anal rengøring et must

Der er både praktiske og mentale årsager til, at rengøringen er nødvendig, før og efter I eksperimenterer med anal stimulation. Der vil helt naturligt befinde sig bakterier i og omkring anus, der skal fjernes på sexlegetøj, efter det har været brugt.

Før I går i gang med frækt forspil og analmassage eller -sex, har det stor, psykisk betydning, at I har følelsen af renhed. Dette opnås ved at tømme det sidste stykke af endetarmen på forhånd. En anal douche eller et specialdesignet brusehoved er de perfekte redskaber til formålet.

I undgår uheld, der kan ødelægge hele seancen, og I kan lege frit, afslappet og fuldstændig ubekymret, når I klarer anal rengøringen før og efter sex.

Dette udstyr skal der bruges til anal rengøring

Tømning af endetarmen er rengøringen, der finder sted før sex, mens rengøring af legetøj klares efter de frække oplevelser.

I kan bruge følgende udstyr til at gennemføre den komplette anal rengøring:

  • Anal douche
  • Specialdesignet brusehoved
  • Renseservietter
  • Glidecreme

Et af de mest udbredte og populære redskaber til anal rengøring er en anal douche. Den kan bruges af både kvinder og mænd, og redskabet designes i mange varianter. På den måde kan du let finde en model, der egner sig til din krop og dine behov.

Er du træt af at skulle planlægge rengøringen, skal du vælge et brusehoved til samme formål. De bedste brusehoveder er lavet til at kunne monteres direkte på din egen bruseslange.

Med dette produkt kan rengøringen klares som en del af forspillet. Du og din partner kan gå i bad sammen, så forberedelsen bliver en del af oplevelsen.

Sådan vælger du den bedste anal douche

Der vil være forskel på, hvilken douche der er den bedste. Det afhænger af individuelle ønsker og præferencer. Du skal holde øje med punkterne i forhold til design og brugervenlighed, når du vil have den variant, der passer til dig. Derudover kan det være en god idé at holde øje med diameteren på skyllerøret. Som nybegynder kan det være rarest med det smalleste og mest tynde rør.

Af hygiejniske årsager er det bedst at vælge douches, hvor vandbeholder og skyllerør kan skilles ad. Rengøringen af dit anal udstyr har stor betydning for hygiejnen.

De populære douches kan fås til skarpe priser. Det er budgetvenligt tilbehør, du ikke kan være foruden, når du vil have succes med analsex.

Værd at vide om brusehovederne til intimrengøring

Uanset om du er erfaren med anal rengøring eller ej, kan du få masser af glæde af at bruge et specialdesignet brusehovede. De kan fås med vibrerende effekter, så rengøringen bliver anledning til at pirre dig selv eller din partner.

Det er forskelligt fra produkt til produkt, hvordan det skal monteres. Vil du have den nemmeste og mest simple montering, skal du vælge de nyeste brusehoveder til intimrengøring. Med dem er det let at sætte hovedet på din bruseslange og tage det af igen efter rengøring.

Når du bestiller denne produkttype, følger alt tilbehør til montering med.