Kostumer

Uniform, frækt kostume eller udklædning til det pirrende rollespil? Sex skal ikke bare være seriøst, intens og grænsesøgende. Det skal også være underholdende, frækt og en måde, hvor du og din partner kan udleve jeres kinky fantasier på. Med kostumer kan I eksperimentere med bondage, spanking, BDSM og rollelege. Der findes udklædning til forspil og sex til både mænd og kvinder, og tøjet er designet til enhver fantasi og personlighed.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
Obsessive Luiza G-Streng Rød - Rød - S/M
Pris fra 69
TILBUD
Spar 50
Nortie Friia Rød BH og Bundløs G-Streng Sæt - Rød - One Size
Pris fra 99
TILBUD
Spar 60
Nortie Riga Rød Blonde Bundløs Bodystocking - Rød
Pris fra 89
Baci Skolepige Kostume - Grøn - One Size
Pris fra 399
TILBUD
Spar 106
Nortie Vilja Bundløs Rød Blonde Body - Rød - One Size
Pris fra 153
Penthouse Libido Boost Rød Babydoll - Rød - S/M
Pris fra 179
TILBUD
Spar 50
Nortie Malin Rød Bundløs Orgasme Perle G-Streng - Sort - S/M
Pris fra 89
TILBUD
Spar 20
Nortie Siv Bundløs Rød Blonde G-Streng - Rød - S/M
Pris fra 59
TILBUD
Spar 56
Nortie Friia Rød BH og Bundløs G-Streng Sæt Plus Size - Rød - One Size
Pris fra 83
Cottelli Bundløs G-streng Rød - Rød - M
Pris fra 99
Baci Bundløs Blonde Hofteholder Sæt - Rød - One Size
Pris fra 229
TILBUD
Spar 60
Cottelli Blonde BH Sæt Rød - Sort - S
Pris fra 119
Vis flere produkter

Brug frække kostumer, når I vil udleve fantasierne hos hinanden

Når sexlivet er gået i stå, er det ofte et resultat af, at det er blevet for ensformigt, og at den ene eller begge parter mangler seksuel udvikling. Sex er en del af udviklingen som par. Det er en måde at styrke intimiteten på og skabe nye oplevelser, som vil bringe jer tættere sammen.

Vi har alle sammen fantasier og seksuelle tanker om forskellige situationer. For de fleste mænd og kvinder handler det ofte om magtforhold, hvor enten kvinden eller manden er dominerende.

Kostumer er en genial måde at udleve disse fantasier på. Med en uniform på bliver du eller din partner en anden persona, som det kan være nemmere at ’gemme sig bag’, når der leges med seksuelle grænser.

Klassisk, kinky, frækt eller stilfuldt?

Skolepige, submissiv, skolelærerinde, politimand, sexet soldat eller fræk stuepige?

Der findes udklædning til enhver mand og kvinde. Du får størst udvalg, når det er frække kostumer til kvinder, du er på udkig efter.

Formålet med udklædningen er med til at afgøre, hvilket look du skal gå efter. Det behøver ikke være frækt og kinky. Du kan finde søde og sensuelle kostumer, hvor de intime dele er fuldt ud dækket til.
Disse kan være det komfortable valg, når det er første gang, du iklæder dig en uniform eller et sødt, lille outfit.

Sexet udklædning til kvinder i alle størrelser

Der er en grund til, at du finder den populære udklædning til forspil og sex i alle størrelser. Sexappeal har intet med hverken kropsform eller vægt at gøre. Skønhed og sexappeal har derimod alt at gøre med sensuel energi og udstråling. De frække og pikante kostumer er designet til at få dig til at emme af seksuel energi.

Udklædningen er fremstillet i alle størrelser, pasforme og designs. Du kan vælge modeller i plus size kategorien og op til størrelse 50.

Disse modeller er lavet til at fremhæve dine kvindelige fordele. Det samme gælder for udklædningen, der henvender sig til de slankere kvinder.

Før du køber dit favoritsæt, skal du forholde dig til den konkrete størrelse. De mange producenter af kostumer kan have forskellige mønstre, de fremstiller deres styles i forhold til.  

Derfor kan der være forskelle på pasforme fra sæt til sæt.

Der vil ofte være en størrelsesguide hos de mange sæt til fræk udklædning. Her kan du se mål for både hofter, bryst og talje.

Køb favorituniform, der passer til dit sexlegetøj

Når fantasierne skal udleves, er det perfekt at kombinere den sexede udklædning med dit sexlegetøj. Legene derhjemme kan gennemføres ved, at den ene tager kontrollen og magten over den anden. Hvordan dette skal foregå, er 100% op til jer at eksperimentere med.

Til kinky spanking eller til de grænsesøgende BDSM lege kan bondage, paddles eller piske være det helt rette tilbehør, der matcher stilen omkring din uniform.

Det gode ved udklædning er, at tøjet kan bruges og sammensættes præcist, så det matcher dine eller kærestens inderste ønsker.

Med tiden kan du kombinere flere dele til udklædning, så du altid har mulighed for at skabe den helt perfekte stemning til jeres sexlege derhjemme.

Om du er til de klassiske og ikoniske former for udklædning, eller om du vil have en mere personlig uniform, afhænger af dine krav.