Glidecreme

Glidecremen er must-haves i ethvert forhold og i sengebordsskuffen hos dig som single. Der findes et stort udvalg af forskellige cremer, der kan fås både i vand- og silikonebaserede udgaver, og som kan fås med smag. Med lidt creme bliver sex og solohygge til intense oplevelser som følge af produktets evne til at hindre friktion.

De populære cremer er for alle, der ønsker bedre sex

Det kæmpe udvalg af cremer afspejler, hvor populære de er. De kan bruges til onani, forspil, erotisk massage og sex (både vaginalt og analt).

Der findes en creme til ethvert behov og ønske. Lider du af overfølsomhed, vil de økologiske produktudgaver være det rette valg for dig, og skal cremen kunne bruges til blowjobs, kan det være en udgave med smag, der passer bedst til dig.

Det er ikke kun til blow- og handjobs, at cremerne kan intensiveres den erotiske stimulation.

Cremerne kan gøre det lettere at bruge forskelligt sexlegetøj såsom strap ons, håndholdte dildoer og vibratorer. Når det gælder analsex og brug af buttplugs, analkæder eller prostatavibratorer er cremerne med de glidende egenskaber uundværlige.

Opdag dine og kærestens erogene zoner med den bedste glidecreme

En creme er perfekt, når du vil fyre ekstra op for forspillet. Der behøves ikke mere end en god creme, når du vil opdage din kærestes krop og lære hans eller hendes følsomme punkter bedre at kende. Bruger du fingrene uden creme, vil det skabe friktion mod huden, og det vil være umuligt at kun lade dine hænder eller fingre glide langs kroppen.

Med en creme bliver selv den mindste, lille, fysiske berøring til den mest seksuelle stimulation.

Cremen kan være det rette element mellem jer til forspillet, mens sexlegetøjet kan tages i brug, når I begge er tændte.

Køb glidecreme, der passer til formålet

Når den bedste creme skal vælges, skal du tage afsæt i, hvilken sammenhæng den skal bruges i, og hvad dine ønsker er i forhold til brugervenlighed. Der er f.eks. forskel på, om tilbehøret skal anvendes til vaginal- eller analsex.

Cremerne findes i følgende produktvarianter:

  • Anal creme
  • Creme til vaginal- og oralsex (kan vælges med silikone eller vand)
  • Økologiske udgaver
  • Cremer med smag.

En anal creme er lavet i en tykkere konsistens, der kan skabe de glidende effekter igennem længere tid á gangen. Skal cremen bruges til oralsex, kan produkterne med smag være med til at forstærke nydelsen for vedkommende, der giver.

Den største forskel imellem cremerne, der er egnet til vaginal- og oralsex, handler om, hvorvidt de er baseret på silikone eller vand.

Der er fordele ved begge produkttyper, og valget er en individuel sag.

Vand- eller silikonebaseret glidecreme?

Du får flest valgmuligheder, når du vælger cremer til oral- og vaginal brug. Vil du have et produkt, der ikke fedter på huden, og som er nem at vaske af, skal du vælge de vandbaserede udgaver. Den store fordel ved dem er brugervenligheden og det praktiske element i forhold til, at det ikke er nødvendigt at gå i bag lige efter sex.

Det kan ødelægge den intime og sensuelle stemning, når I skal i bad direkte efter sex. De vandbaserede glidecremer trænger lettere og hurtigere ind i huden. Dette betyder, at der generelt skal bruges mere af denne type creme under sex.

Vil I have en creme, der skal være drøj, og hvor der ikke hele tiden er brug for at tilføre ekstra smørelse, vil en silikonebaseret variant være det bedste valg. Her er der kun brug for at tilføre creme 1-2 gange, så I kan nyde vaginal- eller oralsex i flere timer.

Det vil være nødvendigt at skylle cremen godt af efter brug, da den ikke trænger ind i huden.