Anal dildo for en ekstra stimulerende oplevelse

Vil du gerne udforske ét af din krops mest sensitive områder, så kan du give anal dildoer et forsøg. Her er der rig mulighed for at opnå både kraftigere og mere stimulerende orgasmer både alene eller samen med en partner. En anal dildo er en dildo, der er særligt designet til at kunne give dig den mest pirrende oplevelse, når du bevæger dig ud i analleg. Herunder får du en introduktion til de mange spændende udgaver, der findes på markedet. Der er nemlig mange forskellige designs, materialer og størrelser at vælge imellem!

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
Sinful Slender Silikone Sort Dildo Large - Sort
Pris fra 279
baseks Slimline Begynder Anal Dildo Medium - Sort
Pris fra 149
Sinful Jiggle Sort Dildo 16,5 cm - Sort
Pris fra 249
Sinful Jiggle Very Peri Dildo 16,5 cm - Lilla
Pris fra 249
Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Hollow Strap-on Vibrator  - Nude
Pris fra 349
Willie City Super Realistisk Silikone Dildo 22 cm - Nude
Pris fra 499
GRATIS FRAGT
Tantus General Onyx Silikone Dildo 25 cm - Sort
Pris fra 849
Fun Factory Bouncer Shakedildo - Sort
Pris fra 599
Fun Factory Bouncer Shakedildo - Rød
Pris fra 599
baseks Orange Sunset Silikone Dildo 18 cm - Orange
Pris fra 199
baseks Metallic Pink Silikone Dildo 18 cm - Pink
Pris fra 199
Sinful Pretty Lover Very Peri Silikone Dildo 16,5 cm - Lilla
Pris fra 249
Vis flere produkter

Udforsk dine erogene zoner med spændende sexlegetøj

Anus er ligesom kønsorganerne fyldt med sensitive nerveender, der kan give ekstra lækker nydelse, hvis de bliver stimuleret korrekt. En anal dildo er et rigtig godt valg til dig, der har lidt erfaring med sexlegetøj til anal brug, og som gerne vil have endnu mere ud af den erogene zone. Det kan derfor være, du allerede har erfaring med buttplugs, anal kæder eller andre former for sexlegetøj.

Du kan også bare være nysgerrig på den ekstra stimuli, du kan opnå ved at pirre anus. Hvor en buttplug er lavet, så den kan give ekstra pirring ved at sidde mere statisk, så byder en anal dildo på ekstra stimulerende penetrering. En klassisk dildo er udformet, så den ligner en penis, men de kan i dag fås i mange forskellige udformninger, der garanterer at ramme plet.

Hvilken anal dildo skal jeg vælge?

Det er altid en god idé at gå efter en kvalitetsdildo, men du kan starte i den billige ende, hvis du skal afprøve, om det er noget for dig. Der findes dildoer til anus i mange forskellige prisklasser, så det er op til dig, hvor meget du vil give for dit nye legetøj.

Vælg gerne en dildo, der ikke har for stor en diameter, hvis du er helt nybegynder. Det er vigtigt at kunne slappe helt af og ikke spænde op, så en smallere dildo vil være mindre grænseoverskridende.

Har du derimod erfaring med anal pirring og har du måske eksperimenteret med anal sexlegetøj før, så kan du prøve et af de mere udfordrende designs. Der er mange forskellige udformninger, farver og størrelser at vælge mellem, når du først kigger de mange muligheder igennem. Så lad dig endelig friste!

Udnyt mandens p-punkt med en anal dildo

Kvindens g-punkt har været meget eftersøgt og diskuteret ikke kun i videnskaben, men også i medierne. Det er dog ikke kun kvinden, der er udstyret med et indvendigt punkt, for manden har også et særligt punkt, der kan stimuleres.

Mandens specielle punkt sidder i anus ved deres prostata. Du kan både stimulere prostata udefra ved at massere mellemkødet, men med en anal dildo kan du ramme den direkte og mere intenst. Med den rette stimulering kan du både alene eller sammen med en partner opnå ekstra intense orgasmer, hvis du rammer det korrekt.

En særlig udformet anal dildo til p-punktet vil sørge for den helt rigtige stimulering. Derfor skal du endelig ikke holde dig tilbage, hvis du gerne vil udforske din krop og få endnu mere ud af dine seksuelle oplevelser med en anal dildo.

Husk den vigtige glidecreme

Det er altid vigtigt at bruge en god glidecreme, når du kaster dig ud i analleg. Da anus ikke producerer et glidemiddel, skal du tilføre ekstra, så du får en god oplevelse. Det vil forhindre ubehagelig friktion og mindske risikoen for skader, hvis du husker at supplere dit sexlegetøj til anal brug med en glidecreme.

Mænd nyder lige som kvinder når deres prostata bliver stimuleret. Dette sker et stykke oppe i endetarmen og som hos kvinder er det forskellige præcis hvor den sidder og hvor stor den er. Der findes mange forskellige anal dildoer og prostata stimulations redskaber, som du kan bruge.

Kilde og referencer

Wikipedia