Stripperstænger

Før i tiden hørte de udelukkende til på stripklubberne, men med bølgen af pole-fitness er stripperstængerne også rykket hjem til de helt almindelige danskere. En stripperstang kan forvandle din stue eller soveværelse til en scene, hvor du kan forføre din partner med frække bevægelser og tricks. Det skal nok gøre din partner vild i varmen, når du folder dig ud på din stang. Herunder kan du se et udvalg af de flotte og funktionelle stripperstænger på markedet, som du let kan sætte op derhjemme. Så hold dig endelig ikke tilbage og slip din indre stripper fri!

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 34
Fetish Fantasy Transportabel Stripperstang
Fetish Fantasy Transportabel Stripperstang
Pris fra 945
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 195
Fetish Fantasy Series Stripperstang Dance Pole       - Silver
Fetish Fantasy Series Stripperstang Dance Pole - Silver
Pris fra 1.101

Forfør din partner med et frækt show

Stripperstænger kan bruges som et frækt redskab, når du vil forføre din partner. Med lidt øvelse og det helt rigtige musiknummer kan du nemlig lave et frækt show, der med garanti vil sætte fut i løjerne.

Det giver en helt ny mulighed for at vise dig frem for din partner, hvor du kan klæde dig frækt ud, mens du danser for ham eller hende. Sæt det helt rigtige musik på, der får dig til at føle dig allermest sexet. I kan udleve forskellige fantasier, hvor din partner kun må se og ikke røre, hvilket kan gøre luften tyk af begær.

Er du helt nybegynder, kan du finde meget hjælp til bevægelser og tricks, hvis du går online. Her kan du let finde instruktionsvideoer, så dine private shows bliver ekstra hede.

Stabilt holdepunkt for nye sexstillinger

Når showet er slut, kan I efterfølgende også bruge stripperstænger til at afprøve nye stillinger og frække eksperimenter. Den giver nemlig et godt udgangspunkt for et stabilt holdepunkt for både dig og din partner, når der kan holdes fast i stangen, mens I leger.

Hvis du har god kontrol og muskelstyrke, kan du også hænge frit i luften. Din partner kan også hjælpe med at holde dig oppe, så I begge får helt nye og nydelsesfulde oplevelser sammen.

God motion med stripperstænger

Man skal bestemt ikke underkende, hvor hårdt det er, hvis man vil lave flotte tricks på stripperstænger. Det kræver nemlig både muskelkraft, smidighed og elegance, hvis man vil hænge på hovedet og samtidigt se lækker ud. Du kan dog også bare nøjes med at bruge din stang til at bevæge dig forførende rundt om og som fast holdepunkt, når du danser for din partner.

I dag kan man gå til pole-fitness mange steder rundt omkring i landet, hvor dygtige instruktører sørger for at få pulsen op og musklerne i gang. Med stripperstænger til hjemmet kan du selv lære og træne de forskellige tricks.

Du vil ikke kun opleve mere selvtillid, når du har mestret de pikante tricks og stillinger, men de vil samtidigt sørge for din daglige motion. Det skal med garanti nok give sved på panden på en sjov og anderledes måde, hvis du træner med stripperstænger i eget hjem.

Forskellige stripperstænger på markedet

Når det kommer til stripperstænger, så er det vigtigt at vælge en, der passer til dit hjem. Du kan både få modeller, der kan sættes op og pilles ned efter behov, men også udgaver der sidder mere permanent i loftet.

Hvis du blot skal bruge din stang en gang imellem til en lækker aften, så er det en fordel med de smarte og diskrete modeller, der kan gemmes væk efter endt show. De skal ofte sidde i spænd mod et loft, så sørg for at finde et godt sted, hvor loftet kan klare presset fra stangen.

Det er nemlig yderst vigtigt, at stripperstænger sidder så godt i spænd, at de ikke vælter, når du svinger dig rundt eller hænger i dem.