Sexspil

Har I brug for inspiration til nye og frække stillinger, eller skal der skabes både en sjov og fræk stemning i soveværelset? Sexspil er det perfekte tilbehør til en aften, hvor I har god tid til hinanden. Det kan være derhjemme, når hverdagen eller weekenden skal peppes op, eller I kan tage et frækt spil med, når I skal på ferie eller weekendophold sammen. Der kan vælges erotiske, sexede, sjove, pirrende og romantiske spil, der er fræk underholdning for ethvert par.

Fifty Days Of Play Erotisk Spil - Blue
Pris fra 179
Dare Duel Sexspil til Par - Mixed colours
Pris fra 149
TILBUD
Spar 38
Let’s F*ck! - Sexspil
Pris fra 174
Fifty Nights of Naughtiness Sexspil
Pris fra 145
Adventurous - Eventyrligt Frækt Sexspil
Pris fra 69

Lær hinanden at kende og tag sexlivet til et nyt niveau

Sexspil er den oplagte måde at lære hinanden bedre at kende på. De fleste par, der har været sammen i flere år, kender til, at sexlivet engang imellem kan blive ensformigt. I kender hinanden, jeres lyster, de mest følsomme punkter på kroppen og hvad den anden tænder på.

Dette er skønt, og kendskabet er med til at styrke det mentale bånd mellem jer.

Dog kan kendskabet til hinanden også gøre, at den ene part eller I begge kan komme til at savne den spænding og magi, som I oplevede, da I startede med at date.

Det er her, sexspil kommer ind i billedet – og soveværelset.

Spillene er typisk kendetegnet ved små udfordringer og ukendte elementer. Der er garanti for, at I kan komme til at lære jeres egne og kærestens seksuelle lyster og fantasier bedre at kende.

Terninge- eller brætspil?

I behøver ikke bekymre jer om at blive opdaget med opbevaringen af jeres frække spil, når I får besøg af gæster og familie. Der kan vælges sexspil i alle mulige udformninger, typer og størrelser.

De mest diskrete og kompakte udgaver er terningespillene. Det er simple spil, der består af 2-3 terninger. Fremfor at have tal på siderne står der i stedet navne på forskellige kropsdele på den ene terning. På den anden står der ord, der fortæller, om du skal slikke, kysse eller noget helt tredje.

Kombinationsmulighederne er mange, og det er tilfældigt, hvilke sider terningerne lander på.

Vil I have et længerevarende spil, skal I vælge udgaverne med bræt og kort.

Disse spil kan være de mest udfordrende, hvor der er mulighed for, at vinderen af spillet får lov til at få en af sine seksuelle fantasier opfyldt.

Køb sexspil i alle prisklasser

Typen af spil vil påvirke prisen. Når I har planer om fra tid til anden at bruge et spil for at bringe magien samt de pirrende og overraskende elementer tilbage i sexlivet, er brætspillene de rette valg.

Disse spil ligger på samme prisleje som et traditionelt familiespil med spilleplade, spillebrikker, terninger og kort med spørgsmål.

Er det en lille, fræk overraskelse, du er på udkig efter, skal du vælge terningespillene eller dem, der kun består af kort. De er geniale sexspil, der egner sig perfekt til at kunne tages med på et weekendophold, eller til at skabe kvalitetstid mellem jer derhjemme.

Uanset hvilket spil du vælger, får I fræk underholdning, som I kan tage frem, når I har lyst til det.

Vælg sexspil som den perfekte gave

Der er forskel på par, deres lyster, fantasier og seksuelle stil. Det er ikke kun de sjove og frække spil, du kan købe. Der findes seriøse spil til par, som blandt andet har til formål at styrke kommunikationen mellem jer.

Med de mange valgmuligheder kan ethvert par få det spil, som passer bedst til dem.

Når du vil glæde, forkæle og overraske din kæreste med en særlig gave, er det oplagt at købe et sexspil.

Det er en personlig gave, der vil komme jer som par og individer til gode både undervejs og efter, I har spillet