Manchetter

Udvalget af bondage og bindeting er bredt. Der findes fikseringsredskaber til ethvert par, uanset deres fantasier, ønsker for design og krav til anvendelighed. For jer, der vil have tilbehør, som skal kunne modstå maksimal belastning, er manchetter det helt rigtige valg. Manchetter er den rå videreudvikling af de klassiske håndjern. De er kraftigere, mere solide og bredere end almindelige cuffs.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
Obaie Hogtie med Bløde Manchetter - Sort
Pris fra 199
TILBUD
Spar 50
Sportsheets Adjustable Tether Straps - Sort
Pris fra 179
TILBUD
Spar 100
Obaie Under The Bed Bondage Sæt til Sengen - Sort
Pris fra 199
TILBUD
Spar 50
Obaie Imiteret Læder Håndleds Manchetter - Sort
Pris fra 149
Baseks Leopard Kinky Bondage Sæt 6 stk - Nude
Pris fra 249
Obaie Imiteret Læder Hanging Manchetter - Sort
Pris fra 199
Ouch! Hand and Leg Cuffs - Sort
Pris fra 299
Obaie Bløde Håndleds Manchetter - Sort
Pris fra 79
Obaie Imiteret Læder Ankel Manchetter - Sort
Pris fra 199
Baseks Leopard Manchetter - Brun
Pris fra 99
Obaie Polstret Neopren Håndleds Manchetter - Sort
Pris fra 99
TILBUD
Spar 50
Rimba Ankel Manchetter i Læder og Metal med Hængelås - Sølv
Pris fra 499
Vis flere produkter

Bondage manchetter til håndled og ankler

De rå håndjern er blevet mere og mere populære gennem de seneste år. Det er nogle af de nyeste og mest holdbare bindeting, du kan vælge til både kvinder og mænd.

Om de solide cuffs skal bruges til fiksering af håndled, ankler eller hele kroppen, afhænger af jeres fantasier og seksuelle lyster.

Det er langt fra kun til BDSM, at det mest rå og solide bondageudstyr finder anvendelse. Vil I have noget af det bedste udstyr til frække dominanslege, kan der være masser af værdi og kvalitet ved at vælge de mest holdbare og eksklusive produkter på markedet.

Manchetter er dét udstyr, der har længst levetid og størst slidstyrke.

Produkttypen findes i mange designs og udgaver.

Køb rå og solide cuffs, der matcher jeres krav

Når du skal købe de rustikke cuffs, er der flere forhold, du skal være opmærksom på.

Det gælder blandt andet:

  • Skal redskabet bruges til fiksering af enten håndled eller ankler?
  • Skal det bruges på mand eller kvinde?
  • Hvilken lukkemekanisme skal der være?
  • Hvad skal materialet være?

Det vigtigste er at være opmærksom på, hvilke kropsdele dine cuffs skal binde fast. Der findes manchetter til både ankler og fødder, og de designes i forskellige størrelser. Om det skal være mand eller kvinde, der skal bindes, vil påvirke, hvilke størrelser med hensyn til omkreds, du skal vælge.

De bedste cuffs i kinky udgave er lavet i justerbare designs. De er fremstillet med remme, der kan lukkes i forskellige huller.

Er der brug for at kunne fiksere din partnere yderligere, skal du vælge cuffs med lænker. Du kan sætte manchetter til både ankler og håndled sammen, så du får maksimal kontrol over din mand eller kvinde.

Skal jeres fetish udleves totalt, kan der tilkøbes spredestænger og supplerende lænker med O-ring.

Vælg cuffs i enten læder eller neopren

Mens de klassiske håndjern er lavet i metal, er de solide og frække cuffs til de eksperimenterende bindelege lavet af enten læder, kunstlæder eller neopren.

Der er fordele ved alle materialer. Læder er det mest eksklusive materiale, du kan vælge til bondageudstyret. Det har den fordel, at det er blødt, og at det kun bliver mere fleksibelt og behageligt, des mere det bruges. Derudover er slidstyrken i top.

Kunstlæder er det budgetvenlige alternativ. Det giver masser af modstandskraft, og det har det sexede og rustikke look, som både mænd og kvinder tænder på.

Neopren er et af de nyere materialer til produkttypen. Det er fleksibelt, og det er det mest hudvenlige materiale. Når I har planer om, at bondagelegene skal kunne udvikle sig i længere tid á gangen, er komfort et vigtigt element.

Bondage manchetter kan købes i alle prisklasser

Vil I selv bestemme, hvordan jeres bondagelege skal udvikles, kan det være en god idé at vælge cuffs uden lænker og karabinhager. Her styrer I selv, om spænderne på hver yderside af manchetterne skal fastgøres med lænke eller bondagereb.

Når I vil have udstyr, der skal kunne tages i brug lige med det samme, og som kan bruges i kombination med alt jeres øvrige sexlegetøj, skal I vælge produkterne med ringe og lænker.

Der kan være penge at spare, når I køber komplet udstyr fra starten af.

Med det store produktudvalg er der garanti for, at ethvert par uanset erfaringer kan finde de perfekte manchetter, som passer til de seksuelle ønsker hos begge parter.