Anal Sexlegetøj

Ligesom kønsorganerne er anus et område, hvor der er mange følsomme nerveender. Med det rigtige anal sexlegetøj, kan du opleve ekstra pirrende, seksuelle oplevelser. Med stimulering af anus kan dine orgasmer blive endnu mere intense, hvis du inkluderer spændende anallegetøj, når du leger alene eller sammen med en partner.

Her kan du se et bredt udvalg af anal sexlegetøj til både den helt grønne nybegynder og den meget erfarne. Hold dig endelig ikke tilbage, for der er meget nydelse af hente i analstimulering!

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 120
Sinful Groove Glas Dildo - Klar
Pris fra 159
Sinful Slender Silikone Sort Dildo Large - Sort
Pris fra 279
baseks Slimline Begynder Anal Dildo Medium - Sort
Pris fra 149
TILBUD
Spar 110
Amaysin Triple Butt Plug Sæt - Flere farver
Pris fra 159
TILBUD
Spar 110
Amaysin Vibrerende Medium Butt Plug - Grøn
Pris fra 149
Sinful Twisted Lover Glas Butt Plug - Lilla
Pris fra 179
Sinful Rainbow Pillar Glas Dildo 15,5 cm - Flere farver
Pris fra 299
Sinful Blue Pillar Glas Dildo 15,5 cm - Blå
Pris fra 299
Sinful Jiggle Sort Dildo 16,5 cm - Sort
Pris fra 249
Sinful Jiggle Very Peri Dildo 16,5 cm - Lilla
Pris fra 249
TILBUD
Spar 120
Sinful Vibrerende Fjernbetjent Prostata Stimulator med Penisring - Sort
Pris fra 279
TILBUD
Spar 120
Hueman Black Hole Anal Vibrator med Penis Ring - Mørkeblå
Pris fra 379
Vis flere produkter

Anal sexlegetøj er sikkert at bruge.

Sexlegetøj til analstimulering er særligt udviklet til anus. Anus er et særligt sensitivt område, der kan byde på meget nydelse, hvis det stimuleres korrekt. Sexlegetøj til anus er lavet, så det let glider på plads og ikke risikerer at forsvinde op i endetarmen. Derfor er det udstyret med en ”fod” eller en ”stopper”, der beskytter dig bedst muligt.

Alt sexlegetøj til analbrug er derfor udviklet specifikt til anus, så det giver den mest behagelige oplevelse. Så er det blot op til, hvad du har lyst til at afprøve af de spændende typer på markedet!

Spændende legetøj med vibrationer og teknologi – der er noget til enhver fantasi

I dag er sexlegetøj ikke bare sexlegetøj. Den teknologiske udvikling har sikret helt nye funktioner, der gør dine seksuelle oplevelser lidt mere pirrende. Der er kommet mange kvalitetsprodukter til analbrug på markedet, hvor der er kræset ekstra for materialer, funktioner og design, så de er lidt ekstra lækre at bruge.

Du kan finde buttplugs og analdildoer, der har indbygget vibratorer, der forplanter sig til hele underlivet. Der er også spændende udformninger og designs at afprøve, der kan lidt mere end det helt klassiske sexlegetøj. Kast dig endelig ud i at afprøve sexlegetøj til analbrug, hvis du er ude efter endnu mere nydelse.

Husk god hygiejne og glidecreme!

Når du leger med anal sexlegetøj, så er det vigtigt at huske en god hygiejne, så bakterier fra anus ikke ender de forkerte steder. En god sexlegetøjsrens er derfor vigtig, så du får gjort legetøjet grundigt rent efter brug.

Derudover er glidecreme noget af det allervigtigste, når du eksperimenterer med analstimulering. Da anus ikke som kønsorganerne producerer et naturligt glidemiddel, er det afgørende, at du husker glidecreme, når du anvender anal sexlegetøj. Dette vil forhindre friktion og smerte, så det bliver en så komfortabel og pirrende oplevelse som overhovedet muligt.

Anal sexlegetøj til nybegynderen

Anus er et meget sensitivt område, og det kan være grænseoverskridende, hvis man som nybegynder vil udforske den pirrende analstimulering. Det er vigtigt at gå roligt og tålmodigt frem, og du kan derfor starte i den blide ende med en god glidecreme og en lille buttplug.

Anal sexlegetøj fås i helt små og uskyldige udgaver såsom buttplugs, analkæder og -dildoer med en meget lille diameter. Disse vil være en god start, hvis du som nybegynder vil afprøve, om analstimulering er noget for dig. Når du først har opdaget, hvor lækkert det kan være, så kan du altid rykke op i størrelsen og afprøve mere udfordrende sexlegetøj.

Brug legetøj som opvarmning til analsex

I porno bliver analsex ofte portrætteret meget direkte og hårdt, men anus kræver en del opvarmning, før det kan lade sig gøre. Derfor kan anal sexlegetøj hjælpe med at varme op og gøre det mere afslappet og behageligt, hvis du vil udforske analsex med en partner.

Med en buttplug eller en analdildo kan du enten alene eller sammen med din partner gøre forspillet til en pirrende oplevelse i sig selv. Det kan give jeres forhold en ekstra dimension, fordi det kræver tillid og tryghed at udforske analsex sammen. Derfor kan jeres seksuelle oplevelser føles mere intime, når I sammen afprøver forskelligt sexlegetøj og stimulering.