Anal Glidecreme

Når det kommer til alle former for anal stimulation, så er glidecreme altid vigtigt at have ved hånden. Om du er nybegynder eller erfaren, så er glidecreme et must til anal leg. Glidecreme er godt, både når du udforsker det sensitive område med et utal af nydelsesfulde nerveender, leger med sexlegetøj til anal brug eller dyrker analsex. Det giver en meget mere komfortabel oplevelse, om du eksperimenterer alene eller sammen med en partner. Herunder kan du se flere forskellige udgaver af anal glidecreme, så du kan vælge den helt rigtige til dine frække oplevelser med anal stimulation.

TILBUD
Spar 32
Swede Aqua Comfort Anal Glidecreme 120 ml - Clear
Pris fra 97
Kaerlig Økologisk Anal Glidecreme 75 ml - Clear
Pris fra 99
Intimate Earth Adventure Anal Relaxing Serum 30 ml - Clear
Pris fra 299
Pasante Extra Kondomer 12 stk - Clear
Pris fra 49
Eros Anal Silicone Glide 100 ml - Clear
Pris fra 119
Eros Relax Woman Anal Afslapnings Spray 30 ml - Clear
Pris fra 99
Sinful Anal Relax Gel 50 ml - Clear
Pris fra 109
Relaxxx Women Afslappende Analspray 15 ml - Clear
Pris fra 179
Beppy Comfort Gel Glidecreme 250 ml - Clear
Pris fra 99
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml - Clear
Pris fra 89
Sinful Anal Glidecreme 50 ml - Clear
Pris fra 59
Skins Sensual Comfort Hybrid Silikone og Vandbaseret Anal Glidecreme 130 ml - Clear
Pris fra 99
Vis flere produkter

Husk en god anal glidecreme for en behagelig oplevelse

Grunden til at anal glidecreme er vigtigt, når du bevæger sig ud i analleg, er, at anus ikke producerer et glidemiddel. Modsat vagina og penis udskiller anus ikke et naturligt sekret, der gør området glat og nemt at stimulere og penetrere. Derfor er det vigtigt at tilføre en god glidecreme, der sikrer en behagelig oplevelse for dig og en eventuel partner.

Glidecreme er med til at garantere, at der ikke opstår friktion, hvilket kan være ubehageligt og smertefuldt. Du undgår rifter eller skader, hvis du husker en god glidecreme særligt udviklet til anal brug. Det giver en mere sikker og komfortabel oplevelse, hvis du husker at have en glidecreme ved hånden.

Forskellen på almindelig glidecreme og anal glidecreme

Det kan måske være fristende at bruge den samme glidecreme til alle dine seksuelle eventyr, men der er mange fordele ved at vælge en anal glidecreme, når det kommer til anal stimulation. Konsistensen er en stor forskel mellem klassisk glidecreme og glidecreme udviklet til anal brug. Anal glidecreme har ofte en mere fed konsistens, der gør det lettere at styre produktet. Det gør det derfor nemmere, når cremen skal bruges koncentreret til at varme anus op med fingre, sexlegetøj eller penis under analsex.

Derudover giver glidecreme til anal brug også en ekstra god glideevne, så det er lettere at penetrere anus, når det er varmet tålmodigt op. Det giver alt i alt en mere let og effektiv måde at opnå en behagelig oplevelse, hvis du husker den afgørende glidecreme.

Vælg den rigtige anal glidecreme til dine behov

Der findes mange forskellige udgaver af glidecreme til anal brug. Særligt er det vigtigt at være opmærksom på ingredienserne, hvis du har allergier overfor bestemte indholdsstoffer. I dag kan du få både konventionelle og helt økologiske anal glidecremer alt efter, hvad du er på udkig efter. Det er derfor op til dig, hvad der er mest fordelagtigt og passer til dine behov.

Vandbaseret eller oliebaseret anal glidecreme?

Hvis du skal bruge sexlegetøj og kondom, så er det vigtigt, at du benytter en vandbaseret glidecreme. En oliebaseret glidecreme kan nemlig opløse mange af de materialer, som sexlegetøj og kondomer er lavet af. Det kan dog være nødvendigt at tilføre mere glidecreme undervejs, hvis den er vandbaseret, da den kan tørre lidt ud.

Vil du have en så god glideevne som muligt, så er en oliebaseret glidecreme et godt valg. En oliebaseret glidecreme har længere levetid, så du ikke skal supplere med mere glidemiddel så ofte under legen. Du skal dog ikke benytte en oliebaseret glidecreme med sexlegetøj eller kondomer, medmindre du er sikker på, at produkterne er lavet i sikre materialer.

Gør anal stimulering til en leg

Har du endnu ikke eksperimenteret med anal stimulering, så venter dig et spændende og nydelsesfuldt eventyr forude. Har du derimod erfaring, så ved du måske allerede, hvor pirrende og stimulerende de anale oplevelser kan være. Husker du en god anal glidecreme, så er der langt større garanti for en rigtig god oplevelse, hvis du leger alene eller sammen med en partner.