Erotisk Massage

Vil du overraske kæresten med den dejligste, sensuelle oplevelse, eller vil I forkæle hinanden, så sexlivet bliver endnu mere intenst? Fræk massage er den bedste måde at fyre ekstra op for den romantiske stemning. Der kræves ikke meget udstyr for at give din kæreste eller partner en oplevelse, der nok skal komme dig selv til gode, når massagen udvikler sig til sex.

Sinful Mandel Massageolie 200 ml - Yellow
Pris fra 159
Kaerlig Økologisk Massageolie 150 ml - Yellow
Pris fra 129
Sinful Intim Massageolie 200 ml - Clear
Pris fra 169
Sinful Petite Mini Magic Wand - Black
Pris fra 329
Fetish Collection Lak Lagen 200 x 230 cm - Purple
Pris fra 329
Bodyfun Warming Massage og Glidecreme 100 ml - Clear
Pris fra 149
Body Slide Massage Glidecreme - Clear
Pris fra 69
Eros Varmende Massageolie 150ml - Clear
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Jade Egg til Yoni Massage - Green
Pris fra 819
Joydivision WARMup Varmende Massageolie med Smag 150 ml - Red
Pris fra 149
Joydivision WARMup Varmende Massageolie med Smag 150 ml - Nude
Pris fra 149
Just Play Mint Olie Orgasmegel 80 ml - Clear
Pris fra 99
Vis flere produkter

Vælg det bedste tilbehør til sex massage

Du kommer til at hente en masse point på kæreste- eller ægtefællekontoen, når du forkæler din partner med en afspændende, pirrende og behagelig kropsmassage.

Med dette tilbehør kan der skabes den mest afslappende, trygge og romantiske stemning, uanset om I er derhjemme eller er på weekendophold:

  • Rosenblade
  • Duftlys
  • Massageolie (til krop eller intimbrug).

Om der skal stemningsfulde duftlys i soveværelset, er en smagssag. Uanset hvilken atmosfære du vil skabe, og hvilken anledning frækt massage gives i forbindelse med, er der brug for olier.

Du kan købe specielle massageolier i mange udgaver. Det kan være de økologiske produkter, der er det rette valg til jer, der har allergi, eller som i forvejen lever en miljøbevidst livsstil.

Vil du kombinere det bedste fra både levende lys og fra de uundværlige olier, skal du købe de særlige massageolielys.

Stearinen er lavet af olie, der vil smelte, når vægen langsomt får olien til at flyde. Det er både praktisk og behageligt at bruge massageolielysene. Den lune olie er skøn at få på kroppen.

Køb massageolie i flere varianter

Det er en god idé at undersøge de mange olier, der kan bruges til erotisk massage. Hvilken olie du skal vælge, afhænger af, om den skal bruges til massage af krop og muskelgrupper, eller om den skal anvendes til massage af de intime kropsdele.

Er det sidstnævnte tilfældet, skal du vælge produkter, der er fremstillet hertil. Her vil olien være lavet af de mest milde og naturlige ingredienser og ekstrakter, så miljøet i underlivet ikke forstyrres.

Olierne findes i følgende udgaver:

  • Veganske og økologiske
  • Med dufte og i neutrale udgaver
  • Til kropsmassage og intimmassage
  • Med glidecreme.

Det er kun de allerbedste olier, der sælges til erotisk massage. Typisk er de fremstillet på mandel- eller abrikosolie, der giver masser af næring og fugt til huden.

Når massagen kommer til at lede videre til sex, kan det være de populære 2-i-1 olier, der er det perfekte valg for dig. Her får du et produkt, der både er en kropsolie og en glidecreme. Disse massageolier indeholder hverken parabener, kemikalier, parfume eller skadelige stoffer. Dermed kan du bruge den multifunktionelle olie til at gå på opdagelse på hver en millimeter af din kæreste krop.

Vær opmærksom på duftene til erotisk massage

Når den perfekte og mest sensuelle stemning skal skabes, skal du bruge både lys og olie. Her er det vigtigt at vælge produkter, som komplimenterer hinanden.

Massagen skal være en nydelsesfuld stund, der er forbundet med behag for både krop og sind. Det kan forstyrre oplevelsen, hvis duftene i soveværelset er for intense.

Både lys og dufte fremstilles i mange varianter. Der kan vælges de neutrale dufte og olier, hvis du eller din partner er overfølsom. Der findes tilbehør til erotisk massage til ethvert behov.

Stimulér sexlysten med forførelsesdufte

Vil du pirre din partner maksimalt og øge hans eller hendes sexlyst, skal du vælge de såkaldte ”forførelsesdufte”. Som navnet antyder, er de sunde og hudvenlige ingredienser i olien nøje sammensat i forhold til at påvirke og stimulere din kæreste.

Disse olier kan bruges både til erotiske massager, og de kan bruges som optakt til forspil og sex. Dryp et par oliedråber på huden, og lad aromaen tiltrække og forføre din kæreste.