Sexmaskiner

Med sexmaskiner venter der helt nye, spændende og stimulerende oplevelser for dig og en eventuel partner. De kan fås i et væld af udgaver, der helt automatisk sørger for at levere en pirrende stimulering. Du kan derfor lade maskinen gøre arbejdet og bare lade dig overtage af nydelsen. Lad dig endelig friste af det store udvalg af sexmaskiner, der nok skal give helt nye og spændende seksuelle oplevelser.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
JoyDivision Wet Games Lak Lagen - Sort
Pris fra 299
JoyDivision Wet Games Lak Lagen - Rød
Pris fra 299
JoyDivision Wet Games Lak Lagen - Hvid
Pris fra 299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6
Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy The Bigger Bang Thrusting and Rotating Sex Maskine - Sort
Pris fra 1.889
LoveBotz EZ Bend Dildo Attachment 19 cm - Nude
Pris fra 449
GRATIS FRAGT
Fantasy For Her Love Thrust-Her Sex Maskine - Lilla
Pris fra 799
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 906
NMC Louisiana Lounger Sex Maskine - Sort
Pris fra 1.289
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 485
Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Transportabel Sex Maskine - Sort
Pris fra 2.110
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2904
Shots Toys Shots Ride and Slide Sexmaskine - Sort
Pris fra 4.091
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 699
LoveBotz Athenas Double Penetration Sexmaskine - Sort
Pris fra 7.296
Fantasy For Her Vibrerende Sex Maskine - Lilla
Pris fra 599
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 665
Suck-O-Mat The Ultimate Sucking Machine 2.0 - Sort
Pris fra 1.830
Vis flere produkter

Ekstra sjov med sexmaskiner

Sexmaskiner er et stykke legetøj til voksne, der gerne vil udforske sexlivet yderligere. Har du allerede været i gang med sexlegetøj, er maskinerne derfor skridtet videre. Med en automatisk maskine er der mange muligheder for at lege på helt nye måder både solo eller sammen med andre.

Mange modeller kommer med en fjernbetjening, så du let kan kontrollere bevægelserne, mens du nyder. Du kan også lade en eventuel partner stå for at bestemme hastigheden og bevægelserne.

Hvis I eksperimenterer med bondage, kan det blive rigtig hedt, når din partner har spændt dig fast og overtager kontrollen med maskinen.

Forskellige typer af sexmaskiner

Sexmaskiner er apparater, der kan give dig ekstra nydelse, hvis du leger alene eller sammen med en partner. De kommer i forskellige udgaver, der tilbyder særlig stimulering alt efter dine lyster.

Automatiske masturbatorer til mænd

Nogle maskiner er lavet til mænd, hvor de imiterer enten følelsen af vaginal, anal- eller oralsex. Disse kaldes også for en stroker eller masturbator, der dog har en indbygget maskine, der sørger for at gøre arbejdet for dig. Du kan derfor læne dig tilbage og slappe af, mens maskinen sørger for at give dig nydelse på en helt ny og spændende måde.

Det er ikke kun en maskine, der kan nydes alene, for du kan let overlade kontrollen til din partner for en ekstra pirrende leg.

Stempelbevægelser til penetration

Nogle modeller er lavet, så de imiterer den stødende bevægelse fra penetrativ sex. Denne type sexmaskiner med stempelbevægelser kan nydes både af mænd og kvinder, der gerne vil penetreres. De kan bruges både alene, hvis du gerne vil tage din onani til nye højder, eller du kan overlade kontrollen til din partner.

Du kan både få maskiner til penetration i dildo-størrelse, hvor den støder meget lig oplevelsen af en penis. Disse er ofte trådløse, så du får stor bevægelsesfrihed.

Hvis du vil have en mere kraftig maskine, kan du vælge en større udgave, hvor du kan sætte dig op og ride dig til orgasme. Du kan få forskelligt tilbehør til denne type maskine, hvis du eksempelvis gerne vil have forskellige dildoer til både vaginalt og analt brug.

Vibrerende sexmaskiner

For mange mænd og særligt kvinder er vibrationer med til at gøre de seksuelle oplevelser ekstra nydelsesfulde. Derfor kan du med vibrerende udgaver få kraftige vibrationer, der sender dig helt op i skyerne.

Disse modeller har langt mere kraft end en klassisk lille vibrator, så du får virkelig smæk for skillingen med en vibrerende udgave.

Hvilken sexmaskine skal jeg vælge?

Sexmaskiner er et stykke avanceret sexlegetøj, der kan give ekstra krydderi til dit sexliv. De kommer i flere forskellige udgaver, der tilbyder hver sin særlige stimulation. Det er derfor op til dig, hvilken type, der passer til din lyst og behov.

Ofte er maskinerne en større investering, men du får derfor også et kvalitetslegetøj, der kan holde mange år ud i fremtiden.

Du kan få mindre transportable udgaver, der gør det lettere at gemme dem væk efter endt leg eller tage dem med på farten. Disse har dog ikke samme kraft som de helt store og avancerede modeller. Så vælg en model, der passer til dine lyster og plads i hjemmet.