Sexmaskiner

Med sexmaskiner venter der helt nye, spændende og stimulerende oplevelser for dig og en eventuel partner. De kan fås i et væld af udgaver, der helt automatisk sørger for at levere en pirrende stimulering. Du kan derfor lade maskinen gøre arbejdet og bare lade dig overtage af nydelsen. Lad dig endelig friste af det store udvalg af sexmaskiner, der nok skal give helt nye og spændende seksuelle oplevelser.

GRATIS FRAGT
LoveBotz Sex Machine Dildo Adapter   - Black
LoveBotz Sex Machine Dildo Adapter - Black
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Hismith Premium KlicLok Fleshlight Adapter
Hismith Premium KlicLok Fleshlight Adapter
Pris fra 229
GRATIS FRAGT
HiSmith Extention Bar 30 cm
HiSmith Extention Bar 30 cm
Pris fra 249
GRATIS FRAGT
HiSmith KlicLok Anal Dildo til Sexmaskine 19,5 cm
HiSmith KlicLok Anal Dildo til Sexmaskine 19,5 cm
Pris fra 269
GRATIS FRAGT
HiSmith Sugekops Adapter
HiSmith Sugekops Adapter
Pris fra 269
GRATIS FRAGT
Doc Johnson Hismith Vac-U-Lock Adapter    - Sort
Doc Johnson Hismith Vac-U-Lock Adapter - Sort
Pris fra 269
GRATIS FRAGT
F-Machine Vac-U-Lock Adapter    - Sort
F-Machine Vac-U-Lock Adapter - Sort
Pris fra 299
GRATIS FRAGT
Sit & Love Vibrating Chair
Sit & Love Vibrating Chair
Pris fra 319
GRATIS FRAGT
HiSmith KlicLok Pink Dildo til Sexmaskine 21 cm
HiSmith KlicLok Pink Dildo til Sexmaskine 21 cm
Pris fra 329
GRATIS FRAGT
Hismith Dobbeltsidet KlicLok Adapter med Fjeder til Par
Hismith Dobbeltsidet KlicLok Adapter med Fjeder til Par
Pris fra 329
GRATIS FRAGT
Hismith KlicLok Extension Bar    - Sølv
Hismith KlicLok Extension Bar - Sølv
Pris fra 329
GRATIS FRAGT
Doc Johnson Hismith Vac-U-Lock Extension Bar   - Sort
Doc Johnson Hismith Vac-U-Lock Extension Bar - Sort
Pris fra 349
Vis flere produkter

Ekstra sjov med sexmaskiner

Sexmaskiner er et stykke legetøj til voksne, der gerne vil udforske sexlivet yderligere. Har du allerede været i gang med sexlegetøj, er maskinerne derfor skridtet videre. Med en automatisk maskine er der mange muligheder for at lege på helt nye måder både solo eller sammen med andre.

Mange modeller kommer med en fjernbetjening, så du let kan kontrollere bevægelserne, mens du nyder. Du kan også lade en eventuel partner stå for at bestemme hastigheden og bevægelserne.

Hvis I eksperimenterer med bondage, kan det blive rigtig hedt, når din partner har spændt dig fast og overtager kontrollen med maskinen.

Forskellige typer af sexmaskiner

Sexmaskiner er apparater, der kan give dig ekstra nydelse, hvis du leger alene eller sammen med en partner. De kommer i forskellige udgaver, der tilbyder særlig stimulering alt efter dine lyster.

Automatiske masturbationer til mænd

Nogle maskiner er lavet til mænd, hvor de imiterer enten følelsen af vaginal, anal- eller oralsex. Disse kaldes også for en stroker eller masturbator, der dog har en indbygget maskine, der sørger for at gøre arbejdet for dig. Du kan derfor læne dig tilbage og slappe af, mens maskinen sørger for at give dig nydelse på en helt ny og spændende måde.

Det er ikke kun en maskine, der kan nydes alene, for du kan let overlade kontrollen til din partner for en ekstra pirrende leg.

Stempelbevægelser til penetration

Nogle modeller er lavet, så de imiterer den stødende bevægelse fra penetrativ sex. Denne type sexmaskiner med stempelbevægelser kan nydes både af mænd og kvinder, der gerne vil penetreres. De kan bruges både alene, hvis du gerne vil tage din onani til nye højder, eller du kan overlade kontrollen til din partner.

Du kan både få maskiner til penetration i dildo-størrelse, hvor den støder meget lig oplevelsen af en penis. Disse er ofte trådløse, så du får stor bevægelsesfrihed.

Hvis du vil have en mere kraftig maskine, kan du vælge en større udgave, hvor du kan sætte dig op og ride dig til orgasme. Du kan få forskelligt tilbehør til denne type maskine, hvis du eksempelvis gerne vil have forskellige dildoer til både vaginalt og analt brug.

Vibrerende sexmaskiner

For mange mænd og særligt kvinder er vibrationer med til at gøre de seksuelle oplevelser ekstra nydelsesfulde. Derfor kan du med vibrerende udgaver få kraftige vibrationer, der sender dig helt op i skyerne.

Disse modeller har langt mere kraft end en klassisk lille vibrator, så du får virkelig smæk for skillingen med en vibrerende udgave.

Hvilken sexmaskine skal jeg vælge?

Sexmaskiner er et stykke avanceret sexlegetøj, der kan give ekstra krydderi til dit sexliv. De kommer i flere forskellige udgaver, der tilbyder hver sin særlige stimulation. Det er derfor op til dig, hvilken type, der passer til din lyst og behov.

Ofte er maskinerne en større investering, men du får derfor også et kvalitetslegetøj, der kan holde mange år ud i fremtiden.

Du kan få mindre transportable udgaver, der gør det lettere at gemme dem væk efter endt leg eller tage dem med på farten. Disse har dog ikke samme kraft som de helt store og avancerede modeller. Så vælg en model, der passer til dine lyster og plads i hjemmet.