Chemiser & Babydolls

Chemiser & babydolls er komfortable at sove i, men det betyder ikke nødvendigvis, at de vil hjælpe dig til en uforstyrret nattesøvn. Sortimentet inkluderer både satin, bløde blonder og frække detaljer, der fremhæver de bedste dele af din krop og øger din selvtillid i soveværelset ved at frembringe din mest sensuelle side. De findes i forskellige farver og typer – nogen dækker mere end andre – men tilfælles har de alle sammen, at de er sexede og vil bringe søvnløse og erotiske nætter til din lejlighed. Vælg mellem babydolls med indbygget BH eller komfortable og bløde chemiser.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 50
Nortie Gry Bundløs Bodystocking med Lange Ærmer - Sort - One Size
Pris fra 109
TILBUD
Spar 45
Nortie Ingrid Mini Kjole uden Ærmer - Sort - One Size
Pris fra 64
TILBUD
Spar 40
Nortie Basil Sort Babydoll Sæt - Sort
Pris fra 159
TILBUD
Spar 85
Nortie Gro Rød Blonde Babydoll Sæt Plus Size - Rød - Plus Size
Pris fra 124
Baci Mini Blonde Chemise Plus Size - Sort - One Size Queen
Pris fra 399
Cottelli Blonde Chemise Plus Size - Sort - XL
Pris fra 299
Cottelli Blonde Babydoll Plus Size Rød - Rød - XL
Pris fra 379
TILBUD
Spar 80
NO:XQSE Gennemsigtig Babydoll - Sort - One Size
Pris fra 99
TILBUD
Spar 70
Baci Corset Front Blonde Mini Kjole - Sort - One Size
Pris fra 179
TILBUD
Spar 40
Nortie Merian Selvsiddende Strømper med Bred Blondekant Plus Size - Sort
Pris fra 89
Cottelli Bondage Babydoll Sæt Plus Size - Sort - 4XL
Pris fra 549
Obsessive Lovica Rød Chemise Sæt - Rød - L/XL
Pris fra 399
Vis flere produkter

Hvad er en chemise?

Chemisen går langt tilbage i tiden og er ikke altid blevet brugt som en sexet og sensuel beklædningsdel i kvindens garderobe. Før i tiden blev den nemlig brugt til at beskytte korsettet mod snavs. I dag bliver den dog brugt meget alsidigt; den ses både brugt i soveværelset, når partneren skal forkæles, i byen, som en sød top eller kjole eller under gennemsigtige topper for at give outfittet et mere interessant look. De findes både korte, lange, med slankende effekt, perfekte til byen eller perfekte til dig, der blot elsker følelsen af at bære den i seng.

Uanset hvilken type, som du leder efter, så er den derude, og det handler blot om at fortsætte jagten længe nok, så skal den helt rigtige nok dukke op. Der findes i dag så mange forskellige typer, at det ikke kan betale sig at stille sig tilfreds, så vær i stedet tålmodig, og find den, der gør dig bedst tilpas.

For at finde den helt rigtige kan du med fordel kigge dine muligheder igennem og overveje, hvad der tiltrækker dig personligt, og hvad du kunne forestille dig, ville få dig til at føle dig sexet – og ellers er det jo også muligt at opfordre din partner til at give et kig med.

Hvad er en babydoll?

Babydolls er ligeledes en beklædningsgenstand, der går længere tilbage i tiden – helt til 1960erne. Dog er denne altid blevet brugt som et sexet stykke tøj, der blev båret i soveværelset – og det er stadig her, den primært ses. Babydolls er anderledes, da looket er mere ensartet på tværs af typen, hvorimod en chemise kan se ud på mange forskellige måder.

Babydolls er kendte som en lårkort – nogle gange endda hoftekort – kjole, der skærer under brystet og falder ud i en A-form. Den har et blandet look, der både er uskyldigt, sexet, sødt og forførende på én gang, hvorfra dens popularitet uden tvivl stammer. Ofte vil kjolen også være fremstillet i et materiale, der ikke ligger skjul på kroppen, der bærer den. De ses ofte i materialer som mesh eller chiffon, der er gennemsigtigt og dermed giver et kig ind til kroppen.

Detaljerne, der adskiller babydolls fra hinanden, ses ofte i form af skæringer og cut-outs fortil og bindebånd, og så vil nogen ligne natkjoler mere end andre, mens nogle nærmere ligner en BH med skørt.

I nyere tid er det blevet mere populært at tage noget frækt undertøj på under kjolen på date-aften, men det er ikke alle, der føler sig lige komfortable i sexet undertøj, da det er afslørende og nogle gange også har et udtryk, som det igen ikke er alle, der normalt går efter. Her er chemiser & babydolls ideelle, da de har nogle lysere farver og et uskyldigt look, der forkæler din partner, men ikke gør dig ukomfortabel – formålet er jo netop det modsatte. Chemiser & babydolls bruges til at finde din sensuelle side frem, hvis den ikke kommer naturligt til dig; på den måde kan du øge din selvtillid i soveværelset samtidig med, at du forkæler og overrasker din partner.