Fifty Shades Of Grey

Den frække bog- og filmserie, Fifty Shades Of Grey, har for alvor fået kvinder verden over til at turde gøre alvor af deres indre fantasier om spanking, BDSM og bondage. Serien har været – og er fortsat – en inspirationskilde til at tage på opdagelse i den frække og grænsesøgende verden, hvor der leges med dominans og underkastelse. Den kæmpe popularitet omkring Christian Grey og hans kinky univers har ført til, at der findes et kæmpe udvalg af sexlegetøj til mænd, kvinder og par, som er designet med inspiration fra Fifty Shades Of Grey.

Fifty Shades of Grey Sensation Vibrerende Prostata Massager - Black
Pris fra 299
Fifty Shades of Grey Sølv Pleasure Balls - Sølv
Pris fra 329
Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Bækkenbundskugler - Mørk Grå
Pris fra 219
Fifty Shades of Grey Inner Goddess Bækkenbundskugler - Sort
Pris fra 249
Fifty Shades of Grey Inner Goddess Mini Sølv Pleasure Balls - Sølv
Pris fra 269
TILBUD
Spar 171
Fifty Shades of Grey Pleasure Overload A Week of Play Par Sæt - White
Pris fra 318
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 98
Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Par Sæt - White
Pris fra 891
TILBUD
Spar 49
Fifty Shades Of Grey Captivate Plus Size Spanking Bodystocking - Black - Plus size
Pris fra 200
Fifty Shades of Grey Silikone Anal Beads - Black
Pris fra 199
Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Anal Starter Sæt - Black
Pris fra 549
Fifty Shades of Grey Silikone Butt Plug - Black
Pris fra 199
Fifty Shades of Grey Sensation Vibrerende Butt Plug - Black
Pris fra 329
Vis flere produkter

Frækt sexlegetøj til par i bedste kvalitet

Fælles for alt sexlegetøjet gælder, at det er godkendt af forfatteren bag bestseller-bøgerne, E. L. James. Det er tilbehør og udstyr til bondage og spanking, der er produceret i bedste kvalitet og i de frækkeste designs.

Der er udstyr, der nok skal tilfredsstille enhver mand og kvinde uanset typen af fetish og graden af lyster til BDSM.

Fifty Shades Of Grey kategorien af sexlegetøj indeholder alt det bedste tilbehør, der kan vælges, når der skal købes frækt udstyr til bindelegene.

Hvor intensive sexlegene skal være, kan I selv eksperimentere med. Der er rig mulighed for, at ethvert par, uanset fantasier og erfaringer med brystklemmer, analplugs, klitorisklemme og penisring kan få deres lyster stillet og behov opfyldt.

Køb det bedste sexlegetøj, der passer til jeres erfaringer

Der er ingen, der siger, at spanking skal være det første trin at udforske, når I er vant til at lege med blid bondage. Det er vigtigt, at I udvikler jer seksuelt og udfordrer hinanden og jer selv i det tempo, som er rigtigt for jer.

Der er vidt forskellige ønsker for og erfaringer med at fiksere, påføre intense slag, tage kontrollen og udfordre en blindfoldet partner med stimulerende sexlegetøj.

Når det er første gang, I bevæger jer ind i Fifty Shades genren, kan det være en god idé at gå stille til værks. I starten vil frække cuffs, en g-punkts Rabbit eller flogger kunne være det bedste tilbehør og sexlegetøj for jer.

En flogger er den sensuelle og pirrende pisk med lange haler. Om den skal bruges til kun at tirre din partner med, eller om den skal anvendes til at dosere lette slag, er helt op til dig at bestemme.

Fifty Shades sexlegetøj til jer, der tænder på spanking og bondage

Når I er bekendte med floggers, håndjern, analkugler og bondagesæt, kan der være brug for at prøve nye, seksuelle grænser af sammen.

Med det store udvalg af udstyr i Fifty Shades kategorien skal I nok finde alt det kinky og pikante legetøj, der bliver jeres personlige udfordringer i fremtiden.

Det kan være brystklemmer, fjernbetjent vibrator til ham eller hende, en ”spike” i metal eller ridepisk, som kan give jer muligheden for at lege med de seksuelle smertegrænser hos hinanden.

Det ekstra frække ved Fifty Shades Of Grey sexlegetøjet er, at det er designet i de samme kinky designs. Sort og sølvlook går igen på tilbehøret til både soft- og hardcore sex. Derved kan I løbende udvide jeres personlige lager og altid have legetøj, der matcher hinanden.

Køb Fifty Shades Of Grey sæt

Det kan virke uoverskueligt at vælge det legetøj, som vil passe bedst til jer. Du kan købe sæt i forskellige udgaver og typer, hvor du får op til 4-5 stykker sexlegetøj i bedste kvalitet. Det kan være som fræk gave til kæresten, eller det kan være den budgetvenlig løsning, når I er klar til at begynde bondageeventyret sammen.

Der vil være penge at spare, når I køber sæt med sexlegetøj. Priserne for det lækre og eksklusive legetøj ligger på samme niveau som alt andet tilbehør til BDSM og bondage.