Fun Factory

Når det kommer til sexlegetøj i en god kvalitet, så er det næsten umuligt at komme udenom den tyske producent Fun Factory. Det er nemlig Europas største producent af sexlegetøj, og de laver et utal af spændende, pirrende og stimulerende produkter til både ham, hende og jer. Lige meget om du leder efter en lækker vibrator, en effektiv penisring eller en buttplug, så finder du det her på siden. Vi har nemlig samlet det bedste fra den tyske producents store udvalg af spændende sexlegetøj.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 110
Fun Factory Nos Penisring - Sort
Pris fra 419
TILBUD
Spar 110
Fun Factory Nos Penisring - Turkis
Pris fra 419
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 110
Fun Factory Clit Kit Limited Edition Vibrator Sæt - Turkis
Pris fra 789
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 90
Fun Factory Cobra Libre II Blå Penis Vibrator - Blå
Pris fra 759
TILBUD
Spar 200
Fun Factory Patchy Paul G5 Opladelig Dildo Vibrator - Grøn
Pris fra 549
Fun Factory The Boss Dildo - Sort
Pris fra 349
Fun Factory The Boss Dildo - Pink
Pris fra 349
Fun Factory Amor Dildo med Sugekop - Sort
Pris fra 299
Fun Factory Amor Dildo med Sugekop - Rosa
Pris fra 299
Fun Factory Bouncer Shakedildo - Sort
Pris fra 599
Fun Factory Bouncer Shakedildo - Rød
Pris fra 599
Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop - Sort
Pris fra 349
Vis flere produkter

Find noget for enhver smag

Produkter fra Fun Factory er et sikkert valg til soveværelset. Du er nemlig garanteret:

  • Høj kvalitet
  • Kropssikre materialer
  • Flotte designs
  • God brugervenlighed

Hvis du vil have et stykke funktionelt sexlegetøj i god kvalitet til en overkommelig pris, så er Fun Factory et godt valg. Deres produkter er altid lavet efter høje standarder for materialer og designs, så du får mest for dine penge.

Mærket laver et utal af forskellige produkter både til ham, hende og parret, så der er rigeligt at vælge imellem, hvis du går med den gode tyske kvalitet.

Iøjnefaldende og farvestrålende designs

Sexlegetøj fra Fun factory er altid meget iøjnefaldende og farvestrålende, så de skiller sig ud fra mængden. Du kan derfor let genkende deres designs, når du bladrer gennem de mange forhandlere, der sælger det tyske mærke.

Sexlegetøj er først og fremmest skabt med henblik på nydelse og ekstra sjov under lagnerne, om du leger alene eller sammen med andre. Alt sexlegetøj fra Fun Factory ligner spændende legetøj til voksne, der giver god mulighed for at få sjove og pirrende oplevelse.

Det var allerede visionen fra brandets begyndelse i 1996, hvor de tyske skabere af mærket ærgrede sig over det kedelige og dårlige sexlegetøj, der dominerede markedet. Derfor blev Fun Factory til med ønsket om at kombinere god kvalitet og funktionalitet med spændende æstetiske designs – noget de i dag har høstet utallige priser for med deres kvalitetssexlegetøj.

Mange pirrende muligheder til hende

Hvis du er på udkig efter din første dildo eller vibrator, så får du garanteret en god oplevelse med Fun Factory. Deres produkter kommer i et væld af størrelser og udformninger. Du kan derfor let finde både en mindre begynderudgave eller en større og mere avanceret model til dig, der allerede har meget erfaring med sexlegetøj.

I deres sortiment finder du ligeledes smarte bækkenbundskugler, så du let kan få en stærk bækkenmuskulatur. Det hjælper både på inkontinens efter fødsler og giver større kontakt til underlivet. Der er sågar flotte og farvestrålende menstruationskopper, hvis du skal bruge dem til den særlige tid på måneden.

Spændende produkter til ham

Manden er selvfølgelig ikke glemt, når det kommer til sortimentet. Med en penisvibrator kan du tage din onani til nye højder, eller du kan overlade kontrollen til din partner og lade dig overtage af nydelsen.

En penisring kan også være et effektivt stykke legetøj, når du masturberer eller skal have sex. Den sikrer nemlig en ekstra kraftig og fast erektion.

Kvalitet til parret

Til parret kan I både afprøve forskellige penisringe og parvibratorer. De giver rig mulighed for at udforske hinandens kroppe og lyster, så I får et endnu bedre og sjovere sexliv sammen.

Vil du eksperimentere med anal stimulation, så byder mærket også på mange gode produkter både til begyndere og øvede.

Der er rigtig mange forskellige produkter i deres store sortiment, hvor der er tænkt over de forskellige typer sexlegetøj, der kunne være brug for hjemme i soveværelserne. Alt sammen selvfølgelig produceret med Fun Factorys øje for den gode funktionalitet og kvalitet, så du bare kan slappe af og nyde.