Mænd: Sexlegetøj til mænd

I dag findes der lige så meget sexlegetøj til mænd, som der findes udstyr og tilbehør til kvinder. Du kommer ikke til at gå ned på stimulation, nydelse og pirrende oplevelser, når du bruger sexlegetøj. Det kan være til onani eller som et frækt element i forbindelse med sex. Med det store og brede produktudvalg er der garanti for, at enhver mand uanset erfaringer, lyster og krav kan få det legetøj, der tilfredsstiller de personlige ønsker og behov.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 26
TENGA Egg Dance Onani Håndjob til Mænd
TENGA Egg Dance Onani Håndjob til Mænd
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
You2Toys Loop Justerbar Penisring
You2Toys Loop Justerbar Penisring
Pris fra 39
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
One Size Elastisk Penisring
One Size Elastisk Penisring
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Celestials Penisring Sæt
Celestials Penisring Sæt
Pris fra 39
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
Satisfyer Men Sleeve Chambers of Pleasure
Satisfyer Men Sleeve Chambers of Pleasure
Pris fra 49
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 80
CalExotics Classix Performance Sort Penisring Sæt Med 2
CalExotics Classix Performance Sort Penisring Sæt Med 2
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Magic Shiver Anal Dildo Sort
Magic Shiver Anal Dildo Sort
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Satisfyer Masturbator Æg Single Bubble
Satisfyer Masturbator Æg Single Bubble
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Satisfyer Masturbator Æg Single Fierce
Satisfyer Masturbator Æg Single Fierce
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Satisfyer Masturbator Æg Single Riffle
Satisfyer Masturbator Æg Single Riffle
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Satisfyer Masturbator Æg Single Naughty
Satisfyer Masturbator Æg Single Naughty
Pris fra 49
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 70
Magic Shiver Buttplug Sort
Magic Shiver Buttplug Sort
Pris fra 59
Vis flere produkter

At finde det rigtige sexlegetøj til mænd er faktisk meget lettere end du tror, for der findes nemlig så mange forskellige typer som du kan vælge i mellem. Det første du skal gære er at finde ud af hvordan du vil tilfredsstille dig selv. Skal det være alene eller sammen med en partner. Skal du være hjemme eller ude?

Gå på opdagelse i det store udvalg

Markedet for sexlegetøj er dynamisk. Der kommer hele tiden nye produkter og varianter til, så enhver person og ethvert par kan finde det udstyr og tilbehør, som matcher fantasierne.

Som mand kan du prøve egne grænser af med legetøj, der er specialdesignet til at ramme dine erogene zoner perfekt.

Om du bruger ét enkelt legetøj, eller om du foretrækker at kombinere flere forskellige, afhænger af dine lyster og sensuelle erfaringer.

Du kan blandt andet vælge mellem følgende typer af sexlegetøj til mænd:

Det vil ofte være sådan, at mænd – på samme måde som kvinder – udvider og eksperimenterer med legetøj. Er det første gang, du køber legetøj, og har du primært erfaringer med sexlegetøj i forbindelse med sex, kan der være visse produkter, som er mere egnet for dig end andre.

I denne forbindelse vil en penisring, masturbator, handjob legetøj eller en fleshlight være gode valg. Disse er iblandt de mest populære typer af sexlegetøj til mænd, som enhver mand uanset alder og erfaringer kan bruge.

Fetish, onani eller legetøj til forspil og sex?

Mens visse produkter primært er designet til onani, er der andet legetøj, som er perfekt til sex og forspil. En prostata stimulator kan f.eks. bruges af din kæreste og anvendes i forbindelse med et kombineret hand- og blowjob. Det samme gælder anal plug og penisring. Begge produkter kan bruges i forbindelse med sex.

Tænder du på fetish, kan en onani maskine eller en sexdukke komme til at blive dine foretrukne produkter.

Du skal holde øje med design, egenskaber, materiale og funktion, når du køber frækt udstyr til dig selv eller til din mand.

Har du opdaget, hvordan berøringen af prostata kan forlænge dine orgasmer og få den sensuelle nydelse til at eksplodere, kan det være analt legetøj, der skal være dit næste valg af produkt.

Legetøj er de uundværlige, personlige redskaber, der er med til at skabe seksuel tilfredsstillelse, og som kan blive kilde til at eksperimentere med personlige grænser i fremtiden.

Vælg sexlegetøj til mænd som fræk gave

Sexlegetøj er en genial gave, der er med til at skabe forkælelse og spænding, og som kan få sexlivet til at nå nye dimensioner. Når du skal vælge den perfekte gave til kæresten eller manden, er det en god idé at vælge legetøj, som kan bruges til sex, forspil og erotisk massage.

Fælles for alt legetøj gælder, at det fremstilles i masser af forskellige designs. Der kan vælges justerbare penisringe, der er det rette valg til nybegynderen, og der kan vælges kraftfuld masturbator til ham, der er erfaren med handjob udstyr.

Køb sexlegetøj til dig selv i de nyeste varianter

Uanset om du køber legetøj til sex eller onani, får du mest anvendelsesglæde og værdi for pengene, når du går efter de mest moderne produkter. Her får du sexlegetøj til mænd og par, der er skabt af de mest hudvenlige materialer og med kraftige motorer.

Der kan købes legetøj til mænd i alle prisklasser. Egenskaber, omfang af vibrationer, kvalitet og design vil alle sammen være parametre, der har betydning for prisen.

Skal dit udstyr kunne bruges i badet, skal du holde øje med, om det legetøj du vælger, er lavet i vandtæt udgave.

Alene – Sexlegetøj du kan bruge alene som mand

Rigtig meget af det legetøj der laves til mænd er lavet til at simulerer en kvindes anatomi, men der findes også andre ting der virkelig kan sætte gang i de nedre regioner.

Det mest købte legetøj er uden tvivl Onani produkter, som du finder et enormt udvalg af. Her finder du ALT inden for “sex med dig selv”. Det er lige fra store automatiske onani apparater der kan gøre det hele, til små hurtige produkter.

Nogle af de absolut mest købt er Fleshlight Girls. Det er en lidt stor lommelygte udseende attrap, hvor der inden i befinder sig det blødeste indtræk og det gode er at det er formet som din yndlings pornostjerne. Altså deres vagina eller numse er formet efter skuespilleren.

Onani maskine til mænd

Er du blandt de mænd der nyder at se lidt saftig tv, men du læner dig til bage og nyder det, mens andre eller andet gør arbejdet for dig, så er en onanimaskine nok noget for dig.

I denne kategori finder du sexlegetøj til manden der har alt, men mangler automatikken. Det er nogle ret avancerede apparater der er kommet frem i de senere år og flere af dem kan selv tilføre glidecreme og kan selv gøre trykket mere eller mindre intenst ved blot at trykke på en knap.

Par – Sexlegetøj til mænd som kan bruges som par

Noget af det sjoveste er at være i fokus. Rigtig mange mænd har sex på en måde hvor de selv sættes lidt i baggrunden. Dels fordi det er en god måde at få sex på – nemlig ved at sætte din pige først.

Det har dog ofte den bi-virkning at du som man ikke får mere end lov at lege med hende og måske et blowjob.

hvad nu hvis du kunne være i centrum en hel aften, hvor hun leger med dig. Ja du kommer muligvis undervejs, men så bytter i. Det kan vare ganske længe.

Nyd at købe legetøj der er til dig alene, men som hun kan betjene mens du nyder det. Her kan Tenga æg være rigtig gode