Sexlegetøj til mænd

Her finder du vores store udvalg af sexlegetøj til ham, både til onani og sammen med en partner. Sexlegetøj til mænd er bl.a. penisringe, onaniæg, dukker og legetøj til anal stimulering.

Nedenstående liste indeholder Affiliate Links
3fap Fap Happier Onaniprodukt
Få hele 3 forskellige åbninger med hver deres indvendige struktur og justerbart sugende vakuum. Nyd fræk oral, vaginal og anal sex, når som helst.
Pris fra 699,00
Apollo Alpha Stroker 1 Onaniprodukt
Med Apollo Alpha Stroker 1 får du den mest varierede og levende onanioplevelse til dato. 30 vibrationsindstillinger og memory chip.
Pris fra 649,00
Apollo Power Stroker
Apollo Power Stroker er et lækkert onaniprodukt, der kan nydes håndfrit eller bevæges som ved et almindeligt håndjob.
Pris fra 499,00
Autoblow A.I. Blowjob Maskine
Onaniproduktet har hele 10 programmer for en oplevelse udover det sædvanlige. Er udviklet ved hjælp af kunstig intelligens
Pris fra 1.279,00
Autoblow A.I. Sleeve Anal
Med Autoblow A.I. Sleeve Anal kan du få endnu mere ud af din Autoblow A.I. Blowjob Maskine.
Pris fra 349,00
Autoblow A.I. Sleeve Anal
Med Autoblow A.I. Sleeve Anal kan du få endnu mere ud af din Autoblow A.I. Blowjob Maskine.
Pris fra 349,00

At finde det rigtige sexlegetøj til mænd er faktisk meget lettere end du tror, for der findes nemlig så mange forskellige typer som du kan vælge i mellem. Det første du skal gære er at finde ud af hvordan du vil tilfredsstille dig selv. Skal det være alene eller sammen med en partner. Skal du være hjemme eller ude?

Alene – Sexlegetøj du kan bruge alene som mand

Rigtig meget af det legetøj der laves til mænd er lavet til at simulerer en kvindes anatomi, men der findes også andre ting der virkelig kan sætte gang i de nedre regioner.

Det mest købte legetøj er uden tvivl Onani produkter, som du finder et enormt udvalg af. Her finder du ALT inden for “sex med dig selv”. Det er lige fra store automatiske onani apparater der kan gøre det hele, til små hurtige produkter.

Nogle af de absolut mest købt er Fleshlight Girls. Det er en lidt stor lommelygte udseende attrap, hvor der inden i befinder sig det blødeste indtræk og det gode er at det er formet som din yndlings pornostjerne. Altså deres vagina eller numse er formet efter skuespilleren.

Onani maskine til mænd

Er du blandt de mænd der nyder at se lidt saftig tv, men du læner dig til bage og nyder det, mens andre eller andet gør arbejdet for dig, så er en onanimaskine nok noget for dig.

I denne kategori finder du sexlegetøj til manden der har alt, men mangler automatikken. Det er nogle ret avancerede apparater der er kommet frem i de senere år og flere af dem kan selv tilføre glidecreme og kan selv gøre trykket mere eller mindre intenst ved blot at trykke på en knap.

Par – Sexlegetøj til mænd som kan bruges som par

Noget af det sjoveste er at være i fokus. Rigtig mange mænd har sex på en måde hvor de selv sættes lidt i baggrunden. Dels fordi det er en god måde at få sex på – nemlig ved at sætte din pige først.

Det har dog ofte den bi-virkning at du som man ikke får mere end lov at lege med hende og måske et blowjob.

hvad nu hvis du kunne være i centrum en hel aften, hvor hun leger med dig. Ja du kommer muligvis undervejs, men så bytter i. Det kan vare ganske længe.

Nyd at købe legetøj der er til dig alene, men som hun kan betjene mens du nyder det. Her kan Tenga æg være rigtig gode