Rabbit Vibrator

En Rabbit er den frække, sensuelle og multifunktionelle vibrator, der er skabt til at give den mest omfattende stimulation af både klitoris og skede. Den populære vibrator til kvinder er lavet i 2-i-1 design. Det er en kombineret dildo- og klitorisvibrator, der kan fås i mange forskellige udgaver og varianter. Til manden er vibratoren skabt til at stimulere P-punktet og mellemkødet. Vil du have et sexlegetøj, der med stor sandsynlighed kommer til at blive din favorit, er en Rabbit det helt rette valg.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 200
baseks Curvy Begynder Rabbit Vibrator - Lilla
Pris fra 79
TILBUD
Spar 160
Sinful Flexy Rabbit Vibrator Opladelig - Sort
Pris fra 269
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 200
Shots Toys Shots Switch No 1 Pleasure Sæt Til Par - Pink
Pris fra 699
GRATIS FRAGT
Lovehoney Happy Rabbit Strapless Strap-on Rabbit Vibrator - Rosa
Pris fra 699
Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Ultimate Xxtra G - Klar
Pris fra 494
baseks Teasing Rabbit Vibrator - Lilla
Pris fra 89
GRATIS FRAGT
Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator - Pink
Pris fra 879
GRATIS FRAGT
Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator - Bordeaux
Pris fra 879
GRATIS FRAGT
Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator - Sort
Pris fra 879
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 15
Nexus Revo Intense Opladelig Roterende Prostata Massager - Sort
Pris fra 1.080
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 400
Je Joue Hera Flex Rabbit Vibrator - Sort
Pris fra 699
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 526
Lelo Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator - Lilla
Pris fra 1.119
Vis flere produkter

Derfor er Sex And The City vibratoren populær hos kvinder i alle aldre

Rabbit vibratoren blev for alvor udbredt blandt verdens kvinder, da den var med i den populære tv-serie Sex And The City. Det blev legetøjets gennembrud, og den har siden haft en høj placering hos kvinder, når det gælder om at udpege den vibrator, der giver den mest dybe og sensuelle påvirkning.

Populariteten har ført til, at der i dag er mange producenter, der fremstiller og specialudvikler Sex And The City vibratoren.

Selvom designet med dildo og de genkendelige ’kaninører’, der kæler omkring klitoris, er ens på alle Rabbits, er der forskel på egenskaber, funktioner og looks.

En Rabbit er legetøjet, der kan bruges i mange sammenhænge, uanset om du er alene eller sammen med en partner.

Kinky, fræk, romantisk eller feminin?

Rabbit vibratoren findes i alle looks. Når du skal købe sexlegetøj til dig selv eller en kæreste, skal der vælges look, som passer til dig eller hende, der skal overraskes.

Sexlegetøj er personligt udstyr, og derfor er det ikke kun designet, du skal forholde dig til, når den bedste vibrator skal købes. Udseendet af legetøjet har stor betydning for mange kvinder.

Du kan vælge den populære vibrator i alle ønskelige designs.

Er du til et råt og kinky udtryk, kan det være en gennemsigtig ’glas’-model, der er det rette valg. Har du sexlegetøj i stilrene og frække, sorte designs, skal din Sex And The City vibrator passe ind. Der er mange valgmuligheder, når du går efter de lækre, sorte udgaver.

For dig, der er på udkig efter en feminin vibrator, vil en Rabbit med lilla eller lyserødt sleeve kunne opfylde dine ønsker for udtryk og look.

Vælg den bedste Rabbit vibrator

Når du undersøger de mange Rabbits, finder du ud af, hvor mange valgmuligheder du har i forhold til look, egenskaber, materialer og størrelser.

Du kan bruge følgende overvejelser, når den bedste Rabbit skal købes:

  • Hvilken størrelse skal den have?
  • Hvordan skal krumningen af de stimulerende ’kaninører’ være?
  • Hvilket sleeve (overfladedesign) skal dildoen have?
  • Hvor mange vibrationsprogrammer er der brug for?
  • Hvilket materiale skal din Rabbit være lavet af?
  • Hvad må prisen være?

Kvinder er forskellige anatomisk, og de har forskellige præferencer i forhold til at blive fyldt ud vaginalt. Derfor skal du være opmærksom på størrelsen, når den bedste Rabbit skal vælges. Det gælder både i forhold til længde på dildo og tykkelsen af den.

I samme forbindelse skal du overveje krumningen på klitorisvibratoren. De fleste Rabbit vibratorer har ’kaninører’ (deraf navnet), som stimulerer omkring klitoris. Du kan også vælge en Rabbit uden ’ører’, hvor vibratoren minder om en kraftig Bullet vibrator.

Rabbit vibrator til kvinder, mænd og par

Det er ikke kun kvinder, der kan nyde de lækre vibrationer og stimulationen fra den roterende dildo. Til manden findes der prostata Rabbit vibrator, der er specialdesignet til at kæle for P-punktet og samtidig massere det følsomme mellemkød.

Både mænd og kvinder kan lege med vibratorerne alene, eller de kan leges med i forbindelse med forspil og sex. Skal legetøjet være en del af bondage og BDSM, vil en appstyret Rabbit vibrator skabe ekstra, sensuel spænding. Du kan tage kontrol over din partners nydelse ved at styre, hvor voldsomme vibrationer din kæreste skal mærke.