Rabbit Vibrator

En rabbit vibrator er sexlegetøjet, hvor du får det bedste af klitoris og skedestimulering. Rabbit vibratoren blev for alvor kendt som sexlegetøjet både singler og kvinder i par fik fantastiske orgasmer ud af, da pigerne fra tv serien “Sex and the City” brugte den. Den klassiske rabbit har et skaft med roterende kugler indvendigt, og en mindre vibrator som rammer klitoris imens skaftet er i skeden. Dette kan varmt anbefales til både nybegyndere og erfarne brugere af sexlegetøj.

Auto Rabbit Dobbelt Vibrator -TESTVINDER
Pris:
299,00

Læs mere »

Auto Rabbit er en populær rabbit vibrator som kan gøre det meste automatisk. Meget effektiv.

B Swish Bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator
Pris:
299,00

Læs mere »

Få dobbel nydelse med Bwild Classic Bunny Rabbit Vibratoren fra B Swish. Nyd G-punkts stimulering mens den lille rabbit pirrer din klitoris.

B Swish Bwild Deluxe Bunny Vibrator
Pris:
299,00

Læs mere »

Få dobbelt op på lækre orgasmer med Deluxe bunny vibratoren i dejlig blød silikone. Vandtæt for fræk leg i badet. 6 vibrations variationer. Køb online her.

Baseks Begynder Rabbit Vibrator
Pris:
129,00

Læs mere »

Baseks Begynder Rabbit Vibrator er din genvej til klimaks. Pirrer dig både indvendigt og udvendigt på klitoris. Multispeed funktion. Brugervenligt design.

Belladot Vilma Roterende Rabbit Vibrator
Pris:
699,00

Læs mere »

Få dobbelt op på pirrende stimulering med den fine Rabbit vibrator fra det populære svenske mærke Belladot. Vandtæt og med flere vibrations programmer.

Bodywand WandPLUS Rabbit Vibrator
Pris:
299,00

Læs mere »

Kombinér det kraftfulde fra en wand med den pirrende dobbelt stimulering fra en rabbit vibrator og du har WandPLUS Rabbit Vibratoren fra Bodywand. 8 vibrations variationer og ekstra lang ledning (2,5 m).

CalExotics Embrace Massaging G-punkts Vibrator
Pris:
449,00

Læs mere »

Få dobbelt op på nydelse med Embrace Massaging G-Rabbit fra Calexotics. Rabbit vibrator dildo med særlig fokus på G-punkts stimulering.

CalExotics Embrace Massaging Rabbit G-punkts Vibrator
Pris:
449,00

Læs mere »

Dejlig dobbelt nydelse med Embrace Massaging Rabbit Vibratoren fra Calexotics, som stimulerer både G-punkt og klitoris på samme tid.

Calexotics First Time Dual Exciter Dobbelt Vibrator
Pris:
249,00

Læs mere »

First Time Dual Exciter Dobbelt Vibrator er en rabbit, der stimulerer dig både udvendigt og indvendigt på samme tid. God til nybegynderen. Dejlige, bløde kurver.

Callie By Jopen Vibrating Dual Massager Rabbit Vibrator
Pris:
499,00

Læs mere »

Men går aldrig galt i byen med lidt lækkert bling, og med Callie by Jopen går design og nydelse hånd i hånd. Her får du intens stimulation både indvendigt og udvendigt.

Close2You Coniglio Opladelig Rabbit Vibrator
Pris:
399,00

Læs mere »

Nyd, hvordan de unikke OptiGasm vibrationer spreder sig i hele kroppen med Coniglio Rabbit, i takt med at du når klimaks efter klimaks.

Crush Big Boy Silikone Rabbit Vibrator
Pris:
399,00

Læs mere »

Få dobbelt op på nydelse med Big Boy Silikone rabbit vibratoren med 2 motorer, som stimulerer både klitoris og G-punkt på samme tid. 10 vibrations variationer. Vandtæt for fræk leg i badet.

Doc Johnson iVibe Rabbit Vibrator
Pris:
699,00

Læs mere »

Få den ultimative orgasme forkælelse med den originale iVibe Rabbit Vibrator fra Doc Johnson. Komplet vandtæt og med mange vibrations variationer

Eclipse Omega Vibe Rabbit Vibrator
Pris:
349,00

Læs mere »

Eclipse OMega Vibe er en kraftfuld, rød rabbit for dig som virkelig vil forkæles. Vibratoren har både indvendige perler, der der masserer skeden, en roterende spids og en effektiv klitoris stimulator af typen Ultra 7 Beaver.

Eclipse Ultra 7 Beaver Vibrator
Pris:
379,00

Læs mere »

Eclipse Ultra 7 Beaver Vibrator er en kraftfuld rabbit for dig som virkelig vil forkæles. Vibratoren har 6 indbyggede rækker med perler, der masserer dig indvendig og som roterer i hver sin hastighed.

Eclipse Ultra 7 Penguitronic
Pris:
349,00

Læs mere »

Eclipse Ultra 7 Penguitronic er en kraftfuld rabbit for dig som virkelig vil forkæles. Vibratoren har 6 indbyggede rækker med perler, der masserer dig indvendig og som roterer i hver sin hastighed.

Eclipse Ultra 7 Rabbitronic
Pris:
379,00

Læs mere »

Eclipse Ultra 7 Rabbitronic er en kraftfuld rabbit for dig som virkelig vil forkæles. Vibratoren har 6 indbyggede rækker med perler, der masserer dig indvendig og som roterer i hver sin hastighed.

Fifty Shades Darker Oh My Opladelig Rabbit Vibrator
Pris:
699,00

Læs mere »

Elsker du kraftige vibrationer og lækkert design, så kan du få begge dele med den nye rabbit vibrator fra den officielle Fifty Shades Darker kollektion.

Fifty Shades Freed Come to Bed Rabbit Vibrator
Pris:
749,00

Læs mere »

Få dobbelt så lækre orgasmer med den skønne Come to Bed Rabbit Vibrator. 12 hastigheder og 8 mønstre. Vandtæt og opladelig.

Fifty Shades of Grey Opladelig G-punkts Rabbit Vibrator
Pris:
579,00

Læs mere »

Det let kurvede hoved er perfekt til massage og stimulering af g-punktsområdet og den lille kanin kan stimulere klitoris med de lange fleksible ører.

Fun Factory Amorino Vibrator
Pris:
549,00

Læs mere »

Fun Factory Amorino er en ekstra pirrende dildo vibrator i en diskret størrelse, der gør den nem at ha med i tasken. Amorino er fremstillet af silikone, der giver en blød og behagelig oplevelse. 100 % latex- og phthalat-fri.

Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator
Pris:
1.245,00

Læs mere »

Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator kombinerer kraftige vibrationer med pulseringer i en og samme vibrator.

Fun Factory Darling Devil Rabbit Vibrator
Pris:
589,00

Læs mere »

Har du en engel på hver skulder? Med Darling Devil kan du tilfredsstille dem begge. Effektiv og uhøjtidelig rabbit vibrator for intens dobbelt stimulation indvendigt og på klitoris. 2 x AAA batterier eller Hybrid Kit.

Fun Factory Lady Bi Dobbelt Vibrator - PRISVINDER
Pris:
879,00

Læs mere »

Lady Bi fra Fun Factory er en genopladelig og stilfuld vibrator med masser af power. Den har to motorer, der kan køre uafhængigt af hinanden, og det giver dig en vibrator med masser af muligheder i en god størrelse.

Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator - PRISVINDER
Pris:
799,00

Læs mere »

Opladelig og meget stilet dobbelt vibrator med masser af power. Fun Factory Miss Bi er ideel til dig, der ønsker en vibrator i middel størrelse. Miss Bi minder meget om den prisvindende Fun Factory vibrator Stubby, men er bare endnu mere luksuriøs.

Fun Factory Wicked Wings Rabbit Vibrator
Pris:
589,00

Læs mere »

Wicked Wings er en effektiv og sjov rabbit vibrator fra Fun Factory. Det særlige design med penishoved og vinger sikrer dig intens dobbelt stimulation indvendigt og på klitoris. 2 x AAA batterier eller Hybrid Kit

Icebreaker Roterende Rabbit Vibrator
Pris:
349,00

Læs mere »

Icebreaker er en blå og kinky rabbit vibrator med indre roterende kugler og stimulerende kaninører.

Je Joue FiFi Opladelig Rabbit Vibrator -TESTVINDER
Pris:
749,00

Læs mere »

Köp Fifi by Je Joue Uppladdningsbar Rabbit-vibrator hos Sinful.se. Handla tryggt och säkert hos oss!

Jil Mila Rabbit Vibrator
Pris:
749,00

Læs mere »

Få dobbelt nydelse med den ultra fleksible rabbit fra Jil. Nyd G-punkts stimulering, mens den lille rabbit pirrer din klitoris. Lydsvag, vandtæt og opladelig.

Kawaii Daisuki 1 G-punkts Vibrator med Klitoris Stimulator
Pris:
499,00

Læs mere »

Få dobbelt nydelse med den lækre Daisuki 1. Fin G-punkts Vibrator med klitoris stimulator med pirrende silikone børster. Vandtæt og genopladelig

Kawaii Daisuki 3 Dildo Vibrator med Klitoris Stimulator
Pris:
399,00

Læs mere »

Få dobbelt nydelse med den lækre Daisuki 3. Fin dildo Vibrator med klitoris stimulator med pirrende silikone børster. Vandtæt og genopladelig.

Kiiroo OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator
Pris:
1.095,00

Læs mere »

Revolutionerende og interaktiv Fuse Rabbit Vibrator. Perfekt til pirrende langdistance sex. Brug den sammen med en Kiiroo Onyx Masturbator eller Fleshlight Launch.

LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator
Pris:
999,00

Læs mere »

Tænder du på kraftig klitoris stimulation? Og er du vild med den populære rabbit vibrators dobbelt stimulerende nydelse? Så er LELO Ina dobbelt vibratoren ideel til dig.

LELO Ina Wave Dual-action Vibrator
Pris:
1.149,00

Læs mere »

Med LELO Ina Wave får du 10 forskellige og dejlige stimulationsindstillinger, som du nemt skifter imellem via knapperne på vibratorens forside.

LELO Soraya Opladelig Dobbelt Vibrator
Pris:
1.545,00

Læs mere »

LELO Soraya er en meget luksuriøs, dobbelt stimulerende dildo. Den er en del af LELOs eksklusive nydelses produktserie, hvor æstetikken virkelig er i fokus.

Love to Love Captain Charm Rabbit Vibrator
Pris:
299,00

Læs mere »

Med Captain Charm ved roret er du garanteret oceaner af nydelse. Effektiv rabbit vibrator til både G-punkt og klitoris stimulation. Leg solo eller inviterer din partner med ombord.

Lovense Nora Rabbit Vibrator App Styret
Pris:
849,00

Læs mere »

Lovense Nora Rabbit Vibrator er en lækker rabbit, du kan bruge enten alene, eller sammen med din partner, da den kan fjernstyres via jeres mobiltelefoner - uanset om I sidder i samme lokale eller i hver sin ende af verden.

Loving Joy Jessica Min Første Rabbit Vibrator
Pris:
329,00

Læs mere »

Kaninørerne kan vibrere på flere forskellige måder, både konstant og pulserende. Og selve dildoen kan du ligeledes justere i styrke.

Loving Joy Jessica Onyx Rabbit Vibrator
Pris:
349,00

Læs mere »

Jessica Onyx er en sort rabbit vibrator, som er meget simpel at benytte. Den har selvfølgelig de roterende kugler i dildoen, som stimulerer skeden samt de effektive kaninører, som stimulerer intenst på og omkring din klitoris.

Loving Joy Jessica Rabbit MK2 Pearl Diver Vibrator
Pris:
349,00

Læs mere »

Loving Joy Jessica Rabbit MK2 Pearl Diver Vibrator. Det specielle ved M2K Pearl Diver er, at dens indre roterende kugler ikke ligger på rækker men i stedet ligger hulter til bulter og roterer på kryds og tværs af hinanden.

Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra -TESTVINDER
Pris:
399,00

Læs mere »

Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra er en god vibrator som kan stimulere dig på den helt rigtige måde.

Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Ultimate
Pris:
379,00

Læs mere »

Jessica Ultimate Pearl Diver er en effektiv og lækker pearl diver vibrator der giver intens stimulation både indvendigt og udvendigt. 100 % phthalat- og latex-fri.

Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Ultimate Plus
Pris:
379,00

Læs mere »

Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Ultimate Plus er en kraftig og god vibrator, som kan stimulere dig på den helt rigtige måde.

Loving Joy Jessica Rabbit Vibrator Ultimate Xxtra G
Pris:
399,00

Læs mere »

Jessica Ultimate Xxtra G er en effektiv Rabbit Vibrator i mellem størrelse. Jessica Ultimate Xxtra G giver både stimulation i skeden, via de roterende kugler, og på klitoris via de små vibrerende kaninører.

Loving Joy Jessica Slim G-punkts Rabbit Vibrator
Pris:
329,00

Læs mere »

En slank rabbit vibrator som pga. sin krumning er perfekt til G-punkts stimulation. Den har alle klassiske egenskaber, en rabbit skal have.

Loving Joy Jessica The Rabbit Vibrator Original
Pris:
299,00

Læs mere »

The Rabbit Vibrator Original er den originale Jessica Rabbit vibrator til dig, der virkelig vil forkæles. The Rabbit har et roterende skaft med indbyggede perler, der ligeledes roterer, så din skede bliver masseret, imens kaninørerne stimulerer din klitor

Max Passion Silver Glide Rabbit Vibrator
Pris:
349,00

Læs mere »

Skal du have en kraftig stimulation, samt en kraftig vibrator, er dette den perfekte.

Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator
Pris:
99,00

Læs mere »

Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator er god til begyndere, der ønsker en kompakt og effektiv dildo vibrator. En perfekt vibrations hastighed, der giver stor nydelse. Mini Rabbit Kanin Dildo Vibrator giver både indvendig og udvendig stimulation.

Nexus Cadence Dobbelt Stimulator
Pris:
589,00

Læs mere »

Nexus Femme Cadence er en ny og unik dobbelt stimulator, der både stimulerer klitoris og G-punktet på samme tid. G-punktet stimuleres i pirrende kom-her-hen-bevægelser, som hvis det var din partner, der stimulerede dig med en finger.

Nexus Femme Bisous Rabbit Vibrator - PRISVINDER
Pris:
699,00

Læs mere »

Nexus Femme Bisous Rabbitvibrator -Award Vinder

Nomi Tang Infiniti Dobbelt Vibrator - PRISVINDER
Pris:
599,00

Læs mere »

Nomi Tang Infiniti er en pirrende vibrator til dig der vil ha ekstra stimulation. Vibratoren har 5 forskellige vibrationsmuligheder og stimulerer både G-punktet og klitoris for endnu større nydelse.

OhMiBod LoveLife Adventure Trio Vibrator - PRISVINDER
Pris:
699,00

Læs mere »

LoveLife Adventure er en spændende nyhed fra Ohmibod, der er ekstra stimulerende. Med tre forskellige motorer stimulerer den hhv. klitoris, skeden og området omkring anus, for en ekstra intens oplevelse.

OhMiBod Lovelife Snuggle Dual Rabbit Vibrator
Pris:
699,00

Læs mere »

OhMiBod Lovelife Snuggle er en rabbit vibrator, der både stimulerer klitoris og G-punktet. Få dobbelt stimulation og en ekstra nydelsesfuld onanioplevelse!

Ovo E6 Opladelig Rabbit Vibrator
Pris:
499,00

Læs mere »

OVO E6 Opladelig Rabbit Vibrator til dig der sætter på kvalitet og effektive vibrationer.

Ovo K1 Rabbit Vibrator
Pris:
399,00

Læs mere »

Ovo K1 er en ekslusiv dildo vibrator i et award vindende design, der sikrer dig effektiv stimulering af klitoris og skeden. Med 5 justerbare vibrationsprogrammer er Ovo K1 en meget effektiv og alsidig rabbit vibrator.

Ovo K3 Rabbit Vibrator
Pris:
299,00

Læs mere »

Stilren Dildo Vibrator der sikrer dig effektiv stimulering af klitoris og skeden. Med 5 justerbare vibrationsprogrammer er Ovo K3 en meget alsidig og lækker rabbit vibrator, der både kan bruges hvis du ønsker mild og hvis du ønsker effektiv stimulation.

Ovo K7 Rabbit Vibrator
Pris:
399,00

Læs mere »

Få dobbelt op på intens nydelse med K7 fra Ovo. Spiralmønster på skaftet stimulerer dit indre mens den lille rabbit forkæler din klitoris. Hele 3 motorer. Fremstillet i silkeblød silikone.

Play Candi Wiggle Rabbit Vibrator
Pris:
449,00

Læs mere »

Få dobbelt forkælelse med Wiggle Rabbit vibratoren fra Play Candi. Roterende målrettet G-punkts stimulering og intens rabbit mod klitoris. Komplet vandtæt og med mange vibrations variationer.

Pornhub Opladelig Turbo Rabbit Vibrator
Pris:
799,00

Læs mere »

Sukker du efter forløsende dobbelt orgasmer? Løsningne er Pornhub Opladelig Turbo Rabbit Vibrator. 12 vibrations niveauer. Vandtæt

Posh Bounding Bunny Rabbit Vibrator
Pris:
299,00

Læs mere »

Posh Bounding Bunny Rabbit Vibrator er en lækker og pirrende dobbelt vibrator, som både stimulerer dig udvendigt og indvendigt på samme tid.

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit Vibrator
Pris:
388,00

Læs mere »

Med den nye rabbit kombineres den populære Satisfyer suction teknologi med skønne G-punkts orgasmer fra den elegante rabbit. Vandtæt og genopladelig. De 2 motorer kontrolleres nemt, hver for sig, og byder på et utal af vibrations- og stimulations variatio

SenseMax SenseVibe Opladelig Rabbit Vibrator
Pris:
899,00

Læs mere »

Når din rabbit vibrator skal være både både elegant og effektiv er SenseVibe fra SenseMax det helt rette valg. Anderledes design, kraftfuld og opladelig.Vandtæt for fræk leg i badet.

Sevencreations Dobbelt Rabbit Vibrator
Pris:
379,00

Læs mere »

Sevencreations Dobbelt Rabbit Vibrator giver dig maksimal nydelse! Vibratoren har både indvendige perler og en roterende spids, der masserer skeden, og to rabbits der stimulerer klitoris og området op mod anus.

Shots Toys Couples Rabbit Vibrator
Pris:
299,00

Læs mere »

Er du klar til lækker dobbelt stimulation, så er Couples Rabbit vibratoren fra Shots Toys et sikkert valg. For G-punkts og klitoris orgasmer.

Sinful Black-X Rabbit Vibrator
Pris:
300,00

Læs mere »

Sinful Black-X Rabbit Vibrator er en effektiv vibrator til kvinder, der ønsker intens og fyldig stimulation. Kaninørerne forkæler klitoris med sine kraftfulde vibrationer, mens de roterende kugler i skaftet stimulerer skeden.

Sinful Opladelig Rabbit Vibrator
Pris:
299,00

Læs mere »

Sinful Opladelig Rabbit Vibrator er en lækker vibrator til dig, der foretrækker fyldig og kraftig stimulation.

Sinful Pearl Rabbit Vibrator
Pris:
349,00

Læs mere »

Sinful Pearl Rabbit Vibrator er ideel til dig, der foretrækker fyldig og ekstra pirrende stimulation.

Sinful Playbunny Klitoris og G-Punkts Vibrator
Pris:
199,00

Læs mere »

Oplev en pirrende stimulation både indvendigt og udvendigt med den lille mini vibrator fra Sinful.

Sinful Rabbit Vibrator Original - TESTVINDER
Pris:
349,00

Læs mere »

Sinful Rabbit Vibrator Original er en ekstra pirrende vibrator til kvinder, der ønsker intens og fyldig stimulation. Mens kaninørerne forkæler klitoris med kraftfulde vibrationer, roterer og masserer de indvendige pearl diver kugler for endnu større nydel

Sinful Slim Rabbit G-punkts Vibrator
Pris:
329,00

Læs mere »

Sinful Rabbit Slim Vibrator er en klassisk G-punkts vibrator der giver intens stimulation. Kaninørerne forkæler din klitoris med kraftfulde vibrationer, og de indvendige kugler i skaftet masserer dig i skeden.

Svakom Adonis Opladelig Warming Rabbit Vibrator
Pris:
789,00

Læs mere »

Få ekstra hotte orgasmer med den opladelige Adonis Warming rabbit vibrator. Pirrer både G-punkt og klitoris mens den særlige varmefunktion forstærker den lækre og realistiske oplevelse. Vandtæt for fræk leg i badet.

Svakom Trysta Opladelig Rabbit Vibrator
Pris:
689,00

Læs mere »

Trysta vibratoren giver dig hele 35 vibrations variationer for skræddersyet nydelse. Med klitoris stimulator og særlig G-punkts kugle for ekstra pirring. Vandtæt og opladelig

SWAN The Kissing Swan Rabbit Vibrator
Pris:
979,00

Læs mere »

Få en unik og fin onanioplevelse med den smukke rabbit vibrator The Kissing Swan fra Swan serien. Roterende skaft stimulerer vagina og G-punkt, mens den elegante rabbit del pirrer din klitoris. Vandtæt og opladelig.

SWAN The Silver Swan
Pris:
899,00

Læs mere »

The Silver Swan er designet så vibratoren følger kroppens former og fordi den er lavet i et fast materiale er du altid sikret målrettet stimulation.

The Kissing Rabbit Opladelig Vibrator
Pris:
1.095,00

Læs mere »

Med The Realistic Rabbit Vibrator har The Rabbit Company ønsket at give dig det bedste af flere verdener. En effektiv silikone rabbit med markeret penishoved. Opladelig via medfølgende USB-kabel. 3 motorer og adskillige vibrations variationer.

The Original Butterfly Kiss Vibrator
Pris:
159,00

Læs mere »

The Original Butterfly Kiss er en lille og effektiv vibrator, som både stimulerer klitoris og skeden på samme tid. The Original Butterfly Kiss er vandtæt og kan også nydes under bruseren.

The Rabbit Wand Opladelig Vibrator
Pris:
999,00

Læs mere »

Svært at vælge? Så prøv denne effektive hybrid mellem de 2 mest populære vibrator typer i verden. Nyd et væld af frække muligheder med The Rabbit Wand. Magic Wand og Rabbit vibrator i ét og samme produkt.

The Realistic Rabbit Opladelig Vibrator
Pris:
1.095,00

Læs mere »

Med The Realistic Rabbit Vibrator har The Rabbit Company ønsket at give dig det bedste af flere verdener. En effektiv silikone rabbit med markeret penishoved. Opladelig via medfølgende USB-kabel. 3 motorer og adskillige vibrations variationer.

Tickler Ruby Rabbit Toyfriend Vibrator
Pris:
499,00

Læs mere »

Få dobbelt så lækre orgasmer med den skønne Rabbit fra Tickler. Din nye bedste toyfriend som forkæler både din klitoris og dit G-punkt. Vandtæt for leg under bruseren.

Toy Joy LUZ Splendor Rabbit Vibrator
Pris:
479,00

Læs mere »

Rabbit vibrator, der vibrerer med 7 forskellige indstillinger. LED-display, der lyser i mørket med hver sin farve.

Toy Joy The Diamond Dancer Rabbit Vibrator
Pris:
499,00

Læs mere »

Med The Diamond Dancer Rabbit Vibratoren fra Toy Joy går bling bling og fantastisk stimulering op i en højere enhed. Kræver 4 x AAA-batterier (købes separat).

Ultra 7 Future Tech Mr Rabbit Vibrator
Pris:
399,00

Læs mere »

Ultra 7 Future Tech Rabbit Vibrator har 3 perlerækker med 6 metalperler, der masserer dig indvendig og som roterer i hver sin hastighed.

Vibe Couture Rabbit Skater Vibrator
Pris:
599,00

Læs mere »

Få dobbelt nydelse med Rabbit Skater vibratoren. Nyd G-punkts stimulering og lækre stød-bevægelser, mens den lille rabbit pirrer din klitoris. Opladelig.

Vibe Therapy Delight Silikone Rabbit Vibrator
Pris:
479,00

Læs mere »

Vibe Therapy Delight er en effektiv og støjsvag rabbit vibrator, der forkæler dig både indvendigt og udvendigt. Delight er 100 % phthalat-fri og latex-fri.

Vibe Therapy Exaltation Silikone Rabbit Vibrator
Pris:
479,00

Læs mere »

Rabbit Vibrator med stor power. Kombiner vibrationerne med de roterende kugler i selve dildo delen i det ønskede tempo. Vibratoren har en blød overflade og kilder på klitoris samtidig med, at skeden stimuleres. Den er 100 % phthala-t og latex fri.

Vibe Therapy Serenity Rabbit Vibrator
Pris:
479,00

Læs mere »

Vibe Therapy Serenity er en pæn dildo og klitoris vibrator, der stimulerer både indvendigt og udvendigt. Serenity er fremstillet i blød medicinsk silikone, hvilket gør den lækker at benytte.

We-Vibe Nova Rabbit Vibrator - PRISVINDER
Pris:
599,00

Læs mere »

We-Vibe Nova Rabbit Vibrator er en nyskabelse inden for rabbit vibratorer, da klitoris stimulatoren foran med sit fleksible, buede design hele tiden har kontakt til din klitoris, uanset hvor meget du støder den frem og tilbage.

You2Toys Danny Dolphin G-punkt Vibrator
Pris:
299,00

Læs mere »

You2Toys Danny Dolphin G-punkt Vibrator er for dig, der både ønsker g-punkt stimulation, klitoris stimulation og massage af skeden. Danny Dolphin har 7 vibrations muligheder.

You2toys Sugar Babe Rabbit Vibrator
Pris:
229,00

Læs mere »

Vil du gerne have dobbelt op på nydelsen? Så er Sugar Babe Rabbit Vibrator perfekt. 4 roterende og 8 vibrerende hastigheder. Vandtæt fornøjelse.