Par Sexlegetøj

Savner I lidt ekstra krydderi til jeres sexliv? Eller er I bare nysgerrige og vil gerne udforske den spændende verden af par sexlegetøj? Der findes et væld af interessante produkter, der er udviklet netop til at højne jeres fælles seksuelle oplevelse. Det er derfor bare at kigge det pirrende udvalg igennem og finde netop dét stykke par sexlegetøj, der ser mest spændende og stimulerende ud. Herunder kan du alene eller sammen med din partner kigge de mange muligheder igennem og finde nye spændende seksuelle oplevelser til jeres parforhold.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 173
Satisfyer Top Secret + App-styret Vibrerende G-punkt og Anal Stimulator - Rosa
Pris fra 276
TILBUD
Spar 173
Satisfyer Top Secret + App-styret Vibrerende G-punkt og Anal Stimulator - Sort
Pris fra 276
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 100
Kink by Doc Johnson Kink Dual Flex Fjernbetjent Dobbelt Dildo - Sort
Pris fra 749
TILBUD
Spar 50
Wand Essentials Whisperz Dirty Talk Butt Plug - Sort
Pris fra 599
TILBUD
Spar 80
You2Toys Couples Choice Vibrating Finger Extension - Rosa
Pris fra 169
TILBUD
Spar 140
Adrien Lastic Couple Secrets Fjernbetjent Dobbelt Vibrator - Lilla
Pris fra 259
TILBUD
Spar 170
Marc Dorcel Secret Vibe Genius Plug - Pink
Pris fra 379
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 479
Lelo Smart Wand Medium Vibrator - Sort
Pris fra 716
TILBUD
Spar 180
Pris fra 269
TILBUD
Spar 150
Sinful Dobbelt Motor Magic Wand - Sort
Pris fra 299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 396
Doxy Die Cast 3R Sort Magic Wand - Sort
Pris fra 999
TILBUD
Spar 150
Velve Macy Opladelig Magic Wand Vibrator - Lilla
Pris fra 349
Vis flere produkter

Par sexlegetøj er for alle

Selvom I måske ikke har den store erfaring med legetøj, så findes der helt sikkert noget par sexlegetøj, der passer til jeres lyster og ønsker. Med en stigende efterspørgsel på godt kvalitetssexlegetøj til par er der kommet mange nye spændende produkter på markedet. Der er derfor rigtig meget at vælge mellem, når I kigger det store udvalg igennem.

Det kan blive en pirrende oplevelse, hvis I sætter jer sammen, diskuterer de mange muligheder og klikker spændende par sexlegetøj i kurven. Herefter kan ventetiden gå med at glæde sig til de nye oplevelser, I skal nyde i fællesskab.

Du kan også overraske din partner med et spændende par sexlegetøj i gave, hvis du gerne vil pifte jeres sexliv lidt ekstra op. Det vil nemlig helt sikkert give både et frækt smil på læben og lysten til at afprøve legetøjet med dig.

Vibrationer er altid et hit

En vibrator er altid et sikkert hit, da den vil kunne mærkes af jer begge. Hun vil særligt kunne få noget ud af vibratoren, hvis den sidder ved eller rammer hendes allermest følsomme lystpunkt, klitoris. Han vil også kunne nyde den kildende og pirrende fornemmelse, når den forplanter sig til glans og skaft.

Vibratorer kommer i mange forskellige udformninger, der giver rig mulighed for at finde den perfekte udgave til jer som par. Den klassiske vibrator er oplagt, hvis I vil lege og udforske hinanden kroppe. Vibratorerne kan både bruges under sex, men de kan også gøre forspillet ekstra intenst og pirrende. Brug de stimulerende vibrationer mod hinandens erogene zoner og gå på eventyr i hinandens lyst.

Hvis I ønsker en vibrator, der kan bruges under sex, så kan I få smarte udgaver, som kan sidde sikkert, mens I nyder den ekstra stimulering. Det kan højne oplevelsen for jer begge og give ekstra nydelse til jeres fælles sexliv.

Få ekstra udholdenhed og nydelse med penisringe

Hvis I drømmer om større udholdenhed inklusiv stimulerende vibrationer, så er en penisring et rigtig godt stykke legetøj til parret. Ringen skal sidde stramt om roden af penis, hvor den sørger for at holde blodet ude i erektionen. Det giver en mere fast, fyldig og sensitiv erektion, som I begge vil kunne nyde godt af. Tilføj en indbygget vibrator til ringen, og oplevelsen bliver ekstra nydelsesfuld for jer begge.

God underholdning med en fjernbetjening

Noget, der kan være ekstra stimulerende at udforske som par, er at overlade kontrollen. Med en vibrator, der kan fjernstyres, er det let og enkelt at give din partner kontrollen over din nydelse. Par sexlegetøj med fjernbetjening eller en app kommer både i form af pirrende æg, vibrerende trusser, buttplugs og meget andet. Det er derfor op til jer, hvad der kunne være mest interessant at udforske.

Ofte kan fjernbetjeningen eller app’en nå med flere meters afstand. Det giver rig mulighed for at lege frække lege sammen. Hvis I vælger en lydsvag model, kan det også være en spændende oplevelse at bruge par sexlegetøjet i offentligheden. Du kan nemlig blive overrasket eller overraske i biografen, til middag på restauranten eller over et glas vin i baren, inden I går hjem og dyrker lysten.