Klitoris Vibrator

Der er flere grunde til, at en lille vibrator til stimulation af klitoris er uundværlig. De fleste kvinder har lettere ved at opnå orgasme, når det følsomme punkt, der i størrelse minder om en lille ært, stimuleres. Vil du kunne læne dig tilbage og give dig hen til nydelse, er en vibrator dit perfekte hjælpemiddel. Sammen med en partner kan der pirres, leges og eksperimenteres med nydelse, når I bruger de små vibratorer, der kan fås i et hav af forskellige designs.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 175
Satisfyer Sexy Secret App-Styret Trusse Vibrator - Bordeaux
Pris fra 224
TILBUD
Spar 50
Ivibe Select iVibe IQuiver Vibrator Sæt - Rød
Pris fra 349
TILBUD
Spar 50
Ivibe Select iVibe IQuiver Vibrator Sæt - Blå
Pris fra 349
TILBUD
Spar 200
Amaysin Trusse Vibrator Opladelig og Fjernbetjent - Bordeaux
Pris fra 199
GRATIS FRAGT
Lelo Alia Opladelig Klitoris Vibrator - Pink
Pris fra 1.295
TILBUD
Spar 50
Bang! XL Bullet Dildo Vibrator - Lilla
Pris fra 199
Satisfyer Top Secret + App-styret Vibrerende G-punkt og Anal Stimulator - Rosa
Pris fra 449
TILBUD
Spar 50
Bang! XL Bullet Dildo Vibrator - Blå
Pris fra 199
TILBUD
Spar 50
Bang! XL Bullet Dildo Vibrator - Sort
Pris fra 199
TILBUD
Spar 162
Lelo Nea 2 Opladelig Klitoris Vibrator - Sort
Pris fra 587
TILBUD
Spar 50
Bang! XL Bullet Dildo Vibrator - Pink
Pris fra 199
TILBUD
Spar 40
Satisfyer High Fly Finger Vibrator - Gul
Pris fra 159
Vis flere produkter

Klitoris vibrator til singler og par

Der er ingen grund til at gå ned på frække og intense oplevelser, fordi du bor alene eller er single. En vibrator er din bedste ven, og den kan hurtigt blive en fast del af inventaret i sengebordsskuffen. Som par kan I lege med kvindens følsomme klitoris, når en vibrator kan sættes til at vibrere i flere hastigheder og intensiteter.

En klitoris vibrator er et feminint, frækt og lækkert sexlegetøj, der er nemt at opbevare diskret. De mindste udgaver fylder ikke mere end en læbestift. Det er ideelt at have legetøjet med, når du skal på ferie eller på forretningsrejse.

Selvom vibratorerne er mindre end en Magic Wand eller en Satisfyer, komme du ikke til at mangle power. I de nyeste vibratorer til klitorismassage finder du de mest kraftfulde motorer. Det er en fordel at vælge en af de moderne udgaver. De vil have den mest støjsvage effekt, så du blot skal nyde den sensuelle påvirkning uden at bekymre dig om, hvorvidt legetøjet kan høres på den anden side af væggen.

Vælg klitoris vibrator i masser af frække designs

Fælles for alle klitorisvibratorer er, at de er skabt til at massere, påvirke og stimulere den lille ’ært’, der kan være det afgørende element for at få orgasme. Der er mange varianter at vælge imellem, hvilket er en fordel, da kvinder har forskellige præferencer for udformning og funktion af sexlegetøj.

Du kan blandt andet vælge mellem følgende varianter af de populære og betydningsfulde vibratorer:

En ”bullet” er den velkendte og klassiske, lille vibrator, der er en af de mindste udgaver. Den kaldes også for ”Pocket”, da den let kan opbevares i en lomme uden at gøre syn af sig.

De nyere klitoris vibratorer er inspireret af nogle af de mest populære og udbredte modeller – herunder Magic Wand og Rabbit.

Det kan være en god idé at sammenligne de forskellige valgmuligheder, så du kan danne dig et indtryk af de forskellige egenskaber og funktioner.

Designmæssigt vil der være forskel på, hvor omfangsrig en stimulation du kan opnå, og typemæssigt er der forskel på vibrationsintensiteterne.

En klitoris vibrator er det diskrete og brugervenlige valg af sexlegetøj  

Uanset hvilken klitorisvibrator, du vælger, får du et af de mest simple og enkle typer af sexlegetøj, der findes på markedet.

Vil du have en støjsvag vibrator, skal du vælge en af de nyeste modeller. Der er flere situationer, hvor det er rart at kunne lege, eksperimentere og nyde sensuel stimulation uden at skulle tænke på omgivelserne.

Foruden støjsvagheden kan det være en fordel at undersøge, om vibratoren er lavet i et vandtæt design.

Brusebadet kan være det perfekte sted i hjemmet til at tænde op under hinanden som en del af forspil.

Genopladelig eller med batterier?

Vil du have en billig klitoris vibrator, kan du vælge dem, der bruger AAA-batterier. Det kan være det rette valg, når du har brug for et frækt, alsidigt og kraftfuldt legetøj. Ved du, at vibratoren kommer til at blive en del af sexlivet i fremtiden, kan det være en fordel at vælge en genopladelig model. De eksklusive udgaver med mange vibrationsprogrammer vil ligge en anelse højere i pris.
På den lange bane kan det komme dig økonomisk til gode at vælge en opladelig vibrator, da du sparer penge på køb af batterier.