Elektro sex

Hvis du tænder på sex udover det sædvanlige, bør du måske rette din opmærksomhed mod elektro sex. Her finder du hidtil uanede muligheder for bogstavelig talt at få ekstra spænding i dit sexliv. Der findes et hav af forskellige elektro sexlegetøj. Praktisk set, findes hvert sexlegetøj også i en elektrificeret version, både til hende og ham, og lidt mere. Elektro sex handler om at udforske og muligvis udvide grænser. De i forvejen utydelige grænser mellem smerte, ophidselse og nydelse udviskes og alt går op i en højere enhed af total seksuel nydelse. Se her vores store udvalg af elektro sexlegetøj.

GRATIS FRAGT
Varta Batteri CR2032
Varta Batteri CR2032
Pris fra 19
GRATIS FRAGT
Knapcelle Batterier LR44 10 stk.
Knapcelle Batterier LR44 10 stk.
Pris fra 29
GRATIS FRAGT
USB Adapter
USB Adapter
Pris fra 55
GRATIS FRAGT
Electrogel - 50 ml
Electrogel - 50 ml
Pris fra 69
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Durex Kondomer - XXL 8 Stk
Durex Kondomer - XXL 8 Stk
Pris fra 69
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
Mystim - Adapterkabel
Mystim - Adapterkabel
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
Alcowipe Steril Wipes
Alcowipe Steril Wipes
Pris fra 89
GRATIS FRAGT
E-stim Systems E-stim Standard Selvklæbende Elektropads 4 stk    - Mixed colours
E-stim Systems E-stim Standard Selvklæbende Elektropads 4 stk - Mixed colours
Pris fra 89
GRATIS FRAGT
Mystim Elektrode til Cluster Buster
Mystim Elektrode til Cluster Buster
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Mystim Elektroder Selvklæbende 4 stk
Mystim Elektroder Selvklæbende 4 stk
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
K-Y Steril Glidecreme 82 g      - Clear
K-Y Steril Glidecreme 82 g - Clear
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
E-stim Systems E-stim 2,5 mm til 3,5 mm Adapter   - Black
E-stim Systems E-stim 2,5 mm til 3,5 mm Adapter - Black
Pris fra 109
Vis flere produkter

Forskellen mellem smerte og nydelse

Varme føles varm og kulde føles kold. Oppe er oppe og nede er nede, og alle ved at vand altid løber ned ad bakke. Sådan er verden bare indrettet, ikke?

Og dog, du har måske allerede oplevet, at du i en bestemt situation ikke kunne skelne mellem kulde og varme. Fx når du har været ude i sneen med bare hænder og kommer ind i en varm stue. Dine hænder er frosne, helt blå og iskolde. Du kan mærke, hvor kolde de er ved at holde dem mod dit ansigt. Pludselig føles de, som om der er gået ild i dem!

På lignende måde forholder det sig med smerte og nydelse. Umiddelbart vil du tro at smerte er det stik modsatte af nydelse, at de to fænomener udelukker hinanden. Men helt så simpelt er det slet ikke.

Sandheden er, at både smerte og nydelse er sanselige fænomener, der ligger meget tæt på hinanden. Og ved at skrue i den ene ende, får du en reaktion i den anden. Kort sagt, en vis mængde og bestemt slags smerte kan forstærke din nydelse – og omvendt. Det er princippet bag elektro sex.

Er elektro sex sikker?

I allerhøjeste grad. Elektrisk sexlegetøj opererer med en slags elektricitet, der kan mærkes, men er ellers fuldstændig harmløs. Om elektrisk strøm er farlig eller ej afhænger af strømmens styrke, som måles i Ampere. Til elektro sex bruges strøm med høj spænding, men meget lav strømstyrke. Den samme slags strøm anvendes også til medicinske behandlingsformål, fx ved TENS. Det er en slags behandling, hvor du bruger pads, der overfører strøm til huden.

Der er dog et forbehold: Hvis du har en pacemaker, må du aldrig bruge elektrisk sexlegetøj!

En stor mangfoldighed af elektrisk sexlegetøj

Stort set alt sexlegetøj findes i dag også i en elektrisk version. Det er en relativ ny udvikling indenfor sexlegetøj. Selv om man har brugt elektricitet til medicinske behandlinger (og også til sex) i over hundrede år, så er det først for nyligt, at vi har udviklet teknologier, der gør det mulig at udvikle sjovt og sikkert elektrisk sexlegetøj i så mange variationer.

Kig vores hjemmeside igennem. Her finder du de efterhånden velkendte klassikere som dildoer, vibratorer, penisringe etc. også til elektro sex. De har de samme former og kan også anvendes uden strøm, men er forsynet med elektroder. Men der er meget mere. Elektrisk sexlegetøj, som du slet ikke anede det eksisterer. Og der bliver hele tiden udviklet nye ting.

Strømmen styrer du på forskellige måder med drejeknapper, sensorer eller fjernbetjeninger.

Sådan føles elektro sex

Fornemmelsen er naturligvis individuel. Hvor megen spænding, du skal bruge for at opnå en bestemt virkning, afhænger af mange faktorer. Fx kan hudens ledeevne for elektricitet være forskellig fra menneske til menneske.

Stimuleringen går fra en let pirren til ufrivillige muskelkontraktioner, såkaldte spasmer,                             til kraftig svien. Men det er altid dig – eller din partner – der er i kontrol.

Prøv elektro sex, hvis du leder efter mere spænding i dit sexliv!