Elektro sex

Elektro sex legetøj giver dig en spænding igennem kroppen, som gør dig i stand til at opnå helt utrolige orgasmer. Produkterne er ikke farlige og gør ikke ondt, men giver i stedet en drønuartig nydelse.

Nedenstående liste indeholder Affiliate Links
Adapter Mystim Rundstik til 2 mm Hunstik
Denne adapter laver et rund-stik om til et 2 mm hun-stik. Ideel, hvis du skal bruge bestemt elektro tilbehør til en bestemt elektro box, som ikke umiddelbart passer sammen.
Pris fra 99,00
E-stim 2B Accessories Sæt
E-stim 2B Accessories Sæt er det perfekte tilbehør til dit E-Stim 2B Elektro Power Box Sæt. Med sættet får du masser af nye lege muligheder
Pris fra 799,00
E-Stim 2B Elektro Power Box Adapter
Slut med batteri! E-Stim 2B Elektro Power Box Adapter til din E-Stim Elektro Power Box. Universal adapter til hele verden
Pris fra 329,00
E-Stim 2B Elektro Power Box Sæt
E-Stim 2B Power Box, når kun det bedste er godt nok. Tilslut de medfølgende elektro pads eller dit eget favorit elektro legetøj og lad den stimulerende strøm ophidse dig.
Pris fra 2.495,00
E-Stim ElectroPebble XPE Power Box Sæt
E-Stim ElectroPebble XPE er den perfekte pakkeløsning til pirrende elektrosex. Med elektropads, penisringe og kinky æg. Dobbelt udgang og 9 programmer
Pris fra 1.995,00
ElectraStim Bi-Polar General Purpose Klemme
Udvid din elektrosex leg med Bi-Polar klemmerne. Kan bruges overalt under bæltestedet. Sæt strøm til og mærk de pirrende elektriske impulser.
Pris fra 499,00

Mange mennesker tænder faktisk på elektrosex uden at vide det, fordi lysten først kommer over dig, når du har prøvet det. For egentlig er elektrosex blot en stimulering af dine erogene punkter. Brystvorter, kønsorganer, inderlår osv. – lidt ligesom, når du bruger en vibrator. Her er det bare små doser af strøm, der stimulerer dig. Det er en kende mere effektfuld, fordi det også fremkalder nogle ufrivillige muskelsammentrækninger.

Med elektrosex kan du udforske din eller din partners smertegrænse. Og ligesom med SM så er det lige dér, hvor nydelse møder smerte, at det gør altså bedst. Det punkt er forskelligt fra person til person.

Er du parat til at prøve noget nyt, så skal du helt klart unde dig selv at prøve elektrosex. Det er ikke farligt, med mindre du har en hjertelidelse, for det er jo ikke store mængder af strøm, der tilføres.