Gags

Vil du gerne kunne lukke munden på din partner, så du overtager kontrollen? Med gags er det let at lege frække dominanslege, hvor din partner ikke har mulighed for at bruge ”verbal modstand”. Det kan derfor være et oplagt stykke sexlegetøj til jer, der leger og eksperimenterer med kontrol og fiksering i begge ender af skalaen. Hvis det lyder spændende med gags, så har vi samlet et udvalg herunder. Du kan derfor med garanti finde en udgave, om du er til blid dominans eller gerne vil have en udfordring til dig selv eller din partner.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Bound Spider Gag Sort Læder
Bound Spider Gag Sort Læder
Pris fra 119
GRATIS FRAGT
Fetish Fantasy Series - Ball Gag Training System
Fetish Fantasy Series - Ball Gag Training System
Pris fra 179
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 41
Fetish Fantasy Extreme Fetish Fantasy Silicone O-Ring Gag   - Black
Fetish Fantasy Extreme Fetish Fantasy Silicone O-Ring Gag - Black
Pris fra 229
GRATIS FRAGT
Kiotos Luksus Spider Mouth Gag   - Sølv
Kiotos Luksus Spider Mouth Gag - Sølv
Pris fra 379
GRATIS FRAGT
Kiotos Cat Mouth Gag i Stål med Strop  - Sølv
Kiotos Cat Mouth Gag i Stål med Strop - Sølv
Pris fra 379
GRATIS FRAGT
Master Series Inhibitor Oppustelig Butterfly Gag   - Sort
Master Series Inhibitor Oppustelig Butterfly Gag - Sort
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Mister B Bondage Gag Ball    - Sort
Mister B Bondage Gag Ball - Sort
Pris fra 449
GRATIS FRAGT
Mister B Gag Bite    - Sort
Mister B Gag Bite - Sort
Pris fra 449
GRATIS FRAGT
Kiotos Luksus Deep Throat Gag   - Sølv
Kiotos Luksus Deep Throat Gag - Sølv
Pris fra 449

Eksperimentér med gags

Gags er et stykke sexlegetøj, der er lavet til at sidde i munden. Det minder derfor om et mundknebel, men er særligt lavet til dine seksuelle eksperimenter. Ofte kan du spænde den fast bag hovedet, så den sidder solidt i munden.

Gags bruges ofte sammen med andet legetøj til både blid dominans og hård BDSM. Fiksering er oplagt med legetøjet, da fikseringen forhindrer, at din partner kan fjerne gaggen undervejs i legen mod din vilje.

De kommer i forskellige udgaver alt efter, om munden skal være helt lukket med en kugle, eller om den skal være spilet op til fri afbenyttelse. Derfor er de også lavet i mange forskellige materialer, udformninger og designs, der har forskellige formål.

Udforsk en verden af kinky dominans

Mange danskere tænder på bondage, fordi man overlader kontrollen delvist eller fuldstændigt, hvis man kombinerer fiksering med eksempelvis en gag. Det kan være så ekstremt, som man ønsker, det skal blive. Husk blot at aftale et nonverbalt signal, inden I går i gang, så det er nemt at kommunikere uden ord.

Noget af det, der er særligt pirrende ved gags er, at man udover at miste muligheden for at sige fra også mister muligheden for at styre sit mundvand. Uden mulighed for at samle spyttet og sluge det, så vil savlet nemlig løbe ned, hvilket kan være ekstra frækt element ved legen.

Gagballs til at lukke munden helt på din partner

Gags med en kugle kaldes også for gagballs. Den er lavet, så den fylder munden ud, så din partner intet kan sige. Derfor er de oplagte, hvis I leger lege, hvor der skal adlydes uden mulighed for modstand.

Hvis du er nybegynder indenfor kinky dominanslege, så er gags en blid indføring til fiksering og kontrol. Til nybegynderen er en blød gagball med huller et godt valg. En blød gag er mere behagelig at have i, og hullerne giver mulighed for at få vejret med munden, selvom den er fyldt til bristepunktet.

Hvis du vælger udgaven med en kugle, så er det vigtigt, at kuglen passer til din partners mund. Tjek derfor diameteren, så du er sikker på, at kuglen ikke er for stor til gabet. Ellers kan det nemlig give kæbesmerter, hvis den ikke sidder komfortabelt.

Til de mere erfarne

De udgaver af gags, der åbner munden på vid gab uden en kugle, giver helt andre muligheder end gagballs. Her kan du nemlig udnytte den åbne mund, mens I leger. Du vil også stadig høre lydene fra bæreren, selvom det ikke kan blive til ord. Det kan være meget stimulerende at høre de både nydelsesfulde og klagende lyde, selvom bæreren ikke kan udtrykke andet.

Skal det være ekstra kinky, så er en oppustelig gag et frækt valg. Den er for de mere øvede, hvor man føler sig helt tryg ved, at den kontrollerende har fuldstændig styr på situationen og kan læse de nonverbale signaler.

Vil du gerne kunne udnytte din partner til fulde, så er gags med dildo en mulighed. Her kan den dominante forlyste sig med dildoen, mens gaggen sidder sikkert i munden på bæreren