App styret vibrator

Vil I eksperimentere med de frækkeste oplevelser derhjemme eller i byen, skal I bruge en app styret vibrator. Det er én af de mest moderne og velfungerende udgaver af sexlegetøj, der med sikkerhed vil få spændingen mellem jer til at stige. Populariteten gør, at der er mange vibratorer at vælge imellem. Kvinder har forskellige ønsker og behov i forhold til vaginal stimulation. Om du er til en klitorisstimulator, en G-punkts vibrator, et vibrationsæg, eller om du ønsker en ”butterfly”-udgave, er helt op til dig at vælge.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 150
Satisfyer Plug-ilicious 2 App Styret Anal Vibrator
Satisfyer Plug-ilicious 2 App Styret Anal Vibrator
Pris fra 299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 150
Satisfyer Plug-ilicious 1 App Styret Anal Vibrator
Satisfyer Plug-ilicious 1 App Styret Anal Vibrator
Pris fra 299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 60
Magic Motion Candy  -  App-styret Klitoris Vibrator
Magic Motion Candy - App-styret Klitoris Vibrator
Pris fra 339
GRATIS FRAGT
Vibease App Styret Trådløs Vibrator-Lilla
Vibease App Styret Trådløs Vibrator-Lilla
Pris fra 599
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 150
Je Joue Nuo App Styret Anal Vibrator
Je Joue Nuo App Styret Anal Vibrator
Pris fra 749
GRATIS FRAGT
Lovense - Ambi
Lovense - Ambi
Pris fra 789
GRATIS FRAGT
Cellmate App Styret Kyskhedsbælte Regular      - Black
Cellmate App Styret Kyskhedsbælte Regular - Black
Pris fra 1.195
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1700
HiSmith Premium 3 Sexmaskine 2.0 App Styret
HiSmith Premium 3 Sexmaskine 2.0 App Styret
Pris fra 3.789
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 200
HiSmith Premium 1 Sexmaskine 2.0 App Styret
HiSmith Premium 1 Sexmaskine 2.0 App Styret
Pris fra 4.799

Vælg fjernstyret vibrator, der giver dig den perfekte stimulation

Det kan være en god idé at købe sexlegetøj sammen, så I får det produkt, der passer til jeres fælles, seksuelle behov. Det er vigtigt, at der vælges en vibrator, som i model og udformning passer til kvinden. Når sexlegetøjet skal bruges i byen, skal det kunne sidde oppe i kvinden igennem længere tid. Det er individuelt, hvilken udgave af de populære vibratorer, der ønskes.

Er det første gang, I køber legetøjet, kan det være en fordel at vælge et vibrationsæg. Det kan vælges i både Small, Medium og Large, så kvinden kan få den størrelse, som passer til hende.

Er I vant til at lege med vibratorer og æg derhjemme, kan kvinden få de mest intensive påvirkninger vaginalt og omkring klitoris, når der vælges en Butterfly-vibrator eller en G-punkts vibrator.

Til de frække lege i soveværelset kan der vælges anal vibrator eller en af de nye interaktive, dildovibratorer.

Romantisk forspil, fræk bondage eller erotisk massage?

Hvad I vælger at bruge en app styret vibrator til, er helt op til jer. Det er den perfekte måde at starte et forspil på. Er I alene hjemme en dag i weekenden, kan eftermiddagen gøres til den vildeste oplevelse, når I har en lille hemmelighed mellem jer. En tur til købmanden bliver en fræk affære, når kvindens nydelse styres 100% af partneren.

Derhjemme kan et skønt, romantisk og nydelsesfuldt forspil blive ekstra intenst, når kvinden har en vibrator oppe, der styres af partneren. Han eller hun kan fortsætte sin massage og fra tid til anden ændre vibrationsprogram.

Der er fuld frihed til at lege og eksperimentere, når I bruger en app styret vibrator. Det er langt fra kun kvinden, der vil få de dejligste oplevelser. Tænder I på tanken om dominans/submission, kan vibratoren med tilhørende app være den perfekte måde at udleve jeres fantasier på.

Som partner får du fuld kontrol over din kæreste. Du kan styre hendes nydelse, og du kan ændre program for at lege med hendes seksuelle grænser.

Diskret app, der tænder op for sexlivet

Pendanten til de app styrede vibratorer er sexlegetøj med fjernbetjening. Der er mange fordele ved at vælge de app styrede produkter, der giver mere frihed og højner diskretionen. Når legetøjet bruges i offentligheden, kan det være forstyrrende og iøjnefaldende, når en fjernbetjening tages frem.

Den kan fylde i jakke- eller bukselommen, og den kan hæmme jeres fleksibilitet.

Med en app styret vibrator kan I holde jeres hemmelighed imellem jer. Vi bærer vores mobiler på os hele tiden, og ingen andre vil kunne se, om du tjekker mobilen for at se en SMS, eller om du går ind i appen for at ændre intensitet omkring vibrationer hos din partner.

Prisen for en app styret vibrator er det hele værd

Sammenholdt med mange af de andre kvalitetsvibratorer og moderne udgaver af sexlegetøj befinder de app styrede vibratorer sig i den dyrere ende af prisskalaen. I får legetøj, der kan styrke forholdet, og som kan tilføre helt nyt liv i soveværelset. Derudover er det udstyret med funktioner, der kommer jer til gode mange år frem. Legetøjet kan bruges i en masse forskellige situationer og sammenhænge, så I kan lære hinanden at kende og lege med grænserne.

Vibratoren kan blive det redskab, som får kærligheden og den seksuelle tiltrækning mellem jer til at blusse op igen og igen.