Anal Kæde

Med en anal kæde kan du intensivere din seksuelle stimulation, og du kan forlænge dine orgasmer. Der er masser af forskellige kæder at vælge imellem, der kan passe til både nybegynderen og dig, der er erfaren med analt legetøj. De mange varianter gør det muligt at eksperimentere med løbende at blive fyldt mere og mere ud. Det er længden af kæden, antallet af kugler og størrelsen af dem, der har størst betydning, når du skal finde den bedste anal kæde til dig selv.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
Amaysin Wave Vibrerende Analkæde - Grøn
Pris fra 189
Fifty Shades of Grey Silikone Anal Beads - Sort
Pris fra 179
Amaysin Silikone Analkæde - Sort
Pris fra 199
baseks Analkæde Lang - Lilla
Pris fra 89
Anal Fantasy Ass-Gasm Penisring med Analkæde - Sort
Pris fra 179
Malesation Exciter Penisring og Analstimulator - Sort
Pris fra 149
baseks Silikone Analkæde - Pink
Pris fra 89
Anal Fantasy Power Beads til Begyndere - Sort
Pris fra 179
Sinful Explorer Anal Play Sæt - Sort
Pris fra 449
Dream Toys Cheeky Love Fjernstyret Analkæde - Sort
Pris fra 299
Anal Fantasy Flexa-Pleaser Power Beads - Sort
Pris fra 349
Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Anal Starter Sæt - Sort
Pris fra 449
Vis flere produkter

Anal kæder til mænd og kvinder

Både kvinder og mænd kan lege med kæder til anal stimulation. Du vælger selv, om kæden skal føres helt op, eller om det kun er den yderste kugle, der skal give påvirkning af det følsomme område i og omkring anus. Det er ikke nødvendigt at føre kuglerne op for at opnå stimulation af de mange nerveender, der befinder sig ved endetarmsåbningen.

Du kan lade en af kuglerne sidde på yderkanten af anus og bevæge den lidt rundt. Dette vil være den perfekte måde at begynde at eksperimentere med legetøjet på.

Fælles for alle anal kæder er deres praktiske design med et lille ’håndtag’ i den ene ende. Med det kan du lege trygt og sikkert enten alene eller sammen med en partner.

Sørg for at bruge en god glidecreme, når der leges med analt sexlegetøj.

Forlæng klimaks med en anal kæde

De populære kæder kan intensivere den sensuelle påvirkning, og det er ideelt legetøj til forspil og sex. Når du leger selv, kan du bruge kæden til at forbedre og forlænge klimaks. Når du trækker kæden ud i forbindelse med klimaks, vil du opleve, at orgasmen både forlænges og bliver endnu mere dyb.

Vi har forskellige præferencer for stimulation. Legen med kæderne handler i høj grad om hastigheden og måden, kæden bevæges på. Des hurtigere du trækker kæden ud, des mere voldsom vil påvirkningen være.

Kæderne er det uundværlige tilbehør til fetish. Uanset om I er til analsex, rimming eller spanking, kan der bruges anal kæde på enten manden eller kvinden.

Køb den bedste anal kæde

Kæderne fås i mange designs, og de varierer i omfang af funktioner og egenskaber.

Du kan bruge følgende punkter, når den bedste anal kæde skal købes:

  • Længde på kæde
  • Antal kugler
  • Størrelser på kuglerne
  • Materiale

Som ny med anal stimulation er det en god idé at vælge en lille kæde med 2-4 kugler. Her kan det være det rette valg med kæderne, hvor kuglerne har forskellige størrelser. Den yderste kugle, som er den, der først føres op, vil være den mindste.

Dette design er perfekt, når du gradvist vil træne dig op til at blive fyldt mere og mere ud.

For både mænd og kvinder gælder det, at kroppen skal vænne sig til følelsen af at blive fyldt ud helt eller delvist.

Derfor skal du være særlig opmærksom på størrelse og længde af kæde, når du vil i gang med at eksperimentere med anal stimulation for første gang.

Materialet har stor indvirkning på din nydelse og anvendelsesglæde med legetøjet. De primære materialer på legetøjet er hhv. silikone og ABS, der er et sundt plastmateriale.

Som erfaren kan det være ønsket at lege med en fast anal kæde. Her skal du vælge dem af enten ABS eller PVC.

Vibrerende kæde til dig, der vil have maksimal nydelse

De nyeste kæder til anal stimulation er dem med vibrator. Med dem kan du indstille, hvor kraftige vibrationer du ønsker på din kæde. Legetøjet fås med og uden fjernbetjening. Skal kæden bruges i forbindelse med sexlege og rollespil, er det en fordel at vælge de fjernstyrede udgaver.

En analkæde med vibrator kan lades op via et medfølgende USB-stik eller via batterier. Vil du spare penge i længden, er det praktisk at købe de genopladelige anal kæder.