Almindelig Vibrator

Med en klassisk vibrator får du et legetøj, der kan bruges til fræk stimulering, uanset om du er alene eller sammen med en partner. Der er mange fordele ved at vælge en almindelig vibrator. Det er en enkel, brugervenlig, diskret og alsidig model, der er perfekt til at have liggende i sengebordsskuffen eller have med som supplement til rejsen. Hvilken vibrator, du skal vælge, afhænger af, hvor mange vibrationsprogrammer du ønsker, om den skal bruges i badet, og om dit legetøj skal være designet som en fræk penis eller ej.

GRATIS FRAGT
Batteri LR1
Batteri LR1
Pris fra 9
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 5
Philips Alkaline LR754 Batterier 10 stk   - Silver
Philips Alkaline LR754 Batterier 10 stk - Silver
Pris fra 25
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 83
Lust Lipstick
Lust Lipstick
Pris fra 26
GRATIS FRAGT
Satisfyer Finger Vibrator
Satisfyer Finger Vibrator
Pris fra 29
GRATIS FRAGT
Sinful USB Oplader P3    - Black
Sinful USB Oplader P3 - Black
Pris fra 29
GRATIS FRAGT
Sinful USB Oplader H4    - Black
Sinful USB Oplader H4 - Black
Pris fra 29
GRATIS FRAGT
Sinful USB Oplader P2    - Black
Sinful USB Oplader P2 - Black
Pris fra 29
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 13
Satisfyer - One Night Stand
Satisfyer - One Night Stand
Pris fra 32
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 127
Vibrating egg with remote
Vibrating egg with remote
Pris fra 32
GRATIS FRAGT
Sinful Hvid Satin Opbevaringspose Medium
Sinful Hvid Satin Opbevaringspose Medium
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Love to Love - Waouhhh mini vibrator bullet sort
Love to Love - Waouhhh mini vibrator bullet sort
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Love to Love - Waouhhh mini vibrator bullet pink
Love to Love - Waouhhh mini vibrator bullet pink
Pris fra 39
Vis flere produkter

Vælg klassiske vibratorer i alle udgaver og designs

Mange kvinder, mænd og par har vibratorer som en fast del af beholdningen af sexlegetøj. Med det store udvalg kan enhver få den model, hvor design og omfang af vibrationsprogrammer matcher de personlige ønsker og behov.

En almindelig vibrator er kendetegnet ved at have et simpelt design, en god pris og kraftfuld effekt. Den er det ideelle valg, når du vil have et diskret, frækt og enkelt stykke sexlegetøj, der skal befinde sig i sengebordsskuffen, eller som skal tages med på ferie eller weekendophold.

Den brugervenlige funktion gør det let at bruge legetøjet enten alene, i badet, som en del af et forspil eller i forbindelse med sex.

Der sidder typisk en enkelt knap på legetøjet, som sørger for at skifte mellem alle programmer. Om du vil have en vibrator med få programmer eller op til 10 forskellige, afhænger af dine lyster.

Sådan vælger du den bedste vibrator

Der er flere forhold, du skal være opmærksom på, når du vil købe den bedste vibrator.

Du kan bruge følgende punkter i forbindelse med at sammenligne dine mange produktmuligheder:

 • Design
 • Størrelse
 • Antal vibrationsprogrammer
 • Materiale
 • Lyd
 • Vandtæthed

Vi har forskellige lyster og behov, når det kommer til udvælgelse af sexlegetøj. Mange kvinder har både en penisformet vibrator samt en miniudgave (Bullet vibrator), så der kan veksles imellem stimulationen.

Skal du bruge legetøjet alene, kan det være en god idé at vælge en diskret udgave, som nemt kan befinde sig fast i toilettasken eller i skuffen ved natbordet.

I denne forbindelse skal du være opmærksom på lydstyrken. Du skal kunne nyde vibrationerne uden at bekymre dig om, hvorvidt motoren fra det lille legetøj kan høres af andre. Det kan være på et hotelværelse eller derhjemme.

De nyeste vibratorer på markedet er typisk dem, der er designet med de mest støjsvage motorer.

Almindelig vibrator til par og sexlege

Skal du bruge en almindelig vibrator som et frækt element til forspil eller sex, kan du vælge de fjernstyrede udgaver. Her kan den ene part tage fuld kontrol over den anden, når vibrationerne og stimulationen styres ved hjælp af fjernbetjeningen.

Er I til bondage, eller vil I gerne i gang med at eksperimentere med BDSM-inspirerede lege, er det perfekt at bruge et redskab, der lægger op til dominans/submission.

Det er med til at bringe ekstra spænding i parholdet, når der bruges sexlegetøj, som kan pirre begge parter.

Køb almindelige vibratorer i alle prisklasser

Uanset typen af vores seksuelle lyster og omfang af erfaring med sexlegetøj er det vigtigste, at du vælger udstyr og tilbehør, som passer til dig. En almindelig vibrator kan alle og enhver bruge. Alene kan du lære din krop at kende, og du kan få de mest nydelsesfulde oplevelser i soveværelset eller i badet. Sammen med en kæreste eller sexpartner er det funktionelle, effektfulde og alsidige legetøj med til at gøre sex og forspil endnu mere intenst.

De klassiske og uundværlige vibratorer kan fås i alle prisklasser. Det er et godt valg af produkt, når du er på udkig efter sexlegetøj, du kan lege med selv. Som følge af de skarpe priser kan du løbende eksperimentere med nye modeller, og du kan få den stimulation, der passer til dig og din seksuelle udvikling.