Bondagesæt

Bondage er den frækkeste leg, der kan udvikles på et hvilket som helst niveau, det skal være. Ethvert par kan få de mest intime og seksuelt stimulerende oplevelser, når den ene part bindes, og den anden har fuld frihed til at udforske og afprøve sensuelle grænser. Når I er på udkig efter tilbehør og udstyr til bondage, kan der være mange penge at spare ved at købe jeres favoritlegetøj i sæt. I slipper for at købe hvert enkelt produkt, der skal bruges til fikseringen, og I kan vælge sæt i mange udgaver og stilarter.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 150
Cottelli Bondage Corsage - Sort - S
Pris fra 299
TILBUD
Spar 150
Cottelli Bondage Corsage - Sort - M
Pris fra 299
TILBUD
Spar 150
Cottelli Bondage Corsage - Sort - L
Pris fra 299
TILBUD
Spar 150
Cottelli Bondage Corsage - Sort - XL
Pris fra 299
Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo - Sort
Pris fra 249
Obaie Hogtie med Bløde Manchetter - Sort
Pris fra 199
TILBUD
Spar 150
Allure Lingerie Adore Freya BH Sæt - Sort - S
Pris fra 299
TILBUD
Spar 150
Allure Lingerie Adore Freya BH Sæt - Sort - L
Pris fra 299
TILBUD
Spar 100
René Rofé Honey Love BH Sæt - Sort - M/L
Pris fra 299
TILBUD
Spar 100
Seven til Midnight Kinky Sort BH Sæt - Sort - S
Pris fra 399
TILBUD
Spar 100
Seven til Midnight Kinky Sort BH Sæt - Sort - M
Pris fra 399
TILBUD
Spar 100
Seven til Midnight Kinky Sort BH Sæt - Sort - L
Pris fra 399
Vis flere produkter

Spar penge, og køb sexlegetøj i komplette sæt

Der er ingen grund til at købe blindfold, gag ball, brystklemmer og manchetter hver for sig, når I kan spare penge og købe alt udstyret samlet i ét.

Der er mange sæt at vælge imellem, og de er pakket i forskellige typer og udgaver. Der er bondagesæt til nybegynderne, de nysgerrige, de erfarne og jer, der vil udfordres.

Der er forskel på erfaringer og krav til omfang af udstyr til bindelege. For jer der ikke har leget med bondage og fiksering før, kan det være en god start at vælge et simpelt sæt med 2-3 dele. Sålænge I har blindfold og et par cuffs, er I klar til at starte jeres seksuelle eventyr.

Når I bliver mere erfarne og lærer jeres krav til holdbarhed og anvendelighed af udstyret at kende, kan I eksperimentere med nyt sexlegetøj. Det kan være manchetter, tape eller bondagereb.

For jer der udfordrer hinanden med bondagelege, kan der brug for sæt, som er indholdsrige i forhold til antal sexlegetøj. Eller det kan være på tide at tage helt nyt og mere frækt eller kinky udstyr i brug.

Køb bondagesæt, der passer til jeres behov

Det kan svare sig både praktisk og økonomisk at sammenligne forskellige sæt, så I får det udstyr til bindelegene, som tilfredsstiller jeres behov. I får størst anvendelsesglæde med tilbehøret til de erotiske oplevelser, når produkterne matcher de individuelle behov.

Når I undersøger de forskellige sæt, kan I se, hvad det specifikt indeholder. Hvis I allerede har blindfold og reb derhjemme, vil der ikke være meget ved at købe et bondagesæt med dette tilbehør.

I kan bruge disse punkter, når I vil have det bedste bondagesæt:

  • Antal sexlegetøj
  • Type og udgaver af indhold (fetish, romantisk, kinky eller frækt?)

Engang imellem er der brug for at supplere beholdningen af sexlegetøj. Det kan være umuligt at vælge, hvilke manchetter der er de bedste, og hvilket halsbånd der kan give jer ekstra grænser at afprøve hos hinanden. Når I køber bondagesæt, er det en perfekt løsning. Der vil være udstyr, som I kender, og der er tilbehør, I først skal til at skifte bekendtskab med.

Bondage sæt findes til ethvert budget

Fræk overraskelse til kæresten eller fælles indkøb af lækkert udstyr?

Der kan være flere årsager til at købe bondagesæt. Uanset om det skal være den frække ekstragave på en fødselsdag, eller om udstyret skal være den sexede overraskelse i en weekend, kan der købes sæt med bondage- og bindeting i alle prisklasser.

Det vil være type og omfanget af indhold, der afgør prisen. Du kan gå ud fra, at des mere avanceret udstyret er, des dyrere vil det være.

Køb af bondagesæt er en investering i forbedret sexliv og en anledning til at udleve de indre fantasier.

Når der i forvejen er brug for lidt ekstra udstyr, der kan bringe spænding ind i sexlivet, er det oplagt at købes sæt med sexlegetøj.

Det behøver ikke være en dyr fornøjelse, da I kan købe lækkert, funktionelt og frækt legetøj i den bedste kvalitet og til de skarpeste priser.