Penis Sleeve

Vil du gerne kunne forkæle din partner med en endnu større og mere fyldig penis? Med et penissleeve kan du let og enkelt få lidt mere at arbejde med under lagnerne. De kan både bruges alene eller sammen med din partner. Det kan være en rigtig fræk oplevelse for jer begge, hvis du finder den helt rigtige størrelse og udformning. Hvis du er på udkig efter et lækkert penissleeve, så skal du endelig læse videre. Herunder præsenterer vi nemlig et stort udvalg af de mange forskellige penissleeves, der er på markedet.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 15
Sinful Reversible Handjob Masturbator    - Black
Sinful Reversible Handjob Masturbator - Black
Pris fra 15
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 18
TENGA Pocket Click Ball Masturbator   - White
TENGA Pocket Click Ball Masturbator - White
Pris fra 32
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 13
Sinful Pleasure Handjob Sleeve    - White
Sinful Pleasure Handjob Sleeve - White
Pris fra 37
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 5
TENGA Pocket Hexa-Brick Masturbator    - White
TENGA Pocket Hexa-Brick Masturbator - White
Pris fra 44
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 5
TENGA Pocket Spark Beads Masturbator   - White
TENGA Pocket Spark Beads Masturbator - White
Pris fra 44
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 5
TENGA Pocket Wave Line Masturbator   - White
TENGA Pocket Wave Line Masturbator - White
Pris fra 44
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 5
TENGA Pocket Crystal Mist Masturbator   - White
TENGA Pocket Crystal Mist Masturbator - White
Pris fra 44
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 5
TENGA Pocket Cold Spark Masturbator   - Clear
TENGA Pocket Cold Spark Masturbator - Clear
Pris fra 44
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 25
TENGA Egg Mesh    - White
TENGA Egg Mesh - White
Pris fra 45
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 25
TENGA Egg Ring Masturbator    - White
TENGA Egg Ring Masturbator - White
Pris fra 45
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 25
TENGA Egg Tube Masturbator    - White
TENGA Egg Tube Masturbator - White
Pris fra 45
GRATIS FRAGT
Svakom Hedy - Onani Sleeve
Svakom Hedy - Onani Sleeve
Pris fra 49
Vis flere produkter

Få en større og mere fyldig penis med et penis sleeve

De fleste mænd drømmer indimellem om at have en lidt større penis at fornøje sig med. Med et penissleeve kan du let og smertefrit få netop en kraftigere, længere og mere fyldig penis.

Et sleeve er et overtræk eller en form for hylster, du kan trække ned over din erigerede penis. Du skal derfor ikke gennem langsommelig træning eller spise piller i jagten efter en større erektion.

I stedet kan du i et snuptag få en større penis, både når du leger solo eller vil forkæle en partner med lidt ekstra størrelse.

Mange muligheder at vælge mellem

Når det kommer til penissleeves, så findes der mange forskellige typer, udformninger, farver og ikke mindst størrelser at vælge mellem. Sørg for at finde et sleeve, der passer i omkreds, så den sidder behageligt. Mange sleeves produceres i silikone, da materialet giver en god fleksibilitet, så du let kan få sleevet til at sidde fast, selv under hektisk aktivitet.

Hvis det skal være ekstra pirrende, så kan du også få sleeves, der er udstyret med vibrationer, udvendige stimulerende riller eller andre teksturer, der kan give din partner ekstra nydelse. Det kan derfor give helt nye oplevelser for både dig og din sexpartner, hvis I eksperimenterer med sleeves sammen.

Selvom et penis sleeve fungerer som et hylster, der dækker glans og skaft, så virker det ikke som en erstatning for et kondom.

Opnå endnu mere nydelse med et penis sleeve.

Hvis du er på udkig efter et sleeve, der kan gøre din nydelse ekstra stor, så kig endelig her. Du kan nyde dit sleeve, både når du masturberer eller har fræk leg med en partner. Når du onanerer, kan det være en rigtig fræk oplevelse, hvis du benytter et sleeve.

Flere sleeves har en lækker indvendig tekstur, der giver dig mulighed for at nyde den indvendige stimulering, mens din erektion syner af mere. Det kan være ekstra lækkert, når du har dine alene stunder, hvor du kan blive ekstra pirret. Du kan også få ekstra meget nydelse, hvis du samtidigt vil forkæle din partner med en mere imponerende størrelse.

Få bedre udholdenhed i sengen med et penis sleeve

Du får mange gode fordele ved at vælge et spændende penissleeve, udover at du kommer til at føle dig ekstra stor. Din partner vil også få en helt ny seksuel oplevelse ud af det spændende sexlegetøj. Det kan give helt nye fælles seksuelle oplevelser og skabe større intimitet mellem dig og din partner, når I udforsker nye ting sammen.

Udover at gøre dit vedhæng lidt ekstra imponerende, så kan et penis sleeve også hjælpe dig med at holde længere i sengen. Vælg her et sleeve uden indvendig stimulering.

Da penis er overtrukket med et sleeve, vil stimuleringen ikke være så intens og direkte på dit mest følsomme organ. Derfor vil du kunne opleve, at du kan holde længere i sengen, når du benytter et penissleeve.

Du skal derfor vælge et penissleeve, hvis du gerne vil give både dig selv og din partner en ny seksuel oplevelse, hvor du både får en større og mere udholdende erektion.

Se også vores test af de 5 bedste vibratorer til mænd eller du kan læse mere om produkterne her