Bækkenbundstrænere

Du ved det allerede efter at have hørt om det fra TV og veninder og have læst om det fra de førende magasiner – vigtigheden af at træne bækkenbunden. Træningen har betydning for dig mentalt og fysisk både nu og ikke mindst, når du bliver ældre, og efter du har født. Musklerne i bækkenbunden har brug for at blive trænet, så du ikke kommer til at få problemer med at holde på vandet i fremtiden. Den helt store sidegevinst ved bækkenbundstræningen er et forbedret sexliv. Vil du være sikker på at lave dine knibeøvelser perfekt og på en effektiv og underholdende måde, skal du vælge en af de populære bækkenbundstrænere.

Elvie App-styret Bækkenbundstræner
Elvie App-styret Bækkenbundstræner
Revolutionér din bækkenbundstræning med den prisvindende Elvie. Den synliggør dine bækkenbunds bevægelser i realtid ved hjælp af den tilhørende app der fungerer som din personlige træner. Den patenterede teknologi måler kraft og bevægelse for at hj
Pris fra 1.395,00
Kegelmaster Bækkenbunds Træner
Kegelmaster Bækkenbunds Træner
Kegelmaster er et af de mest benyttede træningsredskaber til effektiv bækkenbundstræning. Du placerer Kegelmaster bækkenbundstræner i skeden og laver dine knibeøvelser omkring den. Du kan indstille Kegelmaster efter den sværhedsgrad, der præcis passer til
Pris fra 679,00
Magic Motion Smart Kegel Ball Master Bækkenbundstræner
Magic Motion Smart Kegel Ball Master Bækkenbundstræner
Nu kan du både træne din bækkenbund og krydre dit sexliv op med den avancerede og effektive bækkebundstræner Magic Motion Smart Kegel Ball Master. Den interaktive og intelligente bækkenbundstræner har en sensor, der aktiverer vibrationerne, når du stramme
Pris fra 699,00
OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner
OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner
En sund og stærk bækkenbund forebygger bl.a. inkontinens og øger din seksuelle lyst, så du kan få (endnu) bedre orgasmer. Med OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner kan du træne din bækkenbund, men også bruge den til mere lystfyldte lege. Krush har
Pris fra 894,00
Perifit Kegel Bækkenbundstræner
Perifit Kegel Bækkenbundstræner
Styrk din bækkenbund med denne App-styret Perifit Kegel Bækkenbundstræner, hvis du ønsker effektiv træning af dit underliv. Oplev en legende måde at styrke dine bækkenbundsmusklerne på ved at forbinde din bækkebundstræner til Perifit Appen. Læs med og bli
Pris fra 1.295,00
Perifit Kegel Bækkenbundstræner
Perifit Kegel Bækkenbundstræner
Styrk din bækkenbund med denne App-styret Perifit Kegel Bækkenbundstræner, hvis du ønsker effektiv træning af dit underliv. Oplev en legende måde at styrke dine bækkenbundsmusklerne på ved at forbinde din bækkebundstræner til Perifit Appen. Læs med og bli
Pris fra 1.295,00

Træn bækkenbundsmusklerne korrekt

Er du blandt de mange kvinder, som ikke ved, hvordan musklerne i underlivet trænes korrekt og præcist? Du kan komme til at spilde betydningsfuld tid og mange træningstimer, hvis du ikke træner bækkenbunden på den optimale måde.

Du slipper for kedelig træning og usikkerhed om, hvorvidt du laver din øvelser rigtigt, når du bruger bækkenbundstrænere.

De smarte, funktionelle og effektive redskaber gør det underholdende at træne. Enhver kvinde kan komme til at nyde rigtig godt af at bruge en ’personlig træner’. Her og nu vil træningen komme dig til gode i kraft af bedre sex og mere intense orgasmer. På fremtidig basis vil indsatsen betyde, at du undgår at komme til at dryppe, fordi musklerne i underlivet er blevet for slappe.

Det er ikke kun en fysisk gene, når du kommer til at dryppe. Det kan få stor indvirkning på dit selvværd.

Vælg den perfekte bækkenbundstræner

Der er flere produkter at vælge imellem, når du vil træne bækkenbundsmusklerne på underholdende vis. Hvilken ’personlig træner’, du skal vælge, afhænger af dine krav til frihed og fleksibilitet.

Den største forskel imellem de mange redskaber til bækkenbundstræning handler om funktion. Om du vil have en appstyret model eller en, der leveres med tilhørende fjernbetjening, er op til dig.

Hvis prisen er afgørende for dig, kan du spare penge ved at vælge udgaver med en fjernbetjening. På fjernbetjeningen kan du selv justere intensitet af elektrisk stimulation i den lille maskine, der skal føres op i skeden. Fjernbetjeningen bruger batterier, der skal udskiftes eller lades op fra tid til anden.

Går du efter de nyeste og mest moderne bækkenbundstrænere, skal du vælge de appstyrede udgaver.

Her slipper du for løbende udgifter til batterier, og du får en sjov, afvekslende og underholdende træning.

Fordele ved at vælge appstyrede bækkenbundstrænere

Med en appstyret ’træner’ kan du få adgang til programmer, der giver dig sjove øvelser. Din træning kommer til at foregå som et spil, hvor du kommer ud for små og sjove opgaver.

Redskabet er det rette valg for dig, som har brug for ekstra motivation for at vedligeholde træningen af musklerne i bækkenbunden.

Når du køber bækkenbundstræner, er det en fordel at tænke langsigtet. Det er ikke kun i 4-10 uger, du skal lave dine øvelser. Det er træning, der kræver indsats og vedholdenhed. Derfor vælger mange kvinder en appstyret model, da den giver en mere alsidig træning.

Vil du have mest mulig værdi for pengene, skal du vælge de populære 2-i-1 produkter. Her får du et produkt, der er designet både til træning og til frække lege med kæresten. ’Træneren’ kan indstilles til at give elektrisk stimulation til træning, og den kan omdirigeres til at skabe vibrationer, så den kan fungere som et vibratoræg.

Køb bækkenbundstrænere i alle prisklasser

Dine krav til anvendelsesmuligheder, frihed og træningsunderholdning er med til at afgøre prisen. Som ny med træningsformen kan det være en god idé at starte med en budgetvenlig model. Her får du en enkel og pålidelig ’træner’, der giver dig mulighed for at komme godt i gang med dine øvelser.

De fjernstyrede udgaver er det rette valg, når du vil træne på egen hånd, og når du vil have glæde af den kraftfulde, lille maskine sammen med kæresten.