Bækkenbundstrænere

Mest købte af andre kunder

Du ved det allerede efter at have hørt om det fra TV og veninder og have læst om det fra de førende magasiner – vigtigheden af at træne bækkenbunden. Træningen har betydning for dig mentalt og fysisk både nu og ikke mindst, når du bliver ældre, og efter du har født. Musklerne i bækkenbunden har brug for at blive trænet, så du ikke kommer til at få problemer med at holde på vandet i fremtiden. Den helt store sidegevinst ved bækkenbundstræningen er et forbedret sexliv. Vil du være sikker på at lave dine knibeøvelser perfekt og på en effektiv og underholdende måde, skal du vælge en af de populære bækkenbundstrænere.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 70
SweetSmile 3 Kegel Bækkenbundstræner sæt
SweetSmile 3 Kegel Bækkenbundstræner sæt
Pris fra 279
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 100
CalExotics Bækkenbundstræner med Vibrator & Armbånd
CalExotics Bækkenbundstræner med Vibrator & Armbånd
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
TensCare Liberty Loop Vaginal Probe   - Hvid
TensCare Liberty Loop Vaginal Probe - Hvid
Pris fra 399
GRATIS FRAGT
Nalone Miu Miu Fjernstyret Bækkenbundstræner   - Rosa
Nalone Miu Miu Fjernstyret Bækkenbundstræner - Rosa
Pris fra 599
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 113
Magic Motion Fitcute Kegel Rejuve Bækkenbundstræner   - Green
Magic Motion Fitcute Kegel Rejuve Bækkenbundstræner - Green
Pris fra 637
GRATIS FRAGT
Magic Motion Fitcute Kegel Rejuve
Magic Motion Fitcute Kegel Rejuve
Pris fra 719
GRATIS FRAGT
Intimina KegelSmart Elektronisk Bækkenbundstræner    - Rosa
Intimina KegelSmart Elektronisk Bækkenbundstræner - Rosa
Pris fra 879
GRATIS FRAGT
We-Vibe Bloom Vibrerende Bækkenbundstræner
We-Vibe Bloom Vibrerende Bækkenbundstræner
Pris fra 889
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 240
Perifit Kegel Bækkenbundstræner - 2023 model Pink
Perifit Kegel Bækkenbundstræner - 2023 model Pink
Pris fra 909
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 240
Perifit Kegel Bækkenbundstræner - 2023 model Turkis
Perifit Kegel Bækkenbundstræner - 2023 model Turkis
Pris fra 909
GRATIS FRAGT
OhMiBod Lovelife krush Kegel Balls   - Rosa
OhMiBod Lovelife krush Kegel Balls - Rosa
Pris fra 1.195
GRATIS FRAGT
TensCare Perfect PFE Bækkenbundstræner til Mænd   - Flere farver
TensCare Perfect PFE Bækkenbundstræner til Mænd - Flere farver
Pris fra 1.295
Vis flere produkter

Træn bækkenbundsmusklerne korrekt

Er du blandt de mange kvinder, som ikke ved, hvordan musklerne i underlivet trænes korrekt og præcist? Du kan komme til at spilde betydningsfuld tid og mange træningstimer, hvis du ikke træner bækkenbunden på den optimale måde.

Du slipper for kedelig træning og usikkerhed om, hvorvidt du laver din øvelser rigtigt, når du bruger bækkenbundstrænere.

De smarte, funktionelle og effektive redskaber gør det underholdende at træne. Enhver kvinde kan komme til at nyde rigtig godt af at bruge en ’personlig træner’. Her og nu vil træningen komme dig til gode i kraft af bedre sex og mere intense orgasmer. På fremtidig basis vil indsatsen betyde, at du undgår at komme til at dryppe, fordi musklerne i underlivet er blevet for slappe.

Det er ikke kun en fysisk gene, når du kommer til at dryppe. Det kan få stor indvirkning på dit selvværd.

Vælg den perfekte bækkenbundstræner

Der er flere produkter at vælge imellem, når du vil træne bækkenbundsmusklerne på underholdende vis. Hvilken ’personlig træner’, du skal vælge, afhænger af dine krav til frihed og fleksibilitet.

Den største forskel imellem de mange redskaber til bækkenbundstræning handler om funktion. Om du vil have en appstyret model eller en, der leveres med tilhørende fjernbetjening, er op til dig.

Hvis prisen er afgørende for dig, kan du spare penge ved at vælge udgaver med en fjernbetjening. På fjernbetjeningen kan du selv justere intensitet af elektrisk stimulation i den lille maskine, der skal føres op i skeden. Fjernbetjeningen bruger batterier, der skal udskiftes eller lades op fra tid til anden.

Går du efter de nyeste og mest moderne bækkenbundstrænere, skal du vælge de appstyrede udgaver.

Her slipper du for løbende udgifter til batterier, og du får en sjov, afvekslende og underholdende træning.

Fordele ved at vælge appstyrede bækkenbundstrænere

Med en appstyret ’træner’ kan du få adgang til programmer, der giver dig sjove øvelser. Din træning kommer til at foregå som et spil, hvor du kommer ud for små og sjove opgaver.

Redskabet er det rette valg for dig, som har brug for ekstra motivation for at vedligeholde træningen af musklerne i bækkenbunden.

Når du køber bækkenbundstræner, er det en fordel at tænke langsigtet. Det er ikke kun i 4-10 uger, du skal lave dine øvelser. Det er træning, der kræver indsats og vedholdenhed. Derfor vælger mange kvinder en appstyret model, da den giver en mere alsidig træning.

Vil du have mest mulig værdi for pengene, skal du vælge de populære 2-i-1 produkter. Her får du et produkt, der er designet både til træning og til frække lege med kæresten. ’Træneren’ kan indstilles til at give elektrisk stimulation til træning, og den kan omdirigeres til at skabe vibrationer, så den kan fungere som et vibratoræg.

Køb bækkenbundstrænere i alle prisklasser

Dine krav til anvendelsesmuligheder, frihed og træningsunderholdning er med til at afgøre prisen. Som ny med træningsformen kan det være en god idé at starte med en budgetvenlig model. Her får du en enkel og pålidelig ’træner’, der giver dig mulighed for at komme godt i gang med dine øvelser.

De fjernstyrede udgaver er det rette valg, når du vil træne på egen hånd, og når du vil have glæde af den kraftfulde, lille maskine sammen med kæresten.