Kjoler

Det behøver langt fra kun være sexlegetøj, der kommer til at puste masser af liv i jeres forhold. Med frækt undertøj kan du pirre og forføre din kæreste, og du kan med de lækreste styles skabe en romantisk eller kinky energi i soveværelset. Har du ikke båret hofteholdere før, og er kostumer for grænseoverskridende for dig at bruge, er frække kjoler det perfekte valg.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 50
Nortie Birna Mini Kjole uden Ærmer - Sort - One Size
Pris fra 49
TILBUD
Spar 50
Baci Peekaboo Cincher Sæt - Sort - One Size Queen
Pris fra 349
TILBUD
Spar 50
Noir Handmade Powerwetlook Selvsiddende Strømper - Sort - M
Pris fra 349
TILBUD
Spar 50
Noir Handmade Powerwetlook Mini Kjole med Blonder - Sort - XL
Pris fra 499
TILBUD
Spar 120
Obsessive Redella Kjole - Sort - L/XL
Pris fra 379
TILBUD
Spar 20
Amorable by Rimba Natkjole med G-Streng - Sort - One Size Queen
Pris fra 379
TILBUD
Spar 50
Dreamgirl Strappy Åben BH og Hofteholder Nederdel - Sort - M
Pris fra 449
TILBUD
Spar 30
Penthouse Bedtime Story Mini Dress - Sort - S/M
Pris fra 99
TILBUD
Spar 50
Penthouse Sweet Retreat Hvid Kimono - Hvid - S/L
Pris fra 149
TILBUD
Spar 50
Penthouse Sweet Retreat Hvid Kimono - Hvid - XL
Pris fra 149
TILBUD
Spar 50
Cottelli Silky Neglige Kjole - Sort - S
Pris fra 149
TILBUD
Spar 50
Cottelli Silky Neglige Kjole - Sort - M
Pris fra 149
Vis flere produkter

Fordelene ved at købe kjole i feminint design

Der findes meget lingeri, der kan bruges til erotisk massage, frækt forspil og pirrende sexlege. Det er ikke alle kvinder, der er lige vant til at bære hofteholdere, kinky undertøj eller pirrende kostumer.

Heldigvis findes der lækkert lingeri til enhver kvinde – også til dig der foretrækker et feminint og romantisk look.

Kjolen er det perfekte alternativ, hvor du kommer til at tage dig ud fra din smukkeste og mest naturlige side, uden du overskrider egne grænser. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i det lingeri, du bærer.

Det vil tænde din kæreste maksimal at se dig, når du har det godt med dig selv.

Den store fordel ved kjolen er, at enhver kvinde kan bære den. Den klassiske og smukke beklædningsgenstand kan købes i forskellige designs og størrelser.

Når du er klar til at udfordre dig selv og bringe et frækt, råt eller kinky element ind i sexlivet, kan du bruge andet lingeri sammen med din kjole. Det kan være hofteholdere eller en blonde g-streng.

Hvilket snit skal kjolen have?

Materiale og snit er de forhold, der skaber udtrykket og stilen på dit lingeri. Det gælder uanset, hvilke styles du køber. Uanset om du er til en vovet eller en underspillet kjole, findes der modeller, som i snit, facon og materiale kan tilfredsstille dine krav.

Fælles for alle frække kjoler er, at de kan bruges til mange forskellige formål. Det kan være beklædningen du bærer, når du giver din kæreste en erotisk massage, eller det kan være lækkert tilbehør, som bruges til enten forspil eller sex.

Du kan blandt vælge mellem følgende snit:

  • Forførende, dyb nedskæring med blonder i kanten
  • Ekstra kort miniskørt
  • Let, gennemsigtig model
  • Korsetinspireret design med frække bindesnore
  • Lang natkjole med feminine detaljer

De korte modeller gør, at de kan bruges til sexlege. Det kan være bondage, spanking eller fetish.

For dig der er på udkig efter den perfekte domina-kjole, er det oplagt at vælge et miniskørt eller hotpants, der er lavet i sort latex.

Blondestof, gennemsigtigt stof eller latex?

Det vil være formålet med kjolen og din intentioner med at bære den, der afgør, hvilket stof den skal være lavet af. Når tilbehøret skal bæres til en romantisk aften, kan de smukke og korte blondekjoler være gode valg. De kan vælges med lukning i form af snore og materiale af strækstof.

Til de kinky BDSM lege er det et råt udtryk, du skal gå efter. Der findes kjoler, der er lavet i kombinerede materialer og andre, der er fremstillet af latex.

Det kan kræve lidt tilvænning at bære latex, der er et mindre fleksibelt materiale, der sidder tæt til på huden. ”Wetlook” (der er det frække og rå latexudtryk) er både sexet og feminint.

Du kan købe kjoler i polyester, der har den ønskede, skinnende overflade, der nok skal få din kæreste til at adlyde hver en ordre fra dig.

Køb kjoler til de bedste priser

Der er ingen undskyldning for ikke at udleve dine ønsker om at forføre din kæreste med den smukkeste, frækkeste eller mest sexede kjole. Med de konkurrencedygtige priser kan du købe forskellige modeller, så der findes lækkert lingeri til både den romantiske og den eksperimenterende aften.

De billigste modeller er minikjolerne af blondestof. De eksklusive udgaver er latexskørter, der er designet med snører.