Vibrator Trusse

En vibratortrusse er det perfekte sexlegetøj til dig, der ønsker diskret og knaldfræk stimulation. Du kan med fordel tage trussen på, når du skal ud blandt andre. Kun du og din partner vil vide, hvad der gemmer sig under tøjet. Kun I vil vide, hvorfor du er i særligt sprødt humør. Vibrerende trusser er et must for enhver sex- og eventyrlysten kvinde. Der er flere gode grunde til, at den smarte opfindelse i dag er blandt de mest populære former for sexlegetøj på markedet.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 50
Fetish Fantasy Series Hanky Spank Me Vibrerende Trusse - Sort - One Size
Pris fra 149
TILBUD
Spar 50
Fantasy For Her Vibrerende Bundløs Trusse - Lilla - One Size
Pris fra 299
TILBUD
Spar 50
Fantasy For Her Cheeky Panty Thrill-Her Vibrerende Trusse - Lilla
Pris fra 299
TILBUD
Spar 171
Amaysin Trusse Vibrator Opladelig og Fjernbetjent - Bordeaux
Pris fra 258
Realov Lydia I Smart Butterfly Vibrator - Lilla
Pris fra 449
Sweet Smile G-Punkts Trusse Vibrator - Rosa
Pris fra 399
Sinful Triple Teaser Fjernbetjent Vibrator - Sort
Pris fra 489
Sinful Double Fun Opladelig Rabbit Vibrator - Nude
Pris fra 439
CalExotics Lovers Thong Vibrerende Trusse - Sort - One Size
Pris fra 249
Satisfyer Top Secret+ Connect App App-styret Vibrerende G-punkt og Anal Stimulator - Sort
Pris fra 449
Satisfyer Top Secret+ Connect App App-styret Vibrerende G-punkt og Anal Stimulator - Rosa
Pris fra 449
Seven Creations Micro Butterfly Vibrator Multispeed - Pink
Pris fra 179
Vis flere produkter

Mange fordele med vibrerende trusser

Hvis du gerne vil opfriske dit sexliv, er vibratortrussen et godt sted at starte. Vibrerende trusser har nemlig rigtig mange fordele. Disse fordele omfatter blandt andet:

  • Håndfri betjening
  • Diskret stimulation
  • Fræk leg for jer begge

Mange tænder dertil på tanken om at blive opdaget under sex. Ofte vil par, hvis sexliv halter en smule, flytte deres lege ud af soveværelset og ind i offentligheden. Deler du og din partner denne fantasi, er vibrerende trusser helt sikkert også noget for jer.

Den frækkeste aften ude

De fleste kvinder har svært ved at opnå orgasme uden stimulation af klitoris. Desuden oplever mange, at deres partners hænder, tunge eller penis kun en gang i mellem kan få dem helt i mål. En vibrator forhøjer som regel chancen for, at du får orgasme. Og det samme gælder for vibratortrussen.

Trussernes vibrationer stimulerer konstant din klitoris. Dette betyder, at du enten skal have en høj grad af selvkontrol eller diskret overgive dig til orgasmen, selvom du er ude blandt andre. Vibratortrussen garanterer dig en helt igennem uforglemmelig oplevelse.

Pirrende for både ham og hende

Vibratortrussen giver ikke kun nydelse til hende, der bærer dem. Det kan nemlig være ekstremt ophidsende for din partner at vide, at du er klædt på i vibrerende lingeri. Hvis I er ude sammen, kan han observere dig blive tiltagende tændt i løbet af aftenen – og dét hvad end I nyder en romantisk og intim middag eller en større fejring i selskab med andre. Uanset hvad er der garanti for ekstra frække lege i soveværelset, når I kommer hjem.

Vil du gerne sikre dig, at din partner tager del i legen, mens I er ude? Så bør du overveje at vælge en vibratortrusse, der enten styres med en medfølgende trådløs fjernbetjening eller med en app, der kan downloades på telefonen.

Giv din partner kontrollen. Lad ham bestemme, hvor meget stimulation du skal have. Legen kan blive lækkert ophidsende, hvis han beslutter sig for at tirre dig og føre dig helt til grænsen af orgasmen uden rent faktisk at lade dig komme. Han kan også vælge at gøre, hvad han kan for at fremskynde orgasmen. Legen kommer for dit vedkommende til at gå ud på at holde orgasmen på afstand så længe som muligt – altså lige indtil I er tilbage i dobbeltsengen.

Vibrerende trusser i mange forskellige varianter

Vibrerende trusser findes i rigtig mange forskellige varianter. Nogle modeller er meget kraftfulde, mens andre er mere afdæmpede. Hvor nogle jævnligt skal oplades, kan andre holde til lang tids leg. Og som nævnt ovenfor findes vibrerende trusser både med og uden trådløs fjernbetjening.

Før du endeligt beslutter dig for en model, kan det være en god idé at overveje, hvad du helt præcist leder efter. Du kan for eksempel starte med at finde ud af, om trusserne skal bruges solo eller sammen med en partner. Uanset hvad du leder efter, findes den rette vibratortrusse med garanti lige her.