Fleksible penisringe

Stort set alle mænd starter med at bruge de fleksible penisringe, når sexlegetøjet købes den første gang. De strækbare ringe er at foretrække, når de anvendes til sex. Det er langt fra kun nybegyndere, der kan opnå de mest eksplosive orgasmer og langvarig erektion ved at bruge penisringe i fleksible materialer. Har du erfaringer med tilbehøret, kan du vælge penisringe i frække designs, hvor overfladen er rillet, nubret eller har kugler.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 27
One Time
One Time
Pris fra 19
GRATIS FRAGT
baseks Fleksibel Penisring    - Grey
baseks Fleksibel Penisring - Grey
Pris fra 29
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 131
Penis og Ball Ring
Penis og Ball Ring
Pris fra 38
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
Dobbelt Penisring
Dobbelt Penisring
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
1TPR Cock Ring
1TPR Cock Ring
Pris fra 46
GRATIS FRAGT
Premium Silicone Ring Medium
Premium Silicone Ring Medium
Pris fra 46
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
The Hellfire 2 Pack
The Hellfire 2 Pack
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
You2Toys One Time Vibrating Penisring Engangspenisring
You2Toys One Time Vibrating Penisring Engangspenisring
Pris fra 49
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 65
Sinful Twin Silikone Penisring    - Black
Sinful Twin Silikone Penisring - Black
Pris fra 65
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Screaming O - Two-O penisring med dobbeltvibrator
Screaming O - Two-O penisring med dobbeltvibrator
Pris fra 65
GRATIS FRAGT
You2Toys Penisring med Vibrationer
You2Toys Penisring med Vibrationer
Pris fra 69
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 25
You2Toys - Metallic Silikone Cock & Ball Ring
You2Toys - Metallic Silikone Cock & Ball Ring
Pris fra 74
Vis flere produkter

Fordelene ved at bruge strækbare penisringe

De strækbare ringe er de mest populære udgaver. Du finder et stort udvalg af dem, der varierer i designs, størrelser, egenskaber og tykkelser.

De fleksible penisringe giver dig masser af fordele:

 • De findes i masser af designs
 • Du kan vælge ringe i alle størrelser og tykkelser
 • De er lavet af hudvenlige og slidstærke materialer (gummi og silikone)
 • Du kan købe sexlegetøjet med og uden vibrator
 • Du finder dem i alle prisklasser
 • De kan bruges til både onani, forspil og sex.

Du vælger selv, hvor kraftfuld en effekt du vil have med dine penis ringe. Vil du have ringe, der skal kunne stimulere både dig og en partner under sex, skal du vælge udgaverne med vibrator. Her kan vibratoren være integreret i designet (som er tilfældet med de genopladelige udgaver), eller der kan sidde en lille og stærk Bullet vibrator langs skaftet på ringen.

Fælles for alle fleksible penisringe er, at de er lavet af hudvenlige materialer. Både silikone og gummi kan give sig og formes efter din penis.

Penisring i sæt til dig der vil eksperimentere med øget stimulation

Selvom penisringe er nogle af de mindste og mest kompakte udgaver af sexlegetøj, kan de give omfattende stimulation og kraftige effekter. Har du allerede penisringe derhjemme i de klassiske, glatte udgaver, kan der være brug for tilbehør, som du kan bruge til at intensivere den sensuelle nydelse med.

På trods af navnet kan fleksible penisringe også bruges omkring pungen. Du kan eksperimentere med din erektion, når både penis og pung er påvirket af de stramme effekter fra gummi- eller silikoneringene.

Penisringe kan købes både enkeltvise og i sæt.

Der kan være penge at spare og frække oplevelser at se frem til, når du vælger produkterne i sæt. Her får du typisk 3 ringe, der alle varierer i størrelser.

Det kan være for dig, der vil godt i gang med at lære legetøjet at kende, eller det kan være til den erfarne mand, der vil have ekstra stimulation og kraftigere erektion.

Køb fleksibel penisring i designs, der passer til dig

Glat, tykt, rillet, nubret, dobbeltdesign med ring til både penis og pung eller en helt femte udgave?

Du kan gå på opdagelse i det store udvalg af fleksible penisringe og vælge dig de produkter, der vil tilfredsstille dine seksuelle lyster.

Det vil være designet, der har størst indflydelse på din stimulation. Mens nogle mænd er til et tykt design med en kraftig ring, har andre mænd brug for ekstra stimulation fra en pulserende vibrator.

Uanset hvilken ring du vælger, får du brugervenligt og alsidigt sexlegetøj, der er let at gøre rent.

Når du fantaserer om at kunne påvirkes analt, mens du onanerer, vil en fleksibel penisring med prostatavibrator være et godt valg for dig. Her er designet multifunktionelt og skabt til, at du får den helt rette berøring af det følsomme P-punkt.

Vær særlig opmærksom på størrelsen, når du køber fleksible penisringe

Et godt udgangspunkt er, at du ikke må bære din ring om penissen i mere end 20 minutter. Dette gælder uanset, om det drejer sig om sex eller selvforkælelse. Når du køber penisring til dig selv eller en kæreste, er det særlig vigtigt, at du forholder dig til størrelsen.

Den seksuelle stimulation og nydelse er betinget af, at ringen ikke er for stram. Selvom de fleksible penisringe kan udvides en del, skal størrelsen og omkredsen passe til mandens penis.

Her kommer de lave priser til at få en stor betydning. Penisringe er budgetvenligt sexlegetøj, hvor selv de mest eksklusive varianter ligger på samme prisleje som det billigste legetøj fra andre kategorier.