Penisring

Penisringe er noget af de mest udbredte og almindelige sexlegetøj- og tilbehør hos mænd. På trods af de uskyldige størrelser er ringene i stand til at skabe både mere intense orgasmer og hårdere erektioner. Ringene kan bruges i mange forskellige forbindelser fra erotisk massage over pirrende forspil til sex og onani. Der er mange typer af penis ringe at vælge imellem. Hvilke du skal vælge, afhænger af dine krav til stimulation og dine erfaringer med at bruge ringene.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 40
Sinful Vibrerende Love Ring - Sort
Pris fra 129
TILBUD
Spar 200
Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig - Lilla
Pris fra 199
TILBUD
Spar 30
Mr. Membr Stimulerende Penisring - Sort
Pris fra 59
TILBUD
Spar 20
baseks Vibrerende Rabbit Penisring Klar - Klar
Pris fra 69
TILBUD
Spar 130
Sinful Melt Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Par Penisring - Sort
Pris fra 289
TILBUD
Spar 140
Sinful Best Night Together Sexlegetøj Kit - Sort
Pris fra 309
TILBUD
Spar 110
Fun Factory Nos Penisring - Sort
Pris fra 419
TILBUD
Spar 110
Fun Factory Nos Penisring - Turkis
Pris fra 419
TILBUD
Spar 50
Je Joue Mio Vibrating Cock Ring - Lilla
Pris fra 549
TILBUD
Spar 50
Je Joue Mio Vibrating Cock Ring - Sort
Pris fra 549
TILBUD
Spar 20
Doc Johnson TitanMen Stretch Cock Cage Penis Ring - Sort
Pris fra 79
TILBUD
Spar 120
Sinful Vibrerende Fjernbetjent Prostata Stimulator med Penisring - Sort
Pris fra 279
Vis flere produkter

Køb penis ringe til enhver mand

Enhver mand kan få glæde, nydelse og ekstra frække oplevelser ved at bruge en ring om enten penis eller penis og pung.

Mange producenter af sexlegetøj fremstiller de populære ringe, og derfor findes de i forskellige materialer, størrelser, egenskaber og anvendelsesdesigns.

Der er mange fordele ved at bruge ringene. Det er legetøj, der er let at bruge, og derfor er det penisringe, der er mange mænds første oplevelser og erfaringer med brug af sexlegetøj. Ringene kan bruges til onani, eller de kan intensivere den sensuelle stimulation under sex.

Du får dobbeltvirkende effekt, når du bruger en ring om din penis. For det første vil du være i stand til at være hård igennem længere tid end ellers, og for det andet vil du opleve en mere fyldig erektion, end du normalt plejer.

Effekten skabes ved, at ringene lukker tilpas af for blodgennemstrømningen til penis. Det vil være individuelt fra mand til mand, hvor kraftig en effekt der ønskes.

Materiale og størrelse af omkreds er iblandt de primære punkter, du skal forholde dig til, når du køber penisring til dig selv eller din kæreste.

Sådan vælger du den bedste penisring

Du kan vælge penisring i både faste og bløde materialer og i forskellige størrelser. Er det første gang, du vil prøve effekterne af sexlegetøjet, kan det være det rette med en fleksibel og justerbar ring, der er lavet af 100% ftalatfri silikone. Den former sig efter din penis, og den er iblandt de udgaver, der er lettest at bruge.

Du kan gøre brug af disse overvejelser, når du køber ring til dig selv eller kæresten:

  • Skal overfladen være glat eller rillet?
  • Hvor bred skal ringen være?
  • Hvilket materiale skal legetøjet være lavet af (silikone, TPR-gummi eller metal)?
  • Skal ringen have vibration eller ej?
  • Hvad må prisen være?

Er du til fetish, eller er du allerede erfaren med at bruge ringe, kan penisringe i metal være det perfekte valg. Med dem får du en mere kraftfuld oplevelse, da materiale ikke giver sig (modsat gummi og silikone).

Når det kommer til overflade og design, får du alle ønskelige valgmuligheder. Du kan finde sorte ringe og kinky udgaver, der er lavet riller, nubret overflade og med perler. Designet af ringen vil have indflydelse på din stimulation.

Hvis du vil have maksimum påvirkning og nydelse, er penisringe med vibrationer det perfekte valg. Her vil der være en lille, men kraftig Bullet vibrator, der er sat ind i ringens design, og som kan indstilles i forskellige intensiteter.

Enkeltvis eller i sæt?

Når du først er blevet bekendt og erfaren med at bruge ringe om penis, kan du eksperimentere videre med din rejsning ved at bruge flere ringe. I denne forbindelse skal du gå efter penisringe sæt, der indeholder 2-4 ringe i forskellige diametre. Du kan have én ring om penis og en anden om pungen.

Du finder ringene i alle tykkelser, størrelser og materialer.

Som nybegynder får du de bedste oplevelser ved at starte med de justerbare penisringe. De er formet som en ’lasso’, du kan indstille i den ønskede omkreds.

Alt efter om du bruger ringen til onani eller sex kan det være rart at kunne justere, hvor kraftig en omslutning ringene skal give på din penis.