Penis forlængere

Mænd har som regel et meget nært forhold til deres penis. Dette gælder særligt den erigerede version. Den gennemsnitlige penis bliver hård op til fem gange per nat, og de fleste mænd har dertil oplevet ufrivillige erektioner i løbet af dagen. Hvis du føler, at dit selvværd direkte afhænger af, hvad du har mellem benene, er du bestemt ikke alene. Har du netop bragt din kæreste til ekstase, vil du sandsynligvis være i hyggeligt humør et godt stykke efter. Derimod er der en god chance for, at dit humør stejlt vil dale, hvis det ikke fungerer i hjemmets soveværelse.

Et haltende sexliv kan have mange årsager. Én af de mest almene er dog, at manden føler sig underudstyret. Har du nogensinde ønsket, at der var lidt mere af dig? Så kan du glæde dig ved, at der faktisk er noget, du kan gøre for at blive større og forbedre både dit selvværd og dit sexliv.

GRATIS FRAGT
Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve   - Klar
Sinful Stretchy Penis Extender Sleeve - Klar
Pris fra 139
GRATIS FRAGT
Penis Extender with Vibrator and Testicle Ring
Penis Extender with Vibrator and Testicle Ring
Pris fra 169
GRATIS FRAGT
Sinful Vibrerende Penis Extender Sleeve   - Klar
Sinful Vibrerende Penis Extender Sleeve - Klar
Pris fra 179
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 34
Malesation Penis Extender 5 cm
Malesation Penis Extender 5 cm
Pris fra 195
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
Malesation Penis Extender 7,5 cm
Malesation Penis Extender 7,5 cm
Pris fra 215
GRATIS FRAGT
Hult Strap-on Harness Med Penis Extender
Hult Strap-on Harness Med Penis Extender
Pris fra 229
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 88
Fantasm Tales Tentacle Penis Extender Sleeve   - Black
Fantasm Tales Tentacle Penis Extender Sleeve - Black
Pris fra 262
GRATIS FRAGT
Fantasm Tales Dragon Penis Extender Sleeve   - Lilla
Fantasm Tales Dragon Penis Extender Sleeve - Lilla
Pris fra 449
GRATIS FRAGT
Andropenis Androextender Pro Penisforlænger    - Blå
Andropenis Androextender Pro Penisforlænger - Blå
Pris fra 1.195
GRATIS FRAGT
Jes-Extender Jes Extender Original Penis Forstørrer   - Sølv
Jes-Extender Jes Extender Original Penis Forstørrer - Sølv
Pris fra 1.269
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 460
Andromedical Andropenis Gold Penis Extender
Andromedical Andropenis Gold Penis Extender
Pris fra 1.309
GRATIS FRAGT
Andropenis Gold Penis Extender    - Guld
Andropenis Gold Penis Extender - Guld
Pris fra 1.595

Hvad er en penisforlænger?

En penisforlænger har mange fordele. Disse omfatter blandt andet, at:

 • Du kan bruge den helt uden hjælp fra andre
 • Den forstørrer din penis i både længde og omkreds
 • Forlængeren kan optimere og udbedre penis’ form

Penisforlængeren er et tiltagende populært fænomen. Den giver dig nemlig mulighed for permanent at forstørre din penis.
Der er tale om et apparat, som du både kan bruge til at forstørre din penis og udbedre eventuelle krumninger, som din penis måtte have. Nogle mænd vælger en penisforlænger for deres partners skyld. Andre gør det for deres egen.

Selvom penisforlængeren har mange gavnlige træk, bør du også være opmærksom på, at penisforlængelse er en lettere besværlig proces. Processen kan både være langtrukken og smertefuld. Derfor bør du altid tænke dig godt om, før du går i gang. Og du skal forberede dig på, at der går et stykke tid, før du kan se og mærke resultaterne.

Hvordan kan jeg forlænge min penis?

Det er videnskabeligt bevist, at du ved hjælp af en penisforlænger kan få en større og længere penis. Du skal dog selvfølgelig være helt sikker på, at du vælger en forlænger, der er rigtig for dig, og at du bruger apparatet på den rigtige måde. Er du i tvivl om, hvordan du skal anvende apparatet, kan det være en god idé at spørge din forhandler til råds. Den korte guide får du lige her.

Penisforlængeren skal påføres din penis ved hjælp af strækteknologi. Teknologien sikrer, at stykket fra hoved til rod bliver udvidet i både længde og bredde. Når du udsætter kroppens væv for denne teknologi over en længere periode, opnår du den form for celledeling, der også kaldes cytokinese. Penisforlængeren sætter penis’ væv i spænd, og derved vil vævscellerne dele sig. Der bliver efterfølgende skabt nyt væv, som vil resultere i en større penis.

Du får det bedste resultat, hvis du kontinuerligt bruger apparatet over en længere periode. Hvis du kun anvender penisforlængeren sporadisk, vil du sandsynligvis ikke opnå mærkbare resultater.

Hvorfor vælge penisforlængelse?

Folk er forskellige, og dermed er der også forskellige grunde til, at nogle mænd vælger penisforlængelse. Dog findes der nok ikke mange mænd, der går i gang med processen for sjov. Processen er lang og sej, og derfor skal du tænke dig rigtig godt om, før du investerer i en penisforlænger.

Det kan også anbefales, at du først diskuterer penisforlængelsen med din partner. Måske finder du ud af, at du slet ikke er så underudstyret, som du tror. Eller måske opdager I, at der er andre måder at løse problemet på. Hvis I beslutter jer for, at en penisforlænger er den rette løsning, er markedet heldigvis stort.