Harness

Et harness er obligatorisk, hvis I skal lege med strap-ons i soveværelset. Det gør det nemlig let og enkelt at holde dildoen på plads, hvis I vil eksperimentere med penetrativ sex. Med den helt rigtige harness bliver dildoen en naturlig forlængelse af bærerens krop, så man kan lave de mest naturlige bevægelser under den seksuelle akt. Herunder kan du se et bredt udvalg af spændende udgaver, der kan tage jeres strap-on-lege til nye højder. Lad dig endelig inspirere og friste af de mange muligheder, når det kommer til de mange flotte og funktionelle udgaver af det spændende legetøj.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
Tantus Goliath Vibrerende Super Soft Dildo 18,4 cm - Orange
Pris fra 549
GRATIS FRAGT
Doc Johnson Body Extensions BE Naughty - Sort
Pris fra 1.395
GRATIS FRAGT
Tantus Strap-on Bend Over Beginner Kit - Lilla
Pris fra 699
GRATIS FRAGT
Tantus Strap-on Bend Over Beginner Kit - Sort
Pris fra 699
CalExotics Vibrerende Me2 Probe - Lilla
Pris fra 449
Tantus Goliath Vibrerende Super Soft Dildo 18,4 cm - Lilla
Pris fra 549
You2Toys Triple Teaser Vibrerende Strap-On - Sort
Pris fra 499
Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo - Sort
Pris fra 329
King Cock Double Penetrator Dobbelt Dildo 21 cm - Nude
Pris fra 379
GRATIS FRAGT
King Cock Hollow Strap-on Sele Sæt 28 cm - Nude
Pris fra 799
GRATIS FRAGT
King Cock Hollow Strap-on Sele Sæt 30 cm - Nude
Pris fra 799
GRATIS FRAGT
King Cock Hollow Strap-on Sele Sæt 25 cm - Nude
Pris fra 699
Vis flere produkter

Gør sexlivet ekstra spændende med strap-ons

Et harness er en form for seletøj, der kan bruges til at holde forskellige typer af dildoer på plads, når man leger med strap-ons.

Strap-on kan bruges af alle, der er interesserede i at være den givende part under sex. Ofte bruges de af kvinder enten sammen med andre kvinder eller mænd, der gerne vil opleve en kvinde penetrere dem. Da kvinder ikke fra naturens side er udstyret med en penis, kan det være ophidsende at opleve at være den givende part under penetrativ sex.

En mand kan dog også sagtens få en sjov og spændende oplevelse med et harness og en passende dildo. Der er nemlig rig mulighed for at eksperimentere med dobbeltpenetration på den måde – eller lade ham lide under din nydelse, mens hans egen penis ikke bliver brugt.

Der er derfor mange muligheder for at eksperimentere, når du først har det helt rigtige harness og passende dildoer.

Sådan bruger du dit harness

I et harness er en åbning, hvor du kan komme en dildo igennem. Det er vigtigt, at dildoen har en form for fod eller stopper, der gør, at den sidder sikkert i det dertil udformede hul i seletøjet.

Du spænder selve seletøjet fast om hofterne, så det sidder tæt til kroppen, og dildoen sidder sikkert spændt fast. Jo mere komfortabelt selve seletøjet sidder, jo mere naturligt vil det føles, når du bruger de forskellige dildoer under seksuelle lege.

Det er en fordel at kigge de mange muligheder igennem, så du finder den helt rigtige udgave til dig. Der er nemlig stor forskel på udformning, pasform og størrelse, så sørg for at vælge den, der sidder bedst på dig.

Sådan vælger du det rigtige harness

Når du skal finde det rigtige harness, så er det vigtigste, at det passer den, der skal bære det. For at dildoerne skal sidde stabilt og sikkert, så er det nødvendigt at dit seletøj sidder tæt til kroppen og er komfortabelt selv under hektisk aktivitet. Det er derfor vigtigt, at du vælger den helt rigtige størrelse og pasform.

For kvinder kan det være nødvendigt, at modellen er lavet, så det let kan spændes ind og tæt til kroppens kurver. Du kan få udgaver, der spændes med metalspænder eller med velcro. Det er op til dig, hvad du synes er både lettest, men også mest visuelt stimulerende.

Hvis du vil lege med forskellige dildoer til harness

Med et godt kvalitetsharness er der rig mulighed for at skifte ud i de forskellige dildoer alt efter jeres behov og ønsker. Det er blot op til dig og din partner, hvad I har lyst til at eksperimentere med. Husk at tjekke, om dildoen kan passe gennem hullet i seletøjet, så den hverken er for stor, eller så lille at den smutter gennem hullet.

Hvis du gerne vil kunne bruge mange forskellige dildoer med dit harness, så kan det anbefales at vælge en model, hvor selve hullet kan justeres i størrelsen alt efter dildoens omkreds. Det fungerer ofte enten med tryklåse eller velcro, så du kan justere størrelsen på hullet efter din valgte dildo.