Womanizer

Womanizer er et meget populært mærke indenfor erotisk legetøj for kvinder. Dette mærke er kendt for deres høje kvalitet, og det sikrer dig, at Womanizer kan opfylde de krav du forventer til et kvalitetsmærke. Det er deres klitorisstimulator der har gjort dem kendte, og det helt unikke stykke frække legetøj, har gjort Womanizer kendt over hele verden. Bliv klogere på mærkets, deres produkter og hvorfor de er så populære herunder – og hvem ved, måske du selv får lyst til at købe en.

GRATIS FRAGT
Womanizer USB Oplader med Magnet   - Hvid
Womanizer USB Oplader med Magnet - Hvid
Pris fra 79
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 33
Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large   - Red
Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large - Red
Pris fra 97
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 33
Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large   - White
Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large - White
Pris fra 97
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 33
Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large   - Purple
Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large - Purple
Pris fra 97
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 33
Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large   - Black
Womanizer Sugehoveder 3 Pak Large - Black
Pris fra 97
GRATIS FRAGT
Womanizer Silikone Sugehoved 3 Pak Small   - Hvid
Womanizer Silikone Sugehoved 3 Pak Small - Hvid
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Womanizer Silikone Sugehoved 3 Pak Medium   - Hvid
Womanizer Silikone Sugehoved 3 Pak Medium - Hvid
Pris fra 99
GRATIS FRAGT
Womanizer Lyserød Sugehoveder 3 Stk Medium   - Pink
Womanizer Lyserød Sugehoveder 3 Stk Medium - Pink
Pris fra 129
GRATIS FRAGT
Womanizer Lyserød Sugehoveder 3 Stk Small   - Pink
Womanizer Lyserød Sugehoveder 3 Stk Small - Pink
Pris fra 129
GRATIS FRAGT
Womanizer Lyserød Sugehoveder 3 Stk Large   - Pink
Womanizer Lyserød Sugehoveder 3 Stk Large - Pink
Pris fra 129
GRATIS FRAGT
ROMP Switch
ROMP Switch
Pris fra 269
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 120
ROMP Shine Air Pleasure
ROMP Shine Air Pleasure
Pris fra 279
Vis flere produkter

Hvordan blev Womanizer opfundet?

Womanizer blev opfundet i den lille tyske by Metten i Bayern. Opfinder Michael Lenke og hans kone Brigitte hørte om mange kvinder, der havde problemer med at få orgasme. Fra det øjeblik var de fast besluttede på at ændre dette. Michael observerede, at markedet for sexlejetøj til kvinder, kunne bruge en god opfindelse, der virkelig kunne hjælpe med de manglende orgasmer.

Idéen om at tilfredsstille kvinder kom med opfindelsen og den senere patenterede Pleasure Air Technology. Pleasure Air Technology gør det muligt at stimulere klitoris uden direkte kontakt. På denne måde kan du undgå overstimulering eller en påvirkning af habituation.

Womanizer er blevet en kæmpe succes

I dag kan man købe en Womanizer i over 30 lande verden. Det populære firma har kontorer i Berlin, San Francisco og Hong Kong. Holdet bag Womanizer består af over 30 personer, der er lidenskabelige med hele tiden at komme med nye spændende forbedringer til dette succesfulde produkt. Det har brudt tabuer med svedrørende kvindelig seksualitet og Womanizer tror på, at ethvert menneske har ret til en skøn orgasme.

Hvad er hemmeligheden bag Womanizer?

Womanizer er kendte for deres unikke klitorisstimulatorer. Faktisk er dette succesfulde mærke specialiserede i vibratorer, og det er her de har deres fokus. Det specielle ved deres mærke er, er at de benytter en helt særlig teknologi der hedder Pleasure Air Technology til at ramme klitoris uden fysisk berøring. Den stimulerer simpelthen klitoris ved hjælp af luftbølger, og ved at suge luften omkring, så der helt bogstaveligt kan mærkes et sus i underlivet.

Womanizer har længe været berømte for at bruge denne teknologi, og andre producenter har forsøgt sig med at efterligne dette ikoniske mærke. Men det er aldrig rigtig lykkedes for de andre at opnå den samme succes. Hvilket blot bevidner om deres evne til konstant at udvikle og forbedre sig for at holde sig i front.

Fordelene ved Womanizer

Der er masser af fordele ved Womanizer-produkterne, som vi lige vil opsummere herunder. Det er særligt den specielle teknologi, der tiltrækker opmærksomhed og popularitet.

 • Stimulerer uden fysisk berøring.
 • Den revolutionerende teknologi bagved Womanizer stimulerer ikke ved fysik berøring, men derimod via luft. Det har gjort Womanizer særdeles populær.
 • Denne stimulator berører aldrig din klitoris. Hvilket for mange er rart og gør at den sagtens kan bruges igen og igen.
 • Alle de erotiske legetøj fra Womanizer er vandtætte. Så du kan tage den med dig i badekaret og nyde at tilfredsstille dig selv under vand.

Du kan også tilkøbe nye sugehoveder, til f.eks. Classic og Premium varianten. Således kan du forny din vibrator og behøves ikke købe en ny.

En anden sjov fact er, at du med nogle af produkterne får ”Orgasme garanti” – så har du ikke fået en orgasme inden for 30 dage, ja så kan du frit få pengene tilbage. Blot endnu en tryghed til dig, som overvejer at købe et af produkterne.

Hvordan bruger man Womanizer klitorisstimulatorerne?

Når man modtager en af deres klitorisstimulatorer, f.eks. Womanizer Classic Klitoris Stimulator, medfølger der en USB-opladningskabel, der skal anvendes for at oplade dette erotiske stykke legetøj. Der medfølger også en meget udførlig brugsanvisning. Når den er opladet, kan du se en lille knap der lyser, og så den klar. Du tænder den lille Klitoris Stimulator ved at trykke på tænd/ sluk-knappen i bunden i 2 sekunder

Hvilken Womanizer klitorisstimulator skal jeg vælge?

Når du skal vælge en Womanizer Klitorisstimulatorer er der flere ting du bør overveje. Selvom alle deres produkter benytter den revolutionerende Pleasure Air -teknologi, er der stor forskel på f.eks. Starlet Classic, Premium eller en Starlet Womanizer. Herunder kan du læse mere om de forskellige typer:

 • Til begynderen: Starlet Womanizer. For nybegyndere kan den lille klitorisstimulator “Starlet” være særlig velegnet. Det er nemt at betjene, og de fire intensitetsniveauer, så den er ikke alt for kompliceret at bruge.
 • Til den mere avancerede:Den mere rutinerne bruger kan anvende “Premium”, som er 100% vandtæt. Den har over 12 intensitetsindstillinger og indeholder desuden en autopilot. Desuden vælges stimulerings- og intensitetsindstillingerne tilfældigt, så snart auto-pilot-funktionen er aktiveret.
 • Til den erfarne: Hvis der ønskes både klitoris og vaginal stimulering på samme tid, er “InsideOut” det perfekte valg. Det er designet til samtidig at massere klitoris og for vibratoren at nå g-punktet lettere.

Der findes således en lang række Womanizer klitorisstimulatorer, så det er bestemt ikke nemt at udvælge en. Men hvis man skal vælge en, vil det sikre valg for de fleste ofte falde på Womanizer Classic Klitoris Stimulator. Dette er en lille stimulator, så størrelsen gør den nem at have med i håndtasken. Og den passer til de flestes temperament, men er især god til ”begynderen” også.

Dette produkt er helt unikt og du kan faktisk ikke rigtig sammenligne det med nogle andre produkter. Dette skyldes som sagt pga. den ydre stimulation af klitoris, men også, at den er meget mere end blot en vibrator grundet de mange muligheder.

Så få købt en i dag og oplev den udsøgte nydelse og de fantastiske orgasmer, som produkter fra Womanizer kan give dig!