Tenga Æg

Tenga er et kvalitetsmærke indenfor sexlegetøj til mænd. Designet i Japan har deres produkter taget hele verden med storm grundet deres særlige høje kvalitet. De har modtaget mange priser for deres designs, der tilbyder lidt mere end det sædvanlige sexlegetøj på markedet. Du er derfor garanteret de bedste materialer, de mest gennemtestede udformninger og mest stimulerende oplevelser, når du vælger et produkt fra Tenga. Herunder kan du se et bredt udvalg af Tengas mange spændende produkter til mænd, der kan gøre både din onani og seksuelle oplevelser ekstra pirrende.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 36
TENGA Egg Shiny Pride Edition - masturbator-1
TENGA Egg Shiny Pride Edition - masturbator-1
Pris fra 29
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 26
TENGA Egg Dance Onani Håndjob til Mænd
TENGA Egg Dance Onani Håndjob til Mænd
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
TENGA Egg Thunder - Masturbator
TENGA Egg Thunder - Masturbator
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
TENGA Egg Misty -1
TENGA Egg Misty -1
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Egg Wavy-1
Egg Wavy-1
Pris fra 49
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 11
TENGA Egg Crater Masturbator    - White
TENGA Egg Crater Masturbator - White
Pris fra 59
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 11
TENGA COOL Egg Snow Crystal Masturbator   - White
TENGA COOL Egg Snow Crystal Masturbator - White
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
TENGA Egg Cloudy-1
TENGA Egg Cloudy-1
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
TENGA Egg Misty II Onani Sleeve   - Hvid
TENGA Egg Misty II Onani Sleeve - Hvid
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
TENGA Egg Shiny II Onani Sleeve   - Hvid
TENGA Egg Shiny II Onani Sleeve - Hvid
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
TENGA Egg Gear Masturbator    - Hvid
TENGA Egg Gear Masturbator - Hvid
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
TENGA Egg Cone Masturbator    - Hvid
TENGA Egg Cone Masturbator - Hvid
Pris fra 59
Vis flere produkter

Æstetisk kvalitetssexlegetøj til mænd

Tenga er ikke kun lig med høj kvalitet, men der er også kræset ekstra for æstetikken. Det betyder, at deres produkter ikke umiddelbart ligner onaniprodukter, men derimod er stilfulde og elegante. Derfor har mærket også modtaget mange anerkendelser og designpriser, fordi de netop kombinerer uovertruffen kvalitet med æstetik og optimal nydelse.

Du er derfor garanteret et ekstra lækkert stykke sexlegetøj, hvis du vælger noget fra det japanske og meget anerkendte mærke Tenga. Der er nemlig blevet kræset om alle detaljerne, så du får den bedste oplevelse med deres produkter.

Tenga – Japansk sexlegetøj i høj kvalitet

Bag succeshistorien om Tenga står den japanske tidligere automekaniker Koichi Matsumoto. Han tog sin erfaring fra arbejdet med biler og lancerede det første onaniprodukt fra sit eget mærke i 2005. Siden da er der kun kommet flere spændende produkter til, så mænd over hele verden kan finde et Tenga-produkt, der lever op til ikke kun behov, men også smag og størrelser.

Matsumoto valgte det særlige navn Tenga, da han ønskede at højne opfattelsen af sexlegetøjsindustrien. Mærkets navn betyder på japansk ”elegant” og ”flot arrangeret”, og ordet blev oprindeligt brugt til at beskrive de japanske kimonoer. Målet med Matsumotos produkter er derfor, at de ikke kun skal fungere optimalt, men ligeledes have en særlig indbydende æstetik.

Stimulerende æg til onani

Nogle af de produkter, som Tenga er allermest kendt for, er deres særlige æg til onani. Dette æg indeholder nemlig et lækkert sleeve til onani, så din onanioplevelse bliver ekstra skøn. Det er en nem og meget brugervenlig løsning til dig, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af dine stunder alene.

Du kan få mange forskellige udgaver af ægget, der byder på hver sin særlige spændende indvendige tekstur, der stimulerer på helt nye måder. Sleevet er lavet i silikone, der kan strækkes og passe de fleste mænd.

Det lille æg er perfekt til at have med på farten, hvis du skal bruge en skøn måde at få stillet lysten på. Du kan også sagtens bruge ægget sammen med en partner til ekstra frækt og pirrende forspil eller en spændende seksuel oplevelse sammen.

Spændende produkter til mænd og kvinder

Tenga leverer stadig helt nye produkter til markedet, der lever op til målet om elegante og funktionelle onaniprodukter til mænd. Deres mest kendte produkter er deres særlige æg til onani og deres masturbatorer, der byder på en ekstra god onanioplevelse.

De bliver dog ved med at udvikle nye produkter, der på hver deres måde lever op til kravet om æstetik og funktionalitet. I dag producerer de derfor også vibratorer til kvinder og smarte penisringe, der kan give en ekstra kraftig rejsning både til sololeg og sex. Med penisringe kan du opnå en mere fast og intens erektion, der samtidigt gør penis mere sensitiv.

Med et produkt fra Tenga er du aldrig i tvivl om, at der er blevet tænkt over hver en detalje. Det er derfor en sikker vinder, om du er på udkig efter et spændende onaniprodukt til dig selv eller vil give en gave til én, du holder af.