Sexlegetøj til Kvinder

Her har vi samlet vores udvalg af sexlegetøj til kvinder og piger, og uanset om du er til klitorisorgasmer, skedeorgasmer eller blot pirrende nydelse, kan du finde alt det sexlegetøj kvinder og piger drømmer om.

Du kan bruge menuen til venstre til at finde de forskellige kategorier og har du spørgsmål til produkterne, eller har du brug for hjælp til at finde det rigtige, så er du altid velkommen til at kontakte os.

American Bombshell B-7 Tango 17 cm
Doc Johnson American Bombshell B-7 Tango er en lækker dildo fra Doc Johnson, der både kan bruges til mænd og kvinder. Dildoen har en solid størrelse. der giver fast og fyldig stimulation både vaginalt og analt.
Pris fra 199,00
American Bombshell B-7 Torpedo
Doc Johnson American Bombshell B-7 Torpedo er en lækker, metalgrå dildo fra Doc Johnson der både kan bruges til mænd og kvinder. Dildoen giver blød men fast, fyldig stimulation ved både analsex og vaginal sex.
Pris fra 229,00
American Bombshell Ballistic XXL Dildo
American Bombshell Ballistic er en lækker, metalgrå XXL Dildo fra Doc Johnson til kvinder og mænd, der ønsker fyldig og naturtro stimulation.
Pris fra 479,00
American Bombshell Shell Shock Anal Plug 23 cm
Doc Johnson American Bombshell Shell Shock er en stor plug, som kan bruges af både kvinder og mænd, der har erfaring indenfor analsex
Pris fra 499,00
Anal Fantasy Fjernbetjent Silikone Plug
Stimulerende anal vibrator til både kvinder og mænd fra Anal Fantasy. Vibratorens form og størrelse henvender sig dig, der ønsker at eksperimentere med anal stimulation. Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone, er allergivenlig og fri for phthalat
Pris fra 469,00
Aneros PERIDISE Anal Stimulator Sæt 2 stk
Anal plug udviklet specielt til stimulation af de anale erogene zoner. Velegnet til både mænd og kvinder. Mange oplever større udholdenhed samt større sexlyst ved brug af Aneros PERIDISE begynder anal stimulator sæt.
Pris fra 349,00
Aneros PERIDISE Anal Stimulator Sæt 4 stk
Anal plug sæt udviklet specielt til stimulation af de anale erogene zoner. Velegnet til både mænd og kvinder. Mange oplever større udholdenhed samt mere sexlyst ved brug af Aneros PERIDISE Complete anal stimulator set. Produktet er produceret af medicinsk
Pris fra 599,00
Aneros TEMPO Unisex Stål Analplug
Anal plug udviklet specielt til stimulation af de anale erogene zoner. Velegnet til både mænd og kvinder. Mange oplever større udholdenhed samt mere sexlyst ved brug af Aneros Tempo. Produktet er produceret af medicinsk godkendt stål, 100 % allergivenlig
Pris fra 749,00
B Swish Bgood Deluxe Curve G-punkts Vibrator
B Swish Bgood Deluxe Curve G-punkts vibrator er en lækker vibrator med 6 vibrationsprogrammer, til kvinder, der vil ha' effektiv g-punkt stimulering. B Swish Bgood Deluxe Curve sendes med instruktionsbog og opbevaringspose.
Pris fra 279,00
B Swish Bgood Deluxe Curve G-punkts Vibrator
B Swish Bgood Deluxe Curve G-punkts vibrator er en lækker vibrator med 6 vibrationsprogrammer, til kvinder, der vil ha' effektiv g-punkt stimulering. B Swish Bgood Deluxe Curve sendes med instruktionsbog og opbevaringspose.
Pris fra 279,00
B Swish Bgood Deluxe Curve G-punkts Vibrator
B Swish Bgood Deluxe Curve G-punkts vibrator er en lækker vibrator med 6 vibrationsprogrammer, til kvinder, der vil ha' effektiv g-punkt stimulering. B Swish Bgood Deluxe Curve sendes med instruktionsbog og opbevaringspose.
Pris fra 279,00
B3 Dai-Dö no.5 Anal Stål Dildo
Stål dildo med et bølget design, specielt udviklet til anal og vaginal stimulation. Perfekt til både kvinder og mænd. Dildoen er fremstillet af allergivenlig aluminium og rustfrit stål. Dildoen kan varmes og afkøles hvis man ønsker en ekstra effekt.
Pris fra 899,00
Baci Netstrømper Selvsiddende Hudfarvet
Disse smukke, hudfarvede netstrømper er DEN klassiske beklædningsgenstand til kvinder og velegnet til enhver lejlighed - det være sig i hverdagen eller for at indlede forførelsen af partneren stemningsfuldt.
Pris fra 29,00
Baci Netstrømper Selvsiddende Hvid
Disse smukke, hvide netstrømper er DEN klassiske beklædningsgenstand til kvinder og velegnet til enhver lejlighed - det være sig i hverdagen eller for at indlede forførelsen af partneren stemningsfuldt. Onesize; farve: Hvid
Pris fra 29,00
Baci Netstrømper Selvsiddende Pink
Disse smukke, lyserøde netstrømper er DEN klassiske beklædningsgenstand til kvinder og velegnet til enhver lejlighed - det være sig i hverdagen eller for at indlede forførelsen af partneren stemningsfuldt.
Pris fra 29,00
Baci Netstrømper Selvsiddende Rød
Disse smukke, røde netstrømper er DEN klassiske beklædningsgenstand til kvinder og velegnet til enhver lejlighed - det være sig i hverdagen eller for at indlede forførelsen af partneren stemningsfuldt.
Pris fra 29,00
Ben Wa Balls Bækkenbunds Træningskugler
Disse Ben Wa Balls bækkenbunds træningskugler er til kvinder, der ønsker at være i god form og opretholde muskulaturen i underlivet!
Pris fra 99,00
Bodyfun Female Glide Silikone Glidecreme til Kvinder 100 ml
Bodyfun Female Glide Silikone Glidecreme er et skønt boost til alle kvinders sexliv. Indeholder b.la. plejende vitamin E og aloe vera. Dermatologisk testet
Pris fra 129,00
Bodywand 5 Funktions Mini Wand Vibrator
Bodywand Mini Wand Vibrator er fra Magic Wand-familien, som længe har været blandt de mest populære stykker sexlegetøj blandt kvinder. Den er lille og diskret, så du nemt kan have den med overalt.
Pris fra 199,00
Bodywand Aqua Magic Wand Vibrator
Bodywand Aqua er fra Magic Wand-familien, som længe har været blandt de mest populære stykker sexlegetøj blandt kvinder. Den er vandtæt, så den kan nydes under bruseren.
Pris fra 449,00
Bodywand Aqua Mini USB Genopladelig Vibrator
Bodywand Aqua Mini Genopladelig Vibrator er fra Magic Wand-familien, som er blandt de mest populære stykker sexlegetøj blandt kvinder. Den er vandtæt og genopladelig.
Pris fra 399,00
Bodywand Mini Massager
Bodywand Mini Massager er fra Magic Wand-familien, som længe har været blandt de mest populære stykker sexlegetøj blandt kvinder. Den er llille og dit, så du nemt kan ha' den med i tasken, hvis du f.eks. skal på ferie.
Pris fra 99,00
Bodywand Recharge G-Punkts Tilbehør til Magic Wand
Bodywand Recharge G-Punkts Tilbehør er ideel til kvinder, der gerne vil opnå dybe G-punkts orgasmer. Med tilbehøret kan du nemlig bruge sin Magic Wand som en G-punkts vibrator med kraftige vibrationer.
Pris fra 229,00
China Shrink Cream Opstrammende Creme til Kvinder
Opstrammende creme til kvinder, der vil mærke mere ved sex og dermed få endnu større nydelse. China Shrink Cream kan anvandes af alle kvinder, uanset alder.
Pris fra 79,00
Close2You Arioso Trådløs Trippel Vibrator
Close2You Arioso er en trådløs vibrator til kvinder, der ønsker effektiv stimulation af klitoris, skeden og anus på samme tid.
Pris fra 699,00
Danish Skin Care Shaving Gel
Danish Skin Care Shaving Gel er en lækker barbergele, der kan bruges af både kvinder og mænd, som ønsker en tæt barbering uden irritation.
Pris fra 149,00
Doc Johnson Strappy Penis Hard-On
Strap-on i lækkert, blødt materiale med fleksibelt harness, så det kan bæres af både kvinder og mænd. Giver ekstra stimulation til både ham og hende.
Pris fra 149,00
Dog Tail Buttplug Medium
Dog Tail Buttplug Medium er velegnet til kvinder og mænd, som allerede har erfaring med analsex. Halen gør Dog Tail Buttplug Medium ideel til frække dominanslege.
Pris fra 429,00
Dr. Laura Berman Intimate Basics Dilator Sæt
Dr. Laura Berman Intimate Basics Dilator Sæt er udviklet af kvinder til kvinder for at sikre dig den mest skånsomme tilvænning til vaginal penetrering ved ufrivillige kramper i skeden.
Pris fra 249,00
Durex Play O Stimulerende Gel til Kvinder
Durex Play O er en stimulerende orgasme gel til kvinder. Gelen er udviklet til at stimulere kvinder intim
Pris fra 149,00
Emergence of the Sensual Woman af Saida Desilets
Emergence of the Sensual Woman er en bog for enhver kvinde, der ønsker at dyrke det sensuelle og erotiske liv, og for manden der ønsker at få kvinderne i hans liv til at blomstre i deres fulde skønhed.
Pris fra 349,00
Eros Woman Silikone Glidecreme 100 ml
Eros Woman Silikonebaseret Glidecreme til kvinder med følsom hud. Fri for parfume og smag, indeholder ikke olie eller fedt.
Pris fra 129,00
Fanny Hill Butt Plug Oppustelig Med Vibrationer
Fanny Hill Butt Plug med Vibrator er ideel til både kvinder og mænd, der foretrækker fyldig og ekstra pirrende stimulation bagtil.
Pris fra 199,00
Fantasy Anal Vibrator Expert
Stimulerende anal vibrator til både kvinder og mænd. Vibratorens form og størrelse henvender sig til dig, der har erfaring med anal stimulation. Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone, er 100 % allergivenlig og 100 % fri for phthalater.
Pris fra 249,00
Fantasy Anal Vibrator Stor
Stimulerende anal vibrator til både kvinder og mænd. Vibratorens form og størrelse henvender sig dig, der har erfaring med analleg. Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone, er 100 % allergivenlig og 100 % fri for phthalater.
Pris fra 229,00
Fantasy for Her Kegel Train-Her Bækkenbundskugle Sæt
Fantasy for Her Kegel Train-Her Bækkenbundskugle Sæt er det perfekte sæt til kvinder i alle aldre. Indeholder 3 kugler med forskellig vægt. Medicinsk silikone
Pris fra 249,00
Feelz Toys Vito Silikone Anal Plug
Feelz Toys Anal Plug er designet i et diskret design. Specielt fremstillet til kvinder. Fremstillet af allergivenlig og 100 % ftalatfri silikone.
Pris fra 139,00
Fetish Fantasy Hollow Strap-on Vibrator Hudfarvet
Køb Fetish Fantasy Hollow Strap-on Vibrator til kvinder og mænd her. Med fjernbetjening. Ideel til fræk strap-on leg.
Pris fra 299,00
Fetish Fantasy Intim Trimmer
Fantasy Trimmer er en lille Intim trimmer til at lave den perfekte intimbarbering til både mænd og kvinder.
Pris fra 289,00
Fifty Shades of Grey Nipple Rings
Kvinders bryst og især brystvorter er meget følsomme når man pirrer dem, så hvorfor ikke udforske det med dette smukke sæt nipple rings.
Pris fra 129,00
Fist It Latex Handsker One-Size
Gør dine frække fisting lege endnu mere kinky med Fist It Latex Handsker. Fremstillet i strækbart latex og kan bruges af både mænd og kvinder.
Pris fra 229,00
Fun Factory B Balls Anal Plug
Fun Factory B Balls Anal Plug er et pirrende anal sexlegetøj, der kan bruges af både kvinder og mænd, som vil ha' en ekstra stimulerende oplevelse med anal stimulation.
Pris fra 249,00
Fun Factory B Balls Anal Plug
Fun Factory B Balls Anal Plug er et pirrende anal sexlegetøj, der kan bruges af både kvinder og mænd, som vil ha' en ekstra stimulerende oplevelse med anal stimulation.
Pris fra 249,00
Fun Factory B Balls Anal Plug
Fun Factory B Balls Anal Plug er et pirrende anal sexlegetøj, der kan bruges af både kvinder og mænd, som vil ha' en ekstra stimulerende oplevelse med anal stimulation.
Pris fra 249,00
Fun Factory Bloomy Silikone Analplug
Bloomy analplug i blød og fleksibel silikone. Bloomy er ideel til dig der ønsker at eksperimentere med anal stimulation. Passer både til mænd og kvinder. 100 % latex- og phthalat-fri.
Pris fra 199,00
Fun Factory Bloomy Silikone Analplug
Bloomy analplug i blød og fleksibel silikone. Bloomy er ideel til dig der ønsker at eksperimentere med anal stimulation. Passer både til mænd og kvinder. 100 % latex- og phthalat-fri.
Pris fra 199,00
Fun Factory New Wave Dobbelt Dildo til Par
Lang fleksibel dobbeltdildo, som to kvinder kan bruge sammen.
Pris fra 579,00
Fun Factory New Wave Dobbelt Dildo til Par
Lang fleksibel dobbeltdildo, som to kvinder kan bruge sammen.
Pris fra 579,00
Fun Factory Share XL Strap-on Dildo Silikone
Stor selvsiddende strap-on i blød og fleksibel silikone. Udviklet af kvinder til kvinder. Stimulerer både giver og modtager. Kan bruges til kvinde/kvinde og kvinde/mand leg.
Pris fra 629,00
Fun Factory Share XL Strap-on Dildo Silikone
Stor selvsiddende strap-on i blød og fleksibel silikone. Udviklet af kvinder til kvinder. Stimulerer både giver og modtager. Kan bruges til kvinde/kvinde og kvinde/mand leg.
Pris fra 629,00
Fun Factory Sonic Dobbelt Dildo til Kvinder
Lang dobbeltdildo, som kan bruges alene til stimulation både analt og vaginalt eller sammen med en anden kvinde.
Pris fra 199,00
Fun Factory Sonic Dobbelt Dildo til Kvinder
Lang dobbeltdildo, som kan bruges alene til stimulation både analt og vaginalt eller sammen med en anden kvinde.
Pris fra 199,00
Fun Factory Stronic Zwei G-Punkt og Prostata Pulsator
Verdensnyheden Stronic Zwei G-punkt og Prostata Pulsator er en revolutionerende pulsator, der som den første af sin slags, stimulerer i pulserende bevægelser - præcis som en mand! Stronic Zwei kan både bruges af kvinder til G-punkt stimulering ,og af mænd
Pris fra 1.095,00
Fun Factory Stronic Zwei G-Punkt og Prostata Pulsator
Verdensnyheden Stronic Zwei G-punkt og Prostata Pulsator er en revolutionerende pulsator, der som den første af sin slags, stimulerer i pulserende bevægelser - præcis som en mand! Stronic Zwei kan både bruges af kvinder til G-punkt stimulering ,og af mænd
Pris fra 1.095,00
Glød af Maya Banks
Glød af Maya Banks er anden del af den erotiske triologi Breathless. Gnist handler om Jace og Ash, der er vandt til at dele alt, inklusive deres kvinder. Mødet med den smukke Bethany gør dog indtryk på vennerne og Jace bliver ramt af en voldsom jalousi.
Pris fra 149,00
Guide til Erotisk Massage DVD
Få tips og trick til hed og erotisk massage. Se de gode instruktioner og bliv guidet til et bedre sexliv med endnu mere intensitet og berøring. Filmen Guide til Erotisk Massage bliver anbefalet af det erotiske kvindemagasin Tidens Kvinder.
Pris fra 129,00
Guide til Fantasifuld Sex DVD
Få tips og trick til mere legende og fantasifuld sex. Se de gode instruktioner og bliv guidet til et bedre sexliv med mere intensitet. Filmen anbefales af det erotiske kvindemagasin Tidens Kvinder.
Pris fra 129,00
Guide til Fantastisk Sex Vol.1 DVD
Få tips og trick til mere legende og fantastisk sex. Se de gode instruktioner og bliv guidet til et bedre sexliv. Filmen anbefales af det erotiske kvindemagasin Tidens Kvinder.
Pris fra 129,00
Guide til Fantastisk Sex Vol.2 DVD
Få tips og trick til mere legende og fantastisk sex. Se de gode instruktioner og bliv guidet til et bedre sexliv. Filmen anbefales af det erotiske kvindemagasin Tidens Kvinder.
Pris fra 129,00
Guide til Fantastiske Orgasmer DVD
Få tips og trick til mere fantastiske orgasmer. Se de gode instruktioner og bliv guidet til et bedre sexliv. Filmen anbefales af det erotiske kvindemagasin Tidens Kvinder.
Pris fra 129,00
Guide til Kama Sutra DVD
Få tips og trick til mere dyb og intens sex med denne Kama Sutra Guide. Se de gode instruktioner og bliv guidet til et bedre sexliv med flere berøringer og kærtegn. Filmen anbefales af det erotiske kvindemagasin Tidens Kvinder.
Pris fra 129,00
Guide til Moderne Kærlighed Vol.1 DVD
Få tips og tricks til den moderne kærlighed. Anbefales af exeksperter og kvinde magasinet Tidens Kvinder.
Pris fra 129,00
Guide til Moderne Kærlighed Vol.2 DVD
Få tips og trick til hvordan man lever i et mere moderne kærlighedsliv. Se de gode instruktioner og bliv guidet til et bedre sexliv. Filmen anbefales af det erotiske kvindemagasin Tidens Kvinder.
Pris fra 129,00
Guide til Ni Hede Måneder DVD
Få tips og trick til nye sexstillinger som fungerer optimalt, når du er gravid. Se de gode instruktioner og bliv guidet til ni hede måneder. Filmen anbefales af det erotiske kvindemagasin Tidens Kvinder.
Pris fra 129,00
Guide til Tantra Sex DVD
Få tips og trick til tantrisk sex. Se de gode instruktioner og bliv guidet til et bedre sexliv med flere berøringer, kærtegn og mere dybde. Filmen anbefales af det erotiske kvindemagasin Tidens Kvinder.
Pris fra 129,00
Habu Trædildo
HABU Trædildo er et miljøvenligt og bæredygtigt sexlegetøj til kvinder, som gerne vil opnå stor nydelse og samtidig ha' ren samvittighed.
Pris fra 949,00
Hitachi Magic Wand Original Vibrator
Den klassiske og originale wand har mere en halvtreds års erfaring med at give kvinder verden over skønne, dybe og vanedannende orgasmer.
Pris fra 699,00
Ild af Maya Banks
Ild af Maya Banks er tredje og sidste del af den erotiske triologi Breathless, der handler om Jace, Gabe og Ash. Bogen handler om de tre venner, deres venskab, kvinder og begær. Ild af Maya Banks er særdeles velegnet til alle, der elskede Fifty Shades of
Pris fra 149,00
Incoqnito Læder Håndjern Kobber-Brun
Læder håndjern i blødt læder. Er bløde og behagelige at have på. Manchetterne er justerbare og passer til de fleste kvinder.
Pris fra 499,00
Incoqnito Læder Håndjern Stål/Sort
Disse manchetter er lavet i blødt læder og er bløde og behagelige at have på, også passer de til de fleste kvinder.
Pris fra 449,00
Infinity Powerbullet Harness-fri Strap-on
Selvsiddende strap-on med vibrator. Udviklet af kvinder til kvinder. Stimulerer både giver og modtager. Kan bruges til kvinde/kvinde og kvinde/mand leg. Fremstillet af medicinsk silikone, 100 % phthalat- og latex-fri.
Pris fra 399,00
Intim Hårtrimmer Justerbar
Intim trimmer til at lave den perfekte intimbarbering til både mænd og kvinder.
Pris fra 99,00
Intimate Earth Embrace Opstrammende Pleasure Serum 30 ml
Intimate Earth Embrace Opstrammende Pleasure Serum til kvinder, der ønsker at mærke endnu mere under sex. Indeholder Aloe Vera og har også en varmende effekt.
Pris fra 169,00
Iroha by TENGA Yuki Klitoris Vibrator - PRISVINDER
TENGA Iroha er en eksklusiv og opladelig klitoris vibrator ud over det sædvandlige. Produceret af kvinder, til kvinder, med stil og ydelse i højsædet.
Pris fra 699,00
Je Joue Uma Opladelig G-punkts Vibrator
Anmelder rost G-punkts vibrator. Kan justeres så den passer til alle kvinder. Anbefales af sexeksperter i Danmark og i udlandet. G-Ki tilbyder dybe vibrationer, og så er den fremstillet af medicinsk silikone. Er 100 % latex- og phthalat-fri.
Pris fra 669,00
Je Joue Uma Opladelig G-punkts Vibrator
Anmelder rost G-punkts vibrator. Kan justeres så den passer til alle kvinder. Anbefales af sexeksperter i Danmark og i udlandet. G-Ki tilbyder dybe vibrationer, og så er den fremstillet af medicinsk silikone. Er 100 % latex- og phthalat-fri.
Pris fra 669,00
Je Joue Uma Opladelig G-punkts Vibrator -Lyserød
Anmelder rost G-punkts vibrator. Kan justeres så den passer til alle kvinder. Anbefales af sexeksperter i Danmark og i udlandet. G-ki tilbyder dybe vibrationer og så er den fremstillet af medicinsk silikone. Er 100 % latex og phthalat-fri.
Pris fra 699,00
Jelly Gems No. 7 Dildo Vibrator
Kvinder elsker diamanter, juveler og Jelly Gems. Super blødt jelly vibrator med trinløse multispeed vibrationer. Ren nydelse.
Pris fra 299,00
Laid K.1 Magnetic Balls Bækkenbundskugler
Revolutionerende magnetiske bækkenbundskugler til kvinder i alle aldre. Laid K.1 består af 2 magneter og to stålkugler, der er overtrukket med silikone.
Pris fra 349,00
Late X Latex Dansetrusse Til Kvinder
Latex dansetrusse med et indvendigt sleeve til penis.
Pris fra 449,00
Late X Latex Dansetrusse Til Kvinder
Latex dansetrusse med et indvendigt sleeve til penis.
Pris fra 449,00
Late X Latex Dansetrusse Til Kvinder
Latex dansetrusse med et indvendigt sleeve til penis.
Pris fra 449,00
LELO Bo Opladelig Vibrator Ring -TESTVINDER
mange kvinder har lettest ved at få orgasme under samleje, hvis klitoris stimuleres. Og netop derfor bliver LELO Bo vibrator ringen for mange et meget orgasmefyldt bekendtskab.
Pris fra 439,00
LELO Bo Opladelig Vibrator Ring -TESTVINDER
mange kvinder har lettest ved at få orgasme under samleje, hvis klitoris stimuleres. Og netop derfor bliver LELO Bo vibrator ringen for mange et meget orgasmefyldt bekendtskab.
Pris fra 439,00
LELO Tor 2 Opladelig Vibrator Ring
Mange kvinder får nemmest orgasme under samleje, hvis klitoris stimuleres samtidigt. Netop derfor er denne opladelige vibrator ring et meget orgasmefyldt bekendtskab for mange.
Pris fra 759,00
LELO Tor 2 Opladelig Vibrator Ring
Mange kvinder får nemmest orgasme under samleje, hvis klitoris stimuleres samtidigt. Netop derfor er denne opladelige vibrator ring et meget orgasmefyldt bekendtskab for mange.
Pris fra 759,00
LELO Tor 2 Opladelig Vibrator Ring
Mange kvinder får nemmest orgasme under samleje, hvis klitoris stimuleres samtidigt. Netop derfor er denne opladelige vibrator ring et meget orgasmefyldt bekendtskab for mange.
Pris fra 759,00
LoveBotz Robo Fuk Deluxe Justerbar Sexmaskine
Den kraftfulde sexmaskine LoveBotz Robo Fuk Deluxe giver dig en intens og fræk sexoplevelse. Både til mænd og kvinder. Kompakt størrelse.
Pris fra 3.595,00
LoveBotz Robo Fuk Justerbar Sex Maskine
En sex maskine løber aldrig tør for power og der medfølger to forskellige attachments til denne, så den kan nydes af både mænd og kvinder.
Pris fra 2.995,00
Loving Joy Pleasure Probe Anal Vibrator til Kvinder
Vibratoren er perfekt til dig, der ønsker enlang og tynd vibrator med dybe vibrationer.
Pris fra 169,00
Maison Close Butterfly
Flot butterfly til kvinder. Perfekt accessory til en fræk aften, hvor det skal være lidt mere specielt.
Pris fra 179,00
Malesation Homeboy Hollow Strap-on Vibrator
Malesation Homeboy Hollow Strap-On Vibrator er en fyldig strap-on, der kan bruges af både kvinder og mænd. Dildoen har en indbygget vibrator for endnu større nydelse.
Pris fra 349,00
Malesation Oppustelig Butt Plug med Vibrator
Malesation Oppustelig Butt Plug med Vibrator er ideel til både kvinder og mænd, der foretrækker fyldig og ekstra pirrende stimulation bagtil.
Pris fra 329,00
Master Series Kyskhedsbælte til Kvinder
Leg frække dominante kyskhedslege med Master Series Kyskhedsbælte til Kvinder. Ideelt til langvarigt brug. I rustfrit stål og polstret med kinky pink silikone.
Pris fra 1.295,00
Max Passion G-punkts Dildo i Glas
Stilfuld glas dildo til G-punkts stimulation. Dildoen har to forskellige ender, som begge kan bruges - af både kvinder og mænd - til enten anal eller vaginal stimulation.
Pris fra 229,00
Metal Worx Slim Metal Dildo
Metal Worx metal dildo er 2-i-1 dildo, som kan bruges både vaginalt og analt. Den har to forskelligt formede ender, og den anale ende kan bruges af både mænd og kvinder. Ståldildoen har en god tyngde og er derfor meget stimulerende.
Pris fra 599,00
Nexus Anal Starter Kit
Nexus Anal Starter Kit er et sæt med 3 anal plugs i forskellige størrelser. Alle plugs er fremstillet i silikone og har bløde overflader. Sættet er optimalt til både kvinder og mænd.
Pris fra 369,00
Nexus G-play Trio Anal Vibrator Sæt
G-play Trio er et sæt med 3 anal vibratorer i forskellige størrelser. Alle vibratorer har yderst bløde overflader og indeholder meget intense vibrationer. Sættet er optimalt til både kvinder og mænd.
Pris fra 739,00
Nexus G-Play Trio Opladeligt Anal Vibrator Sæt
G-play Trio er et sæt med 3 anal vibratorer i forskellige størrelser. Alle vibratorer har yderst bløde overflader og indeholder meget intense vibrationer. Sættet er optimalt til både kvinder og mænd.
Pris fra 749,00
njoy Fun Wand G-punkts Stål Dildo
Njoy Fun Wand er en kurvet G-punkts dildo, fremstillet af rustfrit medicinsk stål. Njoy Fun Wand er ideel til G-punkts stimulation hos både mænd og kvinder.
Pris fra 679,00
njoy Pure Stål Anal Plug 2.0
Njoy Pure 2.0 er en forholdsvis stor anal plug, fremstillet af rustfrit medicinsk stål. Njoy Pure 2.0 er ideel til anal stimulation til både kvinder og mænd.
Pris fra 799,00
njoy Pure Stål Anal Plug Mellem
Njoy Pure er en luksuriøs anal plug i mellem størrelse, fremstillet af rustfrit medicinsk stål. Njoy Pure er ideel til anal stimulation til både kvinder og mænd.
Pris fra 549,00
njoy Pure Stål Anal Plug Stor
Njoy Pure er en stor anal plug, fremstillet af rustfrit medicinsk stål. Njoy Pure er ideel til anal stimulation til både kvinder og mænd.
Pris fra 599,00
njoy Pure Wand G & P punkts stimulator
Njoy Pure Wand er en kurvet G-punkts dildo, fremstillet af rustfrit medicinsk stål. Njoy Fun Wand er ideel til G-punkts stimulation hos kvinder og prostata stimulation hos mænd. Måske det smukkeste sexlegetøj på markedet.
Pris fra 799,00
Ophoria Kegel Balls Bækkenbundskugler
Ophoria Kegelballs er et sæt fløjlsbløde bækkenbundskugler af silikone, der kan bruges af kvinder i alle aldre.
Pris fra 149,00
Pasante Female Femidomer 3 stk
Kondomer behøver ikke kun være mandens bord. Pasante Female Femidomer er latexfri kondomer til kvinder. Sikre, tynde og nemme at bruge.
Pris fra 69,00
Perfect Fit Armour Knight XL Gennemsigtig Silikone Strap On
Oplev en fyldig og ekstra stimulerende penetration med Perfect Fit Armour Knight XL strap-on - Kan bruges af både mænd og kvinder.
Pris fra 499,00
Perfect Fit Armour Knight XL Gennemsigtig Silikone Strap On
Oplev en fyldig og ekstra stimulerende penetration med Perfect Fit Armour Knight XL strap-on - Kan bruges af både mænd og kvinder.
Pris fra 499,00
Pink Natural Vandbaseret Glidecreme 140 ml
Leder du efter en vandbaseret glidecreme uden overflødige tilsætningsstoffer? Den allergivenlige Pink Natural Vandbaseret Glidecreme er skabt til kvinder og par
Pris fra 149,00
Pink Silikone Glidecreme 80 ml
Pink's silikonebaserede glidecreme, Pink Silicone, er specielt designet til kvinders underliv. Glidecreme Pink er smag- og duftfri og ideel til par-leg, massage eller hed elskov
Pris fra 149,00
Pink Water Vandbaseret Glidecreme 80 ml
Dette Pink Water Glidecreme på 80 ml er specielt udviklet til kvinder. Pink Water Glidecreme er ideel til kondomer eller sexlegetøj.
Pris fra 99,00
Pjur MED STIMULATING Spray for Kvinder
Øger blodgennemstrømningen og sensitiviteten hos kvinden. En naturlig formel af planteekstrakter giver effekten. Allergitestet og ideel til sart hud.
Pris fra 149,00
Pjur Myglide Glidecreme til Kvinder 100 ml
Pjur Myglide glidecreme med naturlig ginseng gør nemlig sex og onani ekstra hot. Ginseng øger blodgennemstrømningen både i og udenpå vagina for en dejligt varmende og stimulerende effekt.
Pris fra 129,00
Pjur Myspray Stimulerings Spray til Kvinder 20 ml
Pjur Myspray Stimulerings Spray Til Kvinder er en pirrende spray, der kan få berøringer til at mærkes tydeligere under forspil, oralsex og samleje. Pjur Myspray er derfor det ideelle produkt til kvinder, der gerne vil opnå endnu større nydelse.
Pris fra 129,00
Pjur Woman Aqua Glidecreme 100 ml
Pjur Woman Aqua er en drøj vandbaseret glidecreme udviklet specielt til kvinders følsomme og bløde hud. Pjur Aqua Woman er ideel at bruge sammen med dit yndlings sexlegetøj.
Pris fra 119,00
Pjur Woman Silikone Glidecreme 30 ml - TESTVINDER
Pjur Woman Bodyglide er en drøj silikone glidecreme udviklet specielt til kvinder. Indeholder kun de bedste ingredienser.
Pris fra 59,00
Pjur Woman Silikone Glidecreme DS 100 ml
Glidecreme fremstillet til kvinder og specielt velegnet til sex, helkrops og intim massage. Glidecremen er yderst drøj, og den bevarer fugten meget længe. Allergitestet til følsom hud.
Pris fra 149,00
Prøverummet - Erotiske Fantasier for Kvinder
Prøverummet af Lotter Garbers består af 10 erotiske historier.
Pris fra 129,00
Pure Fjernbetjent Anal Vibrator Mellem
Stimulerende anal vibrator til både kvinder og mænd. Vibratorens form og størrelse henvender sig dig, der ønsker at eksperimentere med anal stimulation. Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone, er 100 % allergivenlig og 100 % fri for phthalater.
Pris fra 229,00
Pure Fjernbetjent Stor Anal Vibrator
Stimulerende anal vibrator til både kvinder og mænd. Vibratorens form og størrelse henvender sig dig, der ønsker at eksperimentere med anal stimulation. Vibratoren er fremstillet af medicinsk silikone, er 100 % allergivenlig og 100 % fri for phthalater.
Pris fra 249,00
Revel Body Sonic Klitoris Vibrator
Revel Body Sonic Klitoris Vibrator er en revolutionerende vibrator udviklet til at forstærke kvinders seksuelle velvære. Vibratoren har en specialudviklet motor, der sikrer dig dybe, pulserende bevægelser.
Pris fra 849,00
RFSU Sense Me Oh Yes Stimulerende Gel 40 ml
Opnå ekstra tilfredsstillelse med den stimulerende Sense Me Oh Yes gel til kvinder. Få dråber på klitoris inden sex er nok. Uden parabener og parfume.
Pris fra 129,00
Rianne S Bella Mini Body Wand
Det siges, at orgasmer gør kvinder smukkere. Derfor hedder denne body wand Bella, italiensk for smuk. 10 vibrations mønstre. Vandtæt og opladelig.
Pris fra 599,00
Rianne S Bella Mini Body Wand
Det siges, at orgasmer gør kvinder smukkere. Derfor hedder denne body wand Bella, italiensk for smuk. 10 vibrations mønstre. Vandtæt og opladelig.
Pris fra 599,00
Rianne S Bella Mini Body Wand
Det siges, at orgasmer gør kvinder smukkere. Derfor hedder denne body wand Bella, italiensk for smuk. 10 vibrations mønstre. Vandtæt og opladelig.
Pris fra 599,00
Rimba Læder Kyskhedbælte til Kvinder med Kæde og Lås
Tag fuld kontrol over hendes lyst med Rimba kyskhedsbæltet i skønt ægte læder. Med fræk justerbar kæde og hængelås, som effektivt gør hende til din. Vælg mellem S/M og M/L.
Pris fra 499,00
Rimba Læder Kyskhedbælte til Kvinder med Kæde og Lås
Tag fuld kontrol over hendes lyst med Rimba kyskhedsbæltet i skønt ægte læder. Med fræk justerbar kæde og hængelås, som effektivt gør hende til din. Vælg mellem S/M og M/L.
Pris fra 499,00
Rimba Læder Kyskheds Underbukser Justerbar
Luksuriøst kyskhedsbælte i læder til kvinder. Justeres med den medfølgende metalkæde og hængelås.
Pris fra 599,00
Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder med Kæde
Luksuriøst kyskhedsbælte i metal. Består af både en penisring og en penisdel.
Pris fra 599,00
Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder Åben Front M/L
Luksuriøst kyskhedsbælte i læder til kvinder. Hul både for og bag.
Pris fra 499,00
Rimba Læder Kyskhedsbælte til Kvinder Åben Front S/M
Pift dominanslegen op med et håndlavet, læder kyskhedsbælte til hende.
Pris fra 499,00
Rimba Metal Squeezer til Penis, Pung eller Bryst
Rimba Metal Squeezer til Penis, Pung eller Bryst er det ideelle sexlegetøj til mænd og kvinder, der gerne vil ha' ekstra stimulation under sex eller onani. Klemmerne kan tilpasses så du får præcist det tryk du ønsker om pung, penis eller bryst
Pris fra 349,00
Sensuva On Ultra Klitoris Stimulerings Olie
Sensuva On Ultra Arousal Oil er en klitoris stimulerings gel, der kan få berøringer til at mærkes mere intenst under forspil, oralsex og samleje. Olien er god til kvinder, der gerne vil opnå endnu større nydelse.
Pris fra 129,00
Shane Diesel Dildo
Den fyldige Shane Diesel Dildo er ideel til kvinder, der foretrækker en ekstra stor og fyldig dildo. Dildoen er støbt efter den erotiske skuespiller Shane Diesel og er derfor en tro kopi af Shanes penis.
Pris fra 549,00
Sinfive Vuali Dildo Vibrator
Kendt fra filmen Mænd der hader Kvinder. Blød og fleksibel dildo vibrator, perfekt til dig der ønsker en vibrator i mellem størrelse. Fremstillet af medicinsk silikone, 100 % phthalat- og latex-fri.
Pris fra 399,00
Sinfive Vuali Dildo Vibrator
Kendt fra filmen Mænd der hader Kvinder. Blød og fleksibel dildo vibrator, perfekt til dig der ønsker en vibrator i mellem størrelse. Fremstillet af medicinsk silikone, 100 % phthalat- og latex-fri.
Pris fra 399,00
Sinfive Vuali Dildo Vibrator
Kendt fra filmen Mænd der hader Kvinder. Blød og fleksibel dildo vibrator, perfekt til dig der ønsker en vibrator i mellem størrelse. Fremstillet af medicinsk silikone, 100 % phthalat- og latex-fri.
Pris fra 399,00
Sinful Black-X Rabbit Vibrator
Sinful Black-X Rabbit Vibrator er en effektiv vibrator til kvinder, der ønsker intens og fyldig stimulation. Kaninørerne forkæler klitoris med sine kraftfulde vibrationer, mens de roterende kugler i skaftet stimulerer skeden.
Pris fra 349,00
Sinful Rabbit Vibrator Original - TESTVINDER
Sinful Rabbit Vibrator Original er en ekstra pirrende vibrator til kvinder, der ønsker intens og fyldig stimulation. Mens kaninørerne forkæler klitoris med kraftfulde vibrationer, roterer og masserer de indvendige pearl diver kugler for endnu større nydel
Pris fra 349,00
Size Matters Bryst Sugekopper
Øg følsomheden og få større bryster for en stund med Size Matters Bryst Sugekopper. Brug dem inden sex for en fræk oplevelse. Passer de fleste kvinder optil C-skål
Pris fra 349,00
SpareParts HardWear Tomboi Boxer Harness til Kvinder
Med SpareParts HardWear Tomboi Boxer går kvalitet, komfortabilitet og design op i en højere enhed. Formet som et par lækre tights. Harness uden seler og spænder
Pris fra 999,00
SpareParts HardWear Tomboi Boxer Harness til Kvinder
Med SpareParts HardWear Tomboi Boxer går kvalitet, komfortabilitet og design op i en højere enhed. Formet som et par lækre tights. Harness uden seler og spænder
Pris fra 999,00
SpareParts HardWear Tomboi Boxer Harness til Kvinder
Med SpareParts HardWear Tomboi Boxer går kvalitet, komfortabilitet og design op i en højere enhed. Formet som et par lækre tights. Harness uden seler og spænder
Pris fra 999,00
SpareParts HardWear Tomboi Boxer Harness til Kvinder
Med SpareParts HardWear Tomboi Boxer går kvalitet, komfortabilitet og design op i en højere enhed. Formet som et par lækre tights. Harness uden seler og spænder
Pris fra 999,00
SpareParts HardWear Tomboi Boxer Harness til Kvinder
Med SpareParts HardWear Tomboi Boxer går kvalitet, komfortabilitet og design op i en højere enhed. Formet som et par lækre tights. Harness uden seler og spænder
Pris fra 999,00
SpareParts HardWear Tomboi Boxer Harness til Kvinder
Med SpareParts HardWear Tomboi Boxer går kvalitet, komfortabilitet og design op i en højere enhed. Formet som et par lækre tights. Harness uden seler og spænder
Pris fra 999,00
SpareParts HardWear Tomboi Brief Harness til Kvinder
SpareParts HardWear Tomboi er et harness uden seler og spænder. Behagelig pasform. Håndlavet i USA.
Pris fra 899,00
SpareParts HardWear Tomboi Brief Harness til Kvinder
SpareParts HardWear Tomboi er et harness uden seler og spænder. Behagelig pasform. Håndlavet i USA.
Pris fra 899,00
SpareParts HardWear Tomboi Brief Harness til Kvinder
SpareParts HardWear Tomboi er et harness uden seler og spænder. Behagelig pasform. Håndlavet i USA.
Pris fra 899,00
SpareParts HardWear Tomboi Brief Harness til Kvinder
SpareParts HardWear Tomboi er et harness uden seler og spænder. Behagelig pasform. Håndlavet i USA.
Pris fra 899,00
SpareParts HardWear Tomboi Brief Harness til Kvinder
SpareParts HardWear Tomboi er et harness uden seler og spænder. Behagelig pasform. Håndlavet i USA.
Pris fra 899,00
SpareParts HardWear Tomboi Brief Harness til Kvinder
SpareParts HardWear Tomboi er et harness uden seler og spænder. Behagelig pasform. Håndlavet i USA.
Pris fra 899,00
Spartacus Brystklemmer med Klitoris Klemme
Spartacus Brystklemmer med Klitoris Klemme udviklet til kvinder, der ønsker pirrende smertepåvirkning under sex eller onani. Klemmerne er justerbare så du vælger selv, om du ønsker hård og intens stimulation eller blid og mild stimulation.
Pris fra 199,00
Spartacus Bully Rings Brystklemmer
Når du ønsker smertepåvirkning af brystvorterne, er Spartacus Bully Rings Brystklemmer er rigtig godt bud. Klemmerne kan bruges af både kvinder og mænd, og fordi de er justerbare er de velegnede uanset om du har erfaring med brystklemmer.
Pris fra 179,00
Spartacus Fodleds Manchetter Læder
Læder fodleds manchetter i feminint design. Er bløde og behagelige at have på. Manchetterne er justerbare og passer til de fleste kvinder.
Pris fra 269,00
Spartacus Halsbånd Læder Hvid-Blå
Læder halsbånd i feminint design. Er blødt og behageligt at have på. Dette læder halsbånd er justerbart og passer til de fleste kvinder.
Pris fra 129,00
Stimul8 Orgasme Creme 30 ml
Stimu8 er en orgasme creme til kvinder, der vil opleve ekstra sensitivitet under sex. Den øger blodtilførelsen og gør hende dermed mere følsom forneden.
Pris fra 119,00
Swede Woman Sensitive Glidecreme 60 ml
Woman Sensitive er en drøj glidecreme skabt specielt til kvinder. Den er allergivenlig og indeholder hverken parabener, glycerin eller parfume.
Pris fra 69,00
System JO Hybrid Kølende Glidecreme med Kokos 120 ml
Få en hybrid glidecreme uden silikone med System JO Hybrid Kølende Glidecreme med Kokos. Med frisk smag og duft af kokos. Til både mænd og kvinder. Drypfri formel
Pris fra 149,00
Tantus Feeldoe Classic Original Strap-on Lilla
Selvsiddende strap-on med vibrator. Feeldoe Original er udviklet af kvinder til kvinder. Stimulerer både giver og modtager. Kan bruges til kvinde/kvinde og kvinde/mand leg. Fremstillet af medicinsk silikone og er 100 % phthalat- og latex-fri.
Pris fra 1.095,00
Tantus Realdoe More Realistisk Strap-on
Realdoe More er en realistisk selvsiddende strap-on med vibrator. Udviklet af kvinder til kvinder. Stimulerer både giver og modtager. Kan bruges til kvinde/kvinde og kvinde/mand leg.
Pris fra 999,00
Tantus Realdoe Realistisk Strap-on
Realistisk selvsiddende strap-on med vibrator. Udviklet af kvinder til kvinder. Stimulerer både giver og modtager. Kan bruges til kvinde/kvinde og kvinde/mand leg.
Pris fra 1.095,00
Tidens Kvinder SM Sæt til Øvede
Populære S/M bestseller produkter, udvalg og sammensat af chefredaktør Helle Hartz, TidensKvinder.dk
Pris fra 979,00
Titanmen Ass Master XXL Anal Plug 23 cm
Ønsker du et anal sexlegetøj, der virkelig kan fylde dig ud, så er Titanmen Ass Master ideel for dig. Den ekstra store anal plug kan anvendes af både kvinder og mænd, der er meget erfarne indenfor analsex.
Pris fra 599,00
Touché Girdle Dildo Vibrator
Girdle er en ergonomisk korrekt udformet dildo vibrator. Den er ideel til kvinder, der ønsker en dildo vibrator med et stort hoved og hele 10 forskellige vibrationsmønstre.
Pris fra 399,00
Touché Girdle Dildo Vibrator
Girdle er en ergonomisk korrekt udformet dildo vibrator. Den er ideel til kvinder, der ønsker en dildo vibrator med et stort hoved og hele 10 forskellige vibrationsmønstre.
Pris fra 399,00
Toy Joy Bend Over Boyfriend Harness-fri Strap-on
Selvsiddende strap-on med vibrator. Udviklet af kvinder til kvinder. Stimulerer både giver og modtager. Kan bruges til kvinde/kvinde og kvinde/mand leg. Fremstillet af medicinsk silikone, 100 % phthalat- og latex-fri.
Pris fra 229,00
Ultimate Personal Shaver til Kvinder
Ultimate Personal Shaver til Kvinder giver dig en mere spændende barbering end du før har fået.
Pris fra 299,00
Vac-U-Lock Læder Ultra Harness Sæt til Kvinder
Ultra Harness er et elegant og effektivt læder harness sæt til kvinder med Vac-U-Lock dildo og både vaginal og anal plug. Kompatibelt med alle Vac-U-Lock dildoer fra Doc Johnson.
Pris fra 599,00
Vibe Therapy Gratify Strap-on str. L/XL
Selvsiddende trusse strap-on. Udviklet af kvinder til kvinder. Kan bruges til kvinde/kvinde og kvinde/mand leg. Fremstillet af medicinsk silikone og er 100 % phthalat- og latex-fri.
Pris fra 299,00
Vibe Therapy Gratify Strap-on str. L/XL
Selvsiddende trusse strap-on. Udviklet af kvinder til kvinder. Kan bruges til kvinde/kvinde og kvinde/mand leg. Fremstillet af medicinsk silikone og er 100 % phthalat- og latex-fri.
Pris fra 299,00
Vibe Therapy Gratify Strap-on str. S-M
Selvsiddende trusse strap-on. Udviklet af kvinder til kvinder. Med denne strap on, kan man få mange sjove stunder. Kan bruges til kvinde/kvinde og kvinde/mand leg. Fremstillet af medicinsk silikone og er 100 % phthalat- og latex-fri.
Pris fra 299,00
Vibe Therapy Gratify Strap-on str. S-M
Selvsiddende trusse strap-on. Udviklet af kvinder til kvinder. Med denne strap on, kan man få mange sjove stunder. Kan bruges til kvinde/kvinde og kvinde/mand leg. Fremstillet af medicinsk silikone og er 100 % phthalat- og latex-fri.
Pris fra 299,00
Vixen Creations Nexus Junior Dobbelt Dildo
Selvsiddende strap-on i blød og fleksibel silikone. Udviklet af kvinder til kvinder. Stimulerer både giver og modtager. Kan bruges til kvinde/kvinde og kvinde/mand leg. Fremstillet af medicinsk silikone og er 100 % phthalat- og latex-fri.
Pris fra 739,00
Vixen Creations Nexus Senior Dobbelt Dildo
Selvsiddende strap-on i blød og fleksibel silikone. Udviklet af kvinder til kvinder. Stimulerer både giver og modtager. Kan bruges til kvinde/kvinde og kvinde/mand leg. Fremstillet af medicinsk silikone og er 100 % phthalat- og latex-fri.
Pris fra 789,00
We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug med Fjernbetjening og App
We-Vibe Ditto er en elegant og luksuriøs starter anal plug til både mænd og kvinder. Ergonomisk udformning. Med fjernbetjening og App.
Pris fra 899,00
We-Vibe Ditto Vibrerende Anal Plug med Fjernbetjening og App
We-Vibe Ditto er en elegant og luksuriøs starter anal plug til både mænd og kvinder. Ergonomisk udformning. Med fjernbetjening og App.
Pris fra 899,00
Womanizer Liberty Klitoris Stimulator
Innovativ klitorisstimulator i rejsevenlig udgave til dig, der vil have det bedste af det bedste. Med patenteret Pleasure Air Technology. En orgasme-vinder til alle kvinder
Pris fra 799,00
Womanizer Liberty Klitoris Stimulator
Innovativ klitorisstimulator i rejsevenlig udgave til dig, der vil have det bedste af det bedste. Med patenteret Pleasure Air Technology. En orgasme-vinder til alle kvinder
Pris fra 799,00
Womanizer Liberty Klitoris Stimulator
Innovativ klitorisstimulator i rejsevenlig udgave til dig, der vil have det bedste af det bedste. Med patenteret Pleasure Air Technology. En orgasme-vinder til alle kvinder
Pris fra 799,00
Womanizer Liberty Klitoris Stimulator
Innovativ klitorisstimulator i rejsevenlig udgave til dig, der vil have det bedste af det bedste. Med patenteret Pleasure Air Technology. En orgasme-vinder til alle kvinder
Pris fra 799,00
Womanizer Liberty Klitoris Stimulator
Innovativ klitorisstimulator i rejsevenlig udgave til dig, der vil have det bedste af det bedste. Med patenteret Pleasure Air Technology. En orgasme-vinder til alle kvinder
Pris fra 799,00
Womanizer Premium Klitoris Stimulator
Revolutionerende og innovativ klitoris stimulator til dig, der vil have det bedste af det bedste. Med patenteret Pleasure Air Technology. En orgasme-vinder til alle kvinder
Pris fra 1.399,00
Womanizer Premium Klitoris Stimulator
Revolutionerende og innovativ klitoris stimulator til dig, der vil have det bedste af det bedste. Med patenteret Pleasure Air Technology. En orgasme-vinder til alle kvinder
Pris fra 1.399,00
Womanizer Premium Klitoris Stimulator
Revolutionerende og innovativ klitoris stimulator til dig, der vil have det bedste af det bedste. Med patenteret Pleasure Air Technology. En orgasme-vinder til alle kvinder
Pris fra 1.399,00
Womanizer Premium Klitoris Stimulator
Revolutionerende og innovativ klitoris stimulator til dig, der vil have det bedste af det bedste. Med patenteret Pleasure Air Technology. En orgasme-vinder til alle kvinder
Pris fra 1.399,00
Womanizer Premium Klitoris Stimulator
Revolutionerende og innovativ klitoris stimulator til dig, der vil have det bedste af det bedste. Med patenteret Pleasure Air Technology. En orgasme-vinder til alle kvinder
Pris fra 1.399,00
Xmas Nissepige Nissehue
Nissehue til dit frække julenisse kostume. Nissehuen er onesize og passer til de fleste kvinder.
Pris fra 89,00
ZADO Læder Corsage med Strømpeholder
Læder krops harness til kvinder. Perfekt til dominanslege. Harness'et består af flere forskellige dele som alle er justerbare.
Pris fra 1.195,00
ZADO Læder Corsage med Strømpeholder
Læder krops harness til kvinder. Perfekt til dominanslege. Harness'et består af flere forskellige dele som alle er justerbare.
Pris fra 1.195,00
ZADO Læder Corsage med Strømpeholder
Læder krops harness til kvinder. Perfekt til dominanslege. Harness'et består af flere forskellige dele som alle er justerbare.
Pris fra 1.195,00
ZADO Læder Corsage med Strømpeholder
Læder krops harness til kvinder. Perfekt til dominanslege. Harness'et består af flere forskellige dele som alle er justerbare.
Pris fra 1.195,00
Zado Læder Krops Harness til Hende
Læder krops harness til kvinder. Perfekt til dominanslege. Harness'et består af flere forskellige dele som alle er justerbare.
Pris fra 1.095,00
Zado Læder Krops Harness til Hende
Læder krops harness til kvinder. Perfekt til dominanslege. Harness'et består af flere forskellige dele som alle er justerbare.
Pris fra 1.095,00