Sexgynger

Med sexgynger er der rig mulighed for at afprøve mange nye og anderledes stillinger. Når din partner hænger i den fri luft, er det let at få gyngen til at gøre arbejdet. I kan nemlig let sætte gyngen i svingninger, så din partner føles helt vægtløs, når I hygger jer. Lad dig endelig friste af de forskellige sexgynger herunder. Der er udgaver til dem, der bare vil bruge den en gang imellem, når der skal være lagt op til en helt særlig aften, men du kan også finde mere avancerede modeller.

Feels Like Heaven Elskovsgynge
Feels Like Heaven Elskovsgynge
Feels Like Heaven Elskovsgynge til interessante og vægtløse stillinger. Kan bære op til 120 kg.
Pris fra 999,00
Fetish Fantasy Bondage Gynge
Fetish Fantasy Bondage Gynge
Med denne sexgynge fra Fetish Fantasy kan I indtage de mest svære, de mest stimulerende, og de mest tilfredsstillende stillinger og bogstavelig talt svinge gang i jeres sexliv.
Pris fra 835,00
Fetish Fantasy Dørgynge
Fetish Fantasy Dørgynge
Før gyngens stropper op over døren, luk herefter døren og I er nu klar til leg.
Pris fra 349,00
Fetish Fantasy Sexgynge
Fetish Fantasy Sexgynge
Med denne erotik gynge fra Fetish Fantasy kan I indtage de mest svære, de mest stimulerende, og de mest tilfredsstillende stillinger!
Pris fra 799,00
Fetish Fantasy Sexgynge Stativ
Fetish Fantasy Sexgynge Stativ
Stativ til jeres sexgynge, så I slipper for kroge i loftet. Kan bære op til 180 kg og er 2 m højt.
Pris fra 2.195,00
Joydivision Forlænger Sæt til Sexgynge
Joydivision Forlænger Sæt til Sexgynge
Kæden måler 1 meter og bruges til at forlænge den afstand jeres sexgynge har til loftet.
Pris fra 99,00
Joydivision Kraftig Fjeder til Par
Joydivision Kraftig Fjeder til Par
En ekstra kraftig metal fjeder til sexgynge.
Pris fra 199,00
Joydivision Loveswing Elskovsgynge De Luxe
Joydivision Loveswing Elskovsgynge De Luxe
Sex swing i super kvalitet. Giver et væld af muligheder for udfordrende og pirrende sexstillinger.
Pris fra 1.195,00
Joydivision Loveswing Elskovsgynge Multi Vario
Joydivision Loveswing Elskovsgynge Multi Vario
Joydivision Loveswing Elskovsgynge Multi Vario, er en gynge til lidt mere end sengen. Her kan man virkelig udfordre sig selv.
Pris fra 1.195,00
Mister B Læder Sex Sling
Mister B Læder Sex Sling
Gyngen er i meget slidstærk og lækkert læder og er ideel til at nyde et utal af frække vægtløse stillinger.
Pris fra 1.995,00
Rimba Metal Kæde Med Karabinhager 100 cm
Rimba Metal Kæde Med Karabinhager 100 cm
Metalkæde i høj kvalitet til din sexgynge.
Pris fra 149,00
Rimba Metal Kæde med Karabinhager 200 cm
Rimba Metal Kæde med Karabinhager 200 cm
Metalkæde på 200 cm i høj kvalitet. Perfekt til din sexgynge.
Pris fra 299,00
Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm
Rimba Sexsling Læder 50 x 75 cm
Sex gynge i kraftig læderkvalitet og dekorative nitter i hjørnerne. Giver mulighed for et væld af forskellige sex stillinger.
Pris fra 1.195,00
Sportsheets Jam Dør Sex Gynge
Sportsheets Jam Dør Sex Gynge
Sexgynge til de ekstra eksperimenterende sexlege. Kan sættes på døren og I slipper dermed for kroge i loftet. Bæreevne op til 145 kg.
Pris fra 449,00

Tag legen op i højderne med sexgynger

Hvor sexgynger tidligere var forbeholdt swinger-klubberne og de mørke kælderrum, så har sexlegetøjsproducenterne i dag udviklet mange nye og smarte udgaver, der kan bruges i et helt almindeligt hjem. Med nye materialer og designløsninger kan du let og enkelt forvandle dit eget hjem til en fræk legeplads.

Sexgynger bliver kun mere og mere populære, fordi de giver mange muligheder for spændende sexstillinger i den fri luft. Du kan let udforske helt nye fantasier og eksperimentere. Det giver en helt ny dimension, hvis I rykker legen ud af sengen og op i højderne.

Sexgynger er for alle

Sexgynger er både sjove til de helt nyforelskede, der ikke kan få nok af hinanden, og til Hr. og Fru Danmark, der ønsker at afprøve helt nye muligheder i deres stabile sexliv.

Det er kun fantasien, der sætter grænserne, når det kommer til mulighederne for stillinger. Sammen kan I afprøve nye komfortable muligheder for endnu mere nydelse. Gyngerne kan både bruges til almindelig penetrativ sex, analsex eller give nye muligheder for oralsex.

Nogle udgaver giver ligeledes mulighed for at spænde din partner fast, så du får kontrollen med situationen. Hvis I holder af at lege med dominans og kontrol, er en spændende gynge derfor også et frækt indslag.

Forskellige typer af sexgynger

Der findes forskellige sexgynger på markedet, så der er med garanti én, der passer til dit hjem. Den skal nemlig sidde enten i et medfølgende stativ eller monteres i dit loft eller over en dør.

Hvis du vælger en udgave, der sidder i et stativ, kræver de en del plads i dit hjem. De kan dog ofte bære mere vægt, hvis du vil have en meget stabil og holdbar løsning, når du forlyster dig med din partner. Det er dog sværere at pakke den sammen og gemme den væk, hvis der skulle komme gæster på besøg.

De mere kompakte modeller, der skal sidde enten i loftet eller hænge over en dør, er lette at både sætte op og pakke ned igen. Har du mindre plads, kan det derfor være en rigtig god løsning, hvis du stadig gerne vil opleve den spændende og nemme måde at få lidt ekstra krydderi i sexlivet.

Vælg den helt rigtige sexgynge

Sexgynger kommer både i praktiske udgaver, der let kan indstilles med nylonstropper. Hvis du dog ønsker et mere visuelt stimulerende look, så kan du finde flotte udgaver i læder og metalkæder. De giver et mere råt udseende, der kan give noget ekstra til jeres fælles oplevelse.

Nogle modeller er udelukkende lavet med bærende stropper, men du kan også få modeller, der består af et større stykke læder. Her kan din partner ligge komfortabelt over længere tid, mens I leger.

Det er vigtigt, at du tjekker bæreevnen, inden du vælger din ønskede udgave. Hvis den både skal bruges af dig og din partner, kræver det måske en højere bæreevne. Nogle af de største udgaver i stativer kan endda bære jer begge på én gang, hvis I gerne vil gynge sammen til fælles klimaks.