Sexgynger

Med sexgynger er der rig mulighed for at afprøve mange nye og anderledes stillinger. Når din partner hænger i den fri luft, er det let at få gyngen til at gøre arbejdet. I kan nemlig let sætte gyngen i svingninger, så din partner føles helt vægtløs, når I hygger jer. Lad dig endelig friste af de forskellige sexgynger herunder. Der er udgaver til dem, der bare vil bruge den en gang imellem, når der skal være lagt op til en helt særlig aften, men du kan også finde mere avancerede modeller.

GRATIS FRAGT
JoyDivision Krog til Træloft    - Silver
JoyDivision Krog til Træloft - Silver
Pris fra 79
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 21
JoyDivision Forlænger Sæt til Sexgynge   - Silver
JoyDivision Forlænger Sæt til Sexgynge - Silver
Pris fra 118
GRATIS FRAGT
BEHAVE Sex swing in door
BEHAVE Sex swing in door
Pris fra 129
GRATIS FRAGT
Rimba Metal Kæde Med Karabinhager 100 cm  - Sølv
Rimba Metal Kæde Med Karabinhager 100 cm - Sølv
Pris fra 219
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 41
JoyDivision Kraftig Fjeder til Par   - Silver
JoyDivision Kraftig Fjeder til Par - Silver
Pris fra 229
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 260
Ultimate Door Swing Sexgynge
Ultimate Door Swing Sexgynge
Pris fra 259
GRATIS FRAGT
Taboom No.1 Sexgynge til Dør
Taboom No.1 Sexgynge til Dør
Pris fra 299
GRATIS FRAGT
Dør Sex Gynge
Dør Sex Gynge
Pris fra 299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 80
Bound Sexgynge til Døren
Bound Sexgynge til Døren
Pris fra 319
GRATIS FRAGT
Rimba Metal Kæde med Karabinhager 200 cm  - Sølv
Rimba Metal Kæde med Karabinhager 200 cm - Sølv
Pris fra 329
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 66
Fetish Fantasy Dør Gynge
Fetish Fantasy Dør Gynge
Pris fra 349
GRATIS FRAGT
Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Dørgynge    - Black
Fetish Fantasy Series Fetish Fantasy Dørgynge - Black
Pris fra 419
Vis flere produkter

Tag legen op i højderne med sexgynger

Hvor sexgynger tidligere var forbeholdt swinger-klubberne og de mørke kælderrum, så har sexlegetøjsproducenterne i dag udviklet mange nye og smarte udgaver, der kan bruges i et helt almindeligt hjem. Med nye materialer og designløsninger kan du let og enkelt forvandle dit eget hjem til en fræk legeplads.

Sexgynger bliver kun mere og mere populære, fordi de giver mange muligheder for spændende sexstillinger i den fri luft. Du kan let udforske helt nye fantasier og eksperimentere. Det giver en helt ny dimension, hvis I rykker legen ud af sengen og op i højderne.

Sexgynger er for alle

Sexgynger er både sjove til de helt nyforelskede, der ikke kan få nok af hinanden, og til Hr. og Fru Danmark, der ønsker at afprøve helt nye muligheder i deres stabile sexliv.

Det er kun fantasien, der sætter grænserne, når det kommer til mulighederne for stillinger. Sammen kan I afprøve nye komfortable muligheder for endnu mere nydelse. Gyngerne kan både bruges til almindelig penetrativ sex, analsex eller give nye muligheder for oralsex.

Nogle udgaver giver ligeledes mulighed for at spænde din partner fast, så du får kontrollen med situationen. Hvis I holder af at lege med dominans og kontrol, er en spændende gynge derfor også et frækt indslag.

Forskellige typer af sexgynger

Der findes forskellige sexgynger på markedet, så der er med garanti én, der passer til dit hjem. Den skal nemlig sidde enten i et medfølgende stativ eller monteres i dit loft eller over en dør.

Hvis du vælger en udgave, der sidder i et stativ, kræver de en del plads i dit hjem. De kan dog ofte bære mere vægt, hvis du vil have en meget stabil og holdbar løsning, når du forlyster dig med din partner. Det er dog sværere at pakke den sammen og gemme den væk, hvis der skulle komme gæster på besøg.

De mere kompakte modeller, der skal sidde enten i loftet eller hænge over en dør, er lette at både sætte op og pakke ned igen. Har du mindre plads, kan det derfor være en rigtig god løsning, hvis du stadig gerne vil opleve den spændende og nemme måde at få lidt ekstra krydderi i sexlivet.

Vælg den helt rigtige sexgynge

Sexgynger kommer både i praktiske udgaver, der let kan indstilles med nylonstropper. Hvis du dog ønsker et mere visuelt stimulerende look, så kan du finde flotte udgaver i læder og metalkæder. De giver et mere råt udseende, der kan give noget ekstra til jeres fælles oplevelse.

Nogle modeller er udelukkende lavet med bærende stropper, men du kan også få modeller, der består af et større stykke læder. Her kan din partner ligge komfortabelt over længere tid, mens I leger.

Det er vigtigt, at du tjekker bæreevnen, inden du vælger din ønskede udgave. Hvis den både skal bruges af dig og din partner, kræver det måske en højere bæreevne. Nogle af de største udgaver i stativer kan endda bære jer begge på én gang, hvis I gerne vil gynge sammen til fælles klimaks.