Tynde kondomer

Vil du gerne føle dig tættere på din partner under sex, men stadig ikke skulle bekymre dig om, om du er beskyttet og sikker? Så vil du kunne have gavn af tynde kondomer. Med tynde kondomer føles det næsten som om, man ikke har et kondom på. Dette giver dig fornemmelsen af at være mere tæt med din partner under sex, men samtidig at være beskyttet. Den slags kondomer er nemlig præcis lige så sikre som den almindelige slags, så man behøver ikke at bekymre sig om sikkerheden. Tynde kondomer er til dig, der vil have den mest naturlige og nydelsesfulde oplevelse under sex, men stadig vil bruge kondom for at beskytte dig.

GRATIS FRAGT
Skins Ultra Tynde Kondomer 4 stk   - Klar
Skins Ultra Tynde Kondomer 4 stk - Klar
Pris fra 29
GRATIS FRAGT
Mister Size 69 mm - Kondomer
Mister Size 69 mm - Kondomer
Pris fra 29
GRATIS FRAGT
Mister Size 47 mm - Kondomer
Mister Size 47 mm - Kondomer
Pris fra 29
GRATIS FRAGT
Mister Size 53 mm - Kondomer
Mister Size 53 mm - Kondomer
Pris fra 29
GRATIS FRAGT
Mister Size 64 mm - Kondomer
Mister Size 64 mm - Kondomer
Pris fra 29
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 6
Protex Super Tynde Kondomer 10 stk   - Clear
Protex Super Tynde Kondomer 10 stk - Clear
Pris fra 33
GRATIS FRAGT
Sinful Tynde Kondomer 10 stk   - Klar
Sinful Tynde Kondomer 10 stk - Klar
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Pasante Feel Ultra Thin Kondomer 12 stk  - Klar
Pasante Feel Ultra Thin Kondomer 12 stk - Klar
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Pasante Silk Thin Kondomer 12 stk   - Klar
Pasante Silk Thin Kondomer 12 stk - Klar
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Pasante Trim Kondomer 12 stk   - Klar
Pasante Trim Kondomer 12 stk - Klar
Pris fra 49
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 11
EXS Air Thin Kondomer 12 stk   - Clear
EXS Air Thin Kondomer 12 stk - Clear
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
EXS Pure Ultra Thin Latex Kondomer 12 stk  - Klar
EXS Pure Ultra Thin Latex Kondomer 12 stk - Klar
Pris fra 59
Vis flere produkter

Føles som næsten ingenting

Når man har sex, er den bedste følelse at føle sig nærmest gå i ét med den partner, man er sammen med. Følelsen af, at man er sammen om at få hinanden til at få det rart og dejligt er helt unik, og der er nærmest intet, der kan slå den. Men når man gerne vil være sikker og beskyttet under sex, kan nydelsen nogle gange blive nedsat ved brug af kondom. Nogle oplever endda, at de nærmest bliver helt følelsesløse, hvilket i højeste grad nedsætter udbyttet af sex. For at forhindre nedsat følelse under sex kan du bruge kondomer, der er tyndere i gummiet end normale kondomer.
Ved at bruge tynde kondomer, kan du komme så tæt som muligt på følelsen af ikke at have noget kondom på, mens du stadig er beskyttet. Kondomerne bidrager til større nydelse under sex, så du kan få den bedst mulige oplevelse uden at gå på kompromis med sikkerheden. De normale kondomer kan nogle gange lave en slags ’mur’ mellem dig og din partner. Modsat kan tynde kondomer gøre, at du kan komme helt tæt på din partner og virkelig mærke intimiteten mellem jer.

Sikkerheden er i top

Selvom man skulle tro, at sikkerheden ville blive nedsat ved at ændre på tykkelsen af gummiet, er tynde kondomer faktisk præcis lige så sikre som normale kondomer. Det smarte ved kondomer er, at de beskytter både mod uønsket graviditet og også mod seksuelt overførte sygdomme som klamydia, hvis kondomerne bruges på den rigtige måde. Så med kondomer kan du tryg være sammen med din partner uden at spekulere over noget.
Med de tynde kondomer er der ingen forskel i sikkerheden i forhold til de normale kondomer. Forskellen er i mængden af følelse, man kan mærke under sex. De tynde lag føles næsten som ingenting, og sikkerheden behøver du ikke bekymre dig om, så nydelsen kan være i fokus.

Tynde kondomer med glidecreme

Kondomer kommer ofte med glidecreme på overfladen for at forstærke nydelsen og gøre sex til en bedre oplevelse. De tynde kondomer er ingen undtagelse, da de også har glidecreme på overfladen. Grunden til, at glidecreme er en fantastisk opfindelse er, at det kan gøre en seksuel oplevelse med din partner mere gnidningsfri og forhøjer samtidig nydelsesfølelsen hos både dig og din partner. Når det hele glider lidt nemmere, er der endnu mere frihed til bare at nyde fornemmelsen og hinanden. Og dette bidrager de tynde kondomer også til.
Udover at føle sig helt tættere på din partner, som de tynde kondomer hjælper med, giver glidecremen på kondomerne muligheden for at få en mere sensuel oplevelse med din partner. Det fjerner nemlig fokus fra, om alt spiller uden problemer, det bliver mere nydelsesfuldt for både dig og din partner og kan også afhjælpe smerter under sex. Glidecreme på tynde kondomer er i sandhed en fantastisk spiller i kampen om at gøre sex så dejligt som muligt.