Magic Wand

Magic Wand er én af de mest udbredte vibratorer til kvinder. Det vibrerende legetøj er særligt kendt for sine kraftfulde effekter, der kan få enhver kvinde til at vride sig af eksplosive orgasmer. Det er let at genkende den populære vibrator på grund af det store ’hoved’, der kan bøjes i alle retninger. Vil du have et sexlegetøj, der skal kunne bruges i sengen, i badet, på det romantiske weekendophold, derhjemme, alene eller sammen med din partner, er en Magic Wand det perfekte valg.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 25
Sinful Mini Magic Wand Anal Tilbehør   - Black
Sinful Mini Magic Wand Anal Tilbehør - Black
Pris fra 74
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 33
Sinful Mini Magic Wand Rabbit Tilbehør   - Black
Sinful Mini Magic Wand Rabbit Tilbehør - Black
Pris fra 97
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 60
Yummy Mini Wand
Yummy Mini Wand
Pris fra 129
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 350
Private Play Magic Wand Vibrator 32 cm
Private Play Magic Wand Vibrator 32 cm
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
Wand Essentials Rabbit Dual Stimulation Tilbehør   - Lilla
Wand Essentials Rabbit Dual Stimulation Tilbehør - Lilla
Pris fra 149
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
Sinful Peach Mini Wand Vibrator   - Coral
Sinful Peach Mini Wand Vibrator - Coral
Pris fra 149
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 50
Wand Essentials Tri-gasm Tilbehør    - White
Wand Essentials Tri-gasm Tilbehør - White
Pris fra 149
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 55
obaie Imiteret Læder Magic Wand Harness   - Black
obaie Imiteret Læder Magic Wand Harness - Black
Pris fra 164
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Wand Essentials 3teez Tilbehør    - Black
Wand Essentials 3teez Tilbehør - Black
Pris fra 169
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 58
baseks Genopladelig Pink Mini Magic Wand   - Mixed colours
baseks Genopladelig Pink Mini Magic Wand - Mixed colours
Pris fra 172
GRATIS FRAGT
Wand Essentials Flutter Wand Tilbehør    - Lilla
Wand Essentials Flutter Wand Tilbehør - Lilla
Pris fra 179
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 63
Sinful Mini Chic Opladelig Magic Wand Vibrator  - Black
Sinful Mini Chic Opladelig Magic Wand Vibrator - Black
Pris fra 187
Vis flere produkter

Den oprindelige Magic Wand blev skabt i 1960’erne til formål at massere skulder og ryg. Men kvinder opdagede, at den kunne bruges til at få nydelse andre steder også. I dag er Magic Wand den mest populære vibrator på markedet, og med god grund.

I dag findes der mange versioner af den magiske stav. Derfor vil vi her forsøge at guide dig til den rette, populære mærker samt informere om hvordan man bruger dem optimalt.

Mange kvinder synes, at netop dette produkt er den bedste vibrator derude. Som mange kvinder siger: “Når du først har prøvet Magic Wand, er der ingen vej tilbage”.

Kraftig og alsidig

Den populære vibrator så første gang dagens lys tilbage i slutningen af 1960’erne. Siden da er legetøjet blevet forfinet, forbedret og videreudviklet, så det i dag er muligt at vælge en vibrator med roterende hoved i alle ønskelige størrelser og med de mest betydningsfulde effekter.

Det særlige ved Magic Wand er, at den er skabt unikt til kvinders behov. Det kraftige skaft er komfortabel og behagelig at holde om, og med det fleksible hoved slipper du for ømheder i håndleddet, da legetøjet vil forme sig efter din krops bevægelser.

Det er ikke kun på egen hånd, du kan nyde kraftige og intense orgasmer. Sammen med en partner kan I eksperimentere med sensuel nydelse, når I indstiller legetøjet til at give de vibrationer, I synes om.

Det er ikke kun ydre stimulation, de robuste vibratorer kan bruges til. Det solide hoved er perfekt til punktmassage på ryg og omkring skuldre.

Magic Wand til enhver kvinde og ethvert par

Om du vil købe vibratoren til sig selv eller som fræk gave, er op til dig. Når du skal købe den bedste model og udgave, er der både praktiske og funktionelle forhold, du skal være opmærksom på:

 • Størrelse og diameter af hoved
 • Design
 • Antal vibrationsprogrammer
 • Trådløs eller med ledning?
 • Design og look
 • Materiale
 • Pris

Som det gælder med meget andet sexlegetøj, vil det være de nyeste modeller, der ligger højest i pris. Det er dem, der giver dig masser af værdi og kvalitet for pengene. Vælger du en ny og moderne Magic Wand, får du en vibrator med mange programmer og i ledningsfri udgave.

Når du vil have maksimal frihed og fleksibilitet med legetøjet, skal du vælge de trådløse modeller. De findes i både store og små designs.

Størrelsen har stor indflydelse på din anvendelighed og intensitet af sensuel stimulering. Des større hoved, des mere vil du kunne påvirke de erogene zoner af kroppen.

I forbindelse med sex kan vibratoren stimulere begge parter. Vælger du en model med et smalt skaft, er den let at lege med og placere, så begge partnere kan mærke vibrationerne.

Vær opmærksom på materialet

Mens mange andre vibratorer er lavet i ftalatfri silikone, er Magic Wands at finde i flere materialer. Flere af modellerne har hoveder, der er lavet af metal. Dette er et ideelt materiale til formålet, da metallet fordeler vibrationerne mere intens og effektivt, så du får større fornøjelse af bevægelserne.

Derudover giver metallet en god tyngde. Vibratorerne har alle et robust skaft, så du hele tiden har et solidt greb om legetøjet. Det gælder både i sengen og i badet. Typisk er der en fin belægning af blød silikone langs overfladen, der gør det behageligt at bruge vibratoren igennem længere tid.

Vil du nyde de pulserende effekter i brusebadet, skal du vælge en vandtæt vibrator.

Køb Magic Wand til de bedste priser

Når beholdningen af sexlegetøj skal udvides, kan det være en god idé at starte med at vælge en budgetvenlig model af nyt sexlegetøj. Du finder de populære vibratorer til billige priser, så enhver kvinde og ethvert par kan eksperimentere med ydre stimulation og give hinanden fræk, sensuel og pirrende massage.

De mest avancerede vibratorer har op til 10 vibrationsprogrammer og yderligere 10 vibrationsindstillinger. Disse er det rette valg, når legetøjet både skal bruges til massage, selvforkælelse, forspil og sex.

Hvad gør Magic Wand så magisk?

Hvis du leder efter et kraftigt sexlegetøj, så er Magic Wand det rigtige sted at kigge.

Magic Wands har et langt håndtag og et stort hoved, der vibrerer og giver klitoris stimulation – og de er kendt for at have meget kraftige vibrationer. Hitachi Magic Wand, et af de mest populære sexlegetøj vibratorer, og kaldes ofte “Vibratorernes Cadillac”, fordi de er så intense.

Magic Wand kan nemt gå under radaren, da de ikke ser ud som et typisk sexlegetøj. Deres diskrete design giver dig mulighed for at gemme dem synligt på dit badeværelse. Deres udseende blander sig nemlig rigtig godt ind med andre apparater som hårtørrer, en elektrisk barbermaskine, et krøllejern og meget andet på den lange liste over lignende apparater, du måtte have.

Magic Wand er ideel til stimulation af klitoris, men den fungerer også ekstraordinært som et ryg- og nakkemassage apparat. De samme vibrationer, der masserer din klitoris eller brystvorter, føles næsten lige så gode når de bliver brugt på din nakke, ryg og/eller fødder. Magic Wand kan altså også berolige ømme muskler, knuder og så videre, og gør faktisk et bedre stykke arbejde med dette end mange apparater, der er egnet til det.

For at opsummere:

 • Det er den kraftigste og dybeste klitoris vibrator, og en favorit blandt kvinder
 • Den har flere forskellige vibrationsmønstre, der kan gøre det spændende og pirrende for dig
 • Den er nem at gemme, da den blender ind med ens andre badeværelses- og køkken apparater
 • Den er fantastisk til at frembring orgasmer
 • Den kan til fordel også bruges til massage af ryg, nakke, skuldre, fødder eller andre ømme steder

De bedste Magic Wand vibratorer

Den Originale Hitachi Magic Wand er nu over 40 år gammel, og har lagt historie bag sig. Det ville være forkert, ikke at nævne denne, som en af de bedste Magic Wand vibratorer. Takket være den originale vibrator, har disse vibratorer nu hjulpet kvinder med at opnå over-the-top orgasmer i næsten et halvt århundrede! Med et patenteret gummihoved med to forskellige hastigheder (høj og højere), har du mulighed for simpel, kraftig og utrolig effektiv klitorisstimulation. Du kan også finde en opgradering af den originale Hitachi Magic Wand, som har kraftigere vibrationer, til dem, der har brug for lidt ekstra til at opnå orgasme.

Siden den første Magic Wand er der sket meget. Teknologien er gået stærkt, og mærket har forsat med at skabe fantastiske produkter. Vi har her samlet de to bedste, og mest populære vibratorer fra dette skønne mærke:

LELO Smart Wand Medium / Large Luxury Massager

Denne er et rigtigt populært valg. Denne Magic Wand giver dig mulighed for at tænde på lave vibrationer og få en blødere oplevelse. Med 8 forskellige vibrationer, kan du altid variere efter dit behov. Spændingen varer i fulde 2 timer, da den bevarer batteristrøm med SenseTouch ™ teknologi. LELO Smart Wand Medium / Large er desuden vandtæt, så den kan bruges i badet.

Hitachi Magic Wand – Vibrator

Denne vibrator har ligesom mange andre vibratorer fra Magic Wand vundet priser. Den er trådløs, og kommer således med et langvarigt genopladeligt batteri. Der er masser af muligheder for indstillinger, og Hitachi Magic WandHitachi Magic Wand har 4 niveau af vibration, og 4 almindelige indstillinger. Derudover har vibratoren 3 knapper, hvilken gør den supernem at betjene. Sidst men ikke mindst, har den ikke overraskende modtaget en masse gode anmeldelser, både i Danmark, såvel som over hele verden

Magic Wand – batteri eller ledning?

Mens ældre wands som den originale Hitachi-version er elektrisk drevne, bruger de nyere wands ofte genopladelige batterier for at sikre at den nem at tage med sig. I denne moderne tid, hvor selv dine høretelefoner er trådløse, kan det kun anbefales at du også finder en Magic Wand model uden ledning.

Diskretion – den ligner ikke en vibrator

En anden fordel ved dette produkt er, at den er meget diskret, og at den ikke ligner en vibrator. Faktisk ligner den mere et massageapparat, man kan bruge på ryg og skuldre. Men på trods af dens uskyldige udseende, er den en meget effektiv vibrator, der gør hvad den skal. Selvom den ikke ligner en vibrator, er det dog en god ide at gemme den lidt væk, så du ikke skal svare på pinlige spørgsmål fra familie og venner.

Du kan bruge Magic Wand håndfrit

Hvis du skulle få lyst til at bruge dette sexlegetøj håndfrit, kan dette også lade sig gøre. Der er mange måder at gøre det på, men her en populær metode. Du skal blot placere den mellem to sofapuder, og måske bruge et håndklæde, for at få den sidde bedre fast. Herefter skal du bare indstille Magic Wand på dine yndlingsindstillinger, og så er den klar. Du kan også bruge den sammen med din partner, og på den måde demonstrere hvor effektiv denne vibrator virker. Det skaber masser af glæde i soveværelset kan jeg garantere.

Magic Wand og Sex and the City

Det er sjovt lige at nævne, at Magic Wand faktisk bliver nævnt i et afsnit af Sex and the City. Ikke overraskende er det Samantha der holder meget af at bruge produktet til onani. Men senere opstår der problemer, og Samantha brokker sig butikken hvor hun købte vibratoren, fordi den ikke lever op til hendes seksuelle krav. Så man må sige denne vibrator er ganske berømt.