Mini Vibrator

Med en moderne, lille vibrator på dig har du altid et kraftfuldt og multifunktionelt sexlegetøj lige ved hånden. De små vibratorer er særligt egnede for dig, der rejser ofte, eller som har brug for at have fuld diskretion omkring sexlegetøjet derhjemme. Der er rig mulighed for at få den mini vibrator, der kan føre dig til pulserende orgasmer, og som kan være en del af frækt forspil og sex. Med de mange varianter kan enhver mand, kvinde og par få sexlegetøj, der passer til de personlige ønsker og sensuelle behov.

GRATIS FRAGT
Dame Products EVA II Håndfri Vibrator - Hvid
Pris fra 1.195
GRATIS FRAGT
Dame Products EVA II Håndfri Vibrator - Grøn
Pris fra 1.195
Dream Toys Good Vibes Bear Vibrator - Lilla
Pris fra 99
Baseks Mini Begynder Realistisk Dildo Vibrator - Klar
Pris fra 129
B Swish Bmine Classic Mini Vibrator - Blå
Pris fra 199
Tenga Iroha by Mini Klitoris Vibrator - Koral
Pris fra 179
Tenga Iroha by Mini Klitoris Vibrator - Gul
Pris fra 179
TILBUD
Spar 80
B Swish Bcute Pearl Mini Vibrator - Lilla
Pris fra 149
TILBUD
Spar 80
B Swish Bcute Pearl Mini Vibrator - Pink
Pris fra 149
Master Series Thunder Bullet Vibrator XL - Sølv
Pris fra 299
TILBUD
Spar 131
Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator - Sølv
Pris fra 118
GRATIS FRAGT
Crave Opladelig Bullet Vibrator - Sølv
Pris fra 679
Vis flere produkter

Lille størrelse – kraftfuld effekt

Baseret på størrelsen kunne man tro, at de små vibratorer giver svage effekter. Sådan forholder det sig langt fra.

I dag fremstilles legetøjet med den nyeste teknologi på markedet. De er udstyret med de mest kraftfulde motorer. Effekten af en mini vibrator er på højde med funktionen fra en Magic Wand, Rabbit og Satisfyer.

Den helt store fordel ved de små udgaver er deres kompakte, diskrete og uskyldige størrelser.

De mindste udgaver svarer til en læbepomade, og det er det perfekte valg, når du vil have mulighed for selvforkælelse på et kedeligt hotelværelse på forretningsrejsen. Derudover kan den minimale størrelse komme dig til gode, når forspillet med din partner skal have en ny og højere dimension.

Sådan vælger du den bedste mini vibrator til dig selv eller kæresten

Hvad den bedste vibrator er, vil altid afhænge af individuelle forhold. Mens nogle kvinder ønsker en udgave med blød overflade, er andre til en glat variant.

Det handler om at udvælge den vibrator, som passer til dine ønsker eller til behovene hos den kvinde, du vil glæde med den bedste, lille overraskelse.

Du kan bruge følgende overvejelser, når den rette mini vibrator skal købes:

  • Hvilket design skal den have?
  • Hvor mange vibrationsprogrammer skal der være?
  • Skal den både kunne suge og skabe vibrationer?
  • Skal den kunne bruges i badet?
  • Er der brug for en ekstra støjsvag model?
  • Hvad skal prisen være?
  • Genopladelig eller batteridreven?

Skal din vibrator kunne stimulere begge sider omkring klitoris, kan det være en Rabbit, der er det rigtige valg. Her former ’kaninørerne’ sig omkring klitoris, så du får maksimal stimulation.

Vil du have en mini vibrator, der skal kunne tilfredsstille dig mest muligt, kan du overveje et legetøj, der både kan suge og skabe vibrationer.

Frækt design, der passer til håndtasken eller sengebordsskuffen

De moderne mini vibratorer er skabt til frække lege. Du kan overraske din kæreste på den mest sexede måde ved at have pakket en lækker vibrator med på jeres weekendophold. Vibrationerne kan skabe nydelse hos jer begge, og legetøjet kan tages med i bad, når du vælger en vandtæt model.

Skal sexlegetøjet kunne bruges igennem længere tid, og skal det med på romantiske weekendophold, kan det være en fordel at vælge de genopladelige produkter.
Med dem slipper du for at huske batterier, og du sparer penge på den lange bane.

Få konkurrencedygtige priser på de bedste mini vibratorer

Vibratoren er uundværligt sexlegetøj. Det kan være den kinky, frække, feminine, charmerende eller romantiske overraskelse til din kæreste, afhængigt af det design du vælger.

Den store popularitet omkring legetøjet gør, at du finder de skarpeste priser på alle udgaver. De mest moderne mini vibratorer er dem med de silkebløde overflader, og hvor du får en masse indstillingsmuligheder.

Køb af vibrator kommer dig til gode i mange år frem. Det er redskabet, du ikke kan rejse foruden, når du først har opdaget de kraftfulde vibrationer, der kan give dig nydelse i lang tid enten alene eller sammen med en partner.