Strømper

Vil du gerne fremhæve dine ben på den allerbedste måde, så er et par flotte strømper det perfekte valg. De kan fås i et utal af varianter, om de skal være selvsiddende, kombineres med en flot hofteholder eller pynte i et par smukke sko. Derudover kommer de i regnbuens farver, hvis du vil matche dem med dit outfit. Herunder kan du se et udvalg af de mest sexede strømper på markedet, så du kan finde de helt perfekte til dine behov.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
Cottelli Selvsiddende Strømper med Blondekant Hvid - Hvid - XS
Pris fra 129
Rimba Amorable by Selvsiddende Strømper - Sort - One Size
Pris fra 69
TILBUD
Spar 20
Rimba Amorable by Selvsiddende Strømper Rød - Rød - One Size
Pris fra 49
Rimba Amorable by Selvsiddende Net Strømper Rød - Rød - One Size
Pris fra 99
Rimba Amorable by Selvsiddende Strømper Backseam - Sort - One Size
Pris fra 99
Cottelli Selvsiddende Strømper med Blondekant Hvid - Hvid - S
Pris fra 129
Cottelli Selvsiddende Strømper med Blonde Kant Røde - Rød - M
Pris fra 129
TILBUD
Spar 40
Nortie Merian Selvsiddende Strømper med Bred Blondekant Plus Size - Sort
Pris fra 89
TILBUD
Spar 20
Passion Selvsiddende Strømper - Sort - S/M
Pris fra 79
TILBUD
Spar 20
Rimba Amorable by Selvsiddende Strømper Hvid - Hvid - One Size
Pris fra 49
Rimba Amorable by Selvsiddende Net Strømper - Sort - One Size
Pris fra 99
Cottelli Selvsiddende Strømper med Bred Blondekant - Sort - M
Pris fra 129
Vis flere produkter

Brug et par sexede strømper til at fuldende dit look

Når du alligevel går op i at se lidt ekstra lækker ud, hvorfor så ikke også vælge et par ekstra flotte strømper? De er både gode til hverdagen, hvor du ønsker at føle dig sexet under arbejdsuniformen, men du kan også bruge dem sammen med flot lingeri og kostumer til en fræk aften. Et par flotte strømper, der matcher dit mest sexede outfit, vil kun fuldende dit look på allerbedste vis.

Der er forskellige sexede udgaver på markedet, alt efter hvad du skal bruge dem sammen med. Det er derfor helt op til dig, hvilke der fremhæver dine ben på den bedste måde.

Fishnet, nylon eller wetlook?

Du kan få strømper i mange forskellige designs og farver, men også materialet betyder noget for udseendet. Hvis du går med en klassisk model i nylon, så vil den give en gennemsigtighed alt efter hvor tykke, de er. Nylon føles glat mod huden og tager sig flot ud under nederdele og kjoler.

Må det godt være mere pikant, så er fishnet et flot materiale, der bestemt er kommet igen. Igennem de seneste år er de kommet tilbage i modebilledet, hvor de bruges både under almindeligt tøj og som en del af mere frække outfits. Det rudeformede mønster er altid et sikkert valg, hvis du vil vække lysten i din partner.

Skal du bruge et par som en del af et mere kinky look, så er wetlook meget visuelt stimulerende. Det skinnende materiale går godt sammen lingeri, hvis du bevæger dig i det sorte univers.

Forførende selvsiddende strømper

Der er ikke noget så skønt, som når de nylonklædte ben glider mod hinanden. Med selvsiddende strømper er du klædt ekstra lækkert på under nederdelen eller kjolen. Det kan føles meget pirrende at vide, at du har et frækt par på under dit tøj til hverdag, men de fuldender også et lækkert sæt lingeri til en fræk aften.

De fleste selvsiddende har en elastikkant foroven, der sørger for, at de bliver siddende, hvor de skal. Du slipper derfor for at skulle bøvle med hofteholdere og klips, hvis du vælger denne udgave. Ofte er elastikkanten dækket af en flot blonde, der kan være meget sexet, når andre får et lille glimt af den under dine skørter.

Elegante strømper til hofteholder

Har du et flot fuldendt lingerisæt med hofteholder, så er det næsten nødvendigt at gennemføre med et par ekstra flotte strømper. Strømper til hofteholdere er ofte uden blonder og elastikkant foroven, da de skal holdes oppe af klipsene i hofteholderen. De kan derfor heller ikke holde sig oppe af sig selv, men de er rigtig gode til et klassisk lingerisæt.

Det er op til dig, om du vil gå med de helt klassiske til hofteholdere, der har en søm på bagsiden af benet. De fås både i sort, men også mange andre flotte farver. Mange vil finde sømmen ekstra pikant, da de ved, der hører en hofteholder til, hvis du går med kjole eller nederdel.

Du kan også vælge et spændende par med andre detaljer, hvis du vil gå i en mere nutidig retning med dit lingeri-look.