Dildoer til harness

Med en strapon kan det blive ekstra frækt i soveværelset. Det giver nemlig rig mulighed for at begge parter kan overtage rollen som giveren under penetrativ sex. På den måde kan I let lege med rollerne, udforske jeres lyster sammen og få det maksimale ud af jeres intime tid. Ofte er det en meget intim og vild oplevelse, når I sammen udforsker den spændende verden af dildoer til harness. Du skal endelig scrolle videre, hvis du er på udkig efter dildoer til harness. Her har vi nemlig samlet et bredt udvalg, så du let kan få et overblik over dine muligheder.

Willie City Luxe Realistisk Silikone Dildo 23 cm - Nude
Pris fra 329
baseks Slimline Begynder Anal Dildo 13,5 cm - Black
Pris fra 159
baseks Glitter Blå Dildo 20,5 cm - Blue
Pris fra 149
TILBUD
Spar 62
Willie City Realistisk Dildo med Sugekop 23 cm - Nude
Pris fra 147
baseks Jellies Large Realistisk Sugekop Dildo 19 cm - Purple
Pris fra 199
baseks Jellies Realistisk Sugekop Dildo 19 cm - Pink
Pris fra 159
baseks Glitter Dildo Pink 20 cm - Pink
Pris fra 149
TILBUD
Spar 149
Willie City Luxe Realistisk Dildo 19,5 cm - Nude
Pris fra 150
Willie City Luxe Realistisk Silikone Dildo 21 cm - Nude
Pris fra 299
Willie City Realistisk Klar Dildo med Sugekop 22 cm - Clear
Pris fra 219
Willie City Classic Realistisk Curved Dildo 20 cm - Nude
Pris fra 219
Willie City Classic Realistisk Dildo 23,5 cm - Nude
Pris fra 239
Vis flere produkter

Udforsk jeres lyster med dildoer til harness

Når det kommer til strapons, så er det en fræk leg, der kan være meget stimulerende for begge parter. Med en strapon er det let at give din partner en realistisk oplevelse af penetrativ sex, fordi du let kan lave de helt rigtige bevægelser. Det kræver bare det rette udstyr i form af et godt harness, der sidder sikkert, og en fristende dildo, der kan bruges med harnesset.

Dildoer til harness er udformet, så de let kan bruges sammen med et harness. Det betyder, at de er udstyret med en fod i bunden, der sørger for at holde dildoen på plads under selv intens leg. Der er mange forskellige faconer, designs og ikke mindst størrelser at vælge mellem. Det er derfor helt op til jer, hvad I kunne tænke jer at afprøve, når I sammen udforsker den spændende verden af penetration med strapon.

Fra det helt realistiske til det futuristiske

Når det kommer til, hvilke dildoer til harness du skal vælge, så findes der et væld af udformninger og designs. Det er derfor op til dig og din partner, hvad I kunne tænke jer at afprøve.

Skal det være så tæt på den ægte vare som muligt, så findes der flotte realistiske modeller, der både af udseende og fornemmelse simulerer en penis. Med markerede blodårer og glans kan du eller din partner nyde følelsen af den realistiske oplevelse.

Er I mere til et helt urealistisk look, så er der ligeledes mange forskellige spændende udformninger og pirringer at hente i de mere futuristiske dildoer til harness. Disse kan også være designet til at ramme enten kvindens g-punkt eller mandens p-punkt for ekstra nydelse.

Vælg den rigtige udgave

Dildoer til harness kan bruges både af kvinder og mænd. Det er dog vigtigt at overveje, hvilken af de mange dildoer til harness, der er mest oplagt.

Når du skal vælge mellem de mange dildoer, så er det værd at tage følgende med i dine overvejelser:

  1. Det er vigtigt, at dildoen er en passende størrelse, så den ikke er for overvældende for modtageren. Bæreren kan nemlig ikke fornemme noget i den kunstige fallos, så det er vigtigt, at modtageren er tilpas med størrelsen på dildoen.
  2. Udformningen skal gerne passe til typen af penetration. Skal dildoen bruges analt, så vælg gerne en udgave, der er smallere foroven og bliver bredere. Til nybegynderen er en meget lille diameter bedst, så modtageren får den bedste og mest afslappende oplevelse.
  3. Vælg det rigtige look, så oplevelsen bliver så stimulerende både fysisk, men også visuelt som muligt.

Kast jer endelig ud i leg med dildoer til harness

Det smarte ved dildoer til harness er, at de både kan bruges sammen med en harness eller alene. Det giver derfor rig mulighed for at eksperimentere i soveværelset sammen. Med dildoer til harness er det nemt at skifte ud og afprøve forskellige dildoer, der byder på hver sin spændende stimulering. Så hold jer endelig ikke tilbage for at prøve flere forskellige udgaver.