Glas Dildo

Mange mennesker kunne bruge et frisk pust i deres sexliv. Det er uanset om man er single eller i forhold. Heldigvis er der mange måder at gøre sexlivet en smule frækkere, dejligere og mere intimt. Med en Glas dildo kommer du helt sikkert ikke til at kede dig. Den giver dig mulighed for at lege med dig selv på en måde, som du ikke har turde drømme om. Hvorfor ikke give den et skud?

Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo
Chakrubs The Heart Curve Rosen Quartz Dildo
Pris fra 1.395,00
Chakrubs The Heart Slim Rosen Quartz Dildo
Chakrubs The Heart Slim Rosen Quartz Dildo
Pris fra 1.295,00
Chrystalino Gallant Glas Dildo
Chrystalino Gallant Glas Dildo
Få en sansefuld erotisk oplevelse med Chrystalino Gallant Glas Dildo. Kan varmes op og ned. Brug den til vaginal eller anal leg.
Pris fra 299,00
Chrystalino Superior Glas Dildo
Chrystalino Superior Glas Dildo
Chrystalino Superior Glas Dildo giver dig rig mulighed for vaginal og anal leg. Varm eller køl den for ekstra pirrende sanseoplevelse.
Pris fra 299,00
Chrystalino Tower Glas Dildo
Chrystalino Tower Glas Dildo
Forkæl dig selv med Chrystalino Tower Glas Dildo. Klar og smuk model til de frække stunder. Varm eller køl den for ekstra pirrende sanseoplevelse.
Pris fra 299,00
Fifty Shades of Grey Glas Massage Dildo
Fifty Shades of Grey Glas Massage Dildo
Stilfuld gals dildo med to forskellige ender. Fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion.
Pris fra 269,00
Icicles No 18 Glas Dildo
Icicles No 18 Glas Dildo
Få lækre G-punkts orgasmer med Icicles No 18, der giver dig et utal af frække legemuligheder. Flotte detaljer. Mundblæst hærdet glas. God tyngde
Pris fra 399,00
Icicles No 2 Rillet Glasdildo
Icicles No 2 Rillet Glasdildo
Icicles No 2 Rillet Glasdildo, er en stilfuld og meget robust dildo som kan holde til meget.
Pris fra 199,00
Icicles No 29 Blå Glas Dildo
Icicles No 29 Blå Glas Dildo
Dildoen har en slank form og er med sine ca. 19 cm i længden velegnet til både nybegynderen og den øvede.
Pris fra 299,00
Icicles No 5 Blå Glas Dildo
Icicles No 5 Blå Glas Dildo
Med den unikke glas dildo Icicles No 5 får du en masse spændende legemuligheder!
Pris fra 199,00
Max Passion Glas Massage Dildo
Max Passion Glas Massage Dildo
Dildoen giver dig muligheder for endnu mere spændende stimualation, da den måde kan nedkøles og opvarmes inden legen starter.
Pris fra 189,00
Max Passion Ramsey Glas Dildo
Max Passion Ramsey Glas Dildo
Ramsey er udformet med enkelt kugle i den ene ende og en række riller i den anden ende. Du kan således vende glasdildoen og bruge den ende som passer dig bedst.
Pris fra 119,00
Sinful Curvy Klar Glas Dildo
Sinful Curvy Klar Glas Dildo
Når sexlegetøjet skal være både elegant og effektivt, er Sinfuls egen Curvy glas dildo et oplagt bud. Målrettet stimulering både analt og vaginalt.
Pris fra 179,00
Sinful Groove Glas Dildo
Sinful Groove Glas Dildo
Når sexlegetøjet skal være både elegant og effektivt, er Sinfuls egen Groove glas dildo et oplagt bud. Den klare, buede glas dildo med stimulerende kugledesign kan benyttes både analt og vaginalt.
Pris fra 119,00
Spartacus Blown Glas Dobbelt Dildo
Spartacus Blown Glas Dobbelt Dildo
Spartacus Blown er en flot glasdildo med 2 ender for forskellig stimulering. Ideel til temperaturlege, der gør oplevelsen med dildoen ekstra pirrende. Dildoen er håndlavet og derfor kan der være små udsving i forhold til de angivne mål.
Pris fra 399,00
Spartacus Blown Glas G-punkts Dildo
Spartacus Blown Glas G-punkts Dildo
Spartacus Blown Glas G-punkts Dildo er ideel til temperaturlege, der gør oplevelsen med dildoen ekstra pirrende. Dildoen er håndlavet og udformet så den giver maksimal G-punkts stimulation.
Pris fra 399,00
Spartacus Blown Klar Glas Dildo
Spartacus Blown Klar Glas Dildo
Spartacus Blown Klar Glas Dildo er fremstillet i splintfri glas og er ideel til temperaturlege.
Pris fra 399,00
Spartacus Blown Realistisk Dildo med Kugler
Spartacus Blown Realistisk Dildo med Kugler
Spartacus Blown Realistisk Glas Dildo er ideel til dig, der ønsker målrettet stimulation. Perfekt til pirrende sanse stilulation ved at varme dildoen op eller afkøle den i vandbad inden brug.
Pris fra 399,00
Spartacus Blown Realistisk Glas Dildo
Spartacus Blown Realistisk Glas Dildo
Spartacus Blown Realistisk Glas Dildo er ideel til temperaturlege, der gør oplevelsen med dildoen ekstra pirrende. Dildoen er håndlavet og derfor kan der være små udsving i forhold til de angivne mål.
Pris fra 399,00

Glatheden skal nydes

En af de helt store fordele ved at købe en dildo, der er lavet af glas, er selve glatheden. Den føles så fantastisk, og den kan nærmest gøre mirakler. De forskellige dildoer er lavet i glas, der får dig til at elske at lege med dig selv. Man kan nærmest ikke stoppe, når man først er kommet i gang pga. den glatte fornemmelse, man rammes af.

Den dejlige glathed kan være svær at vænne sig til i starten, men efter noget tid, så føles det helt fantastisk. Når den følelse kommer, så er man utrolig glad for at man har fået fat i sådan en. Det er svært at vænne sig af med sådan en slags dildo, når man første er blevet vant til den. Den føles nemlig så dejlig, at man bliver ved med at have lyst.

Slut med kedsomhed

Måske har du nogle normale dildoer, men er begyndt at kede dig en smule med dem. Så er det godt, at du nu kan få et alternativ, der bestemt ikke er kedeligt. Som tidligere beskrevet, så er glas dildoens glathed helt fantastisk

Dildoerne er lavet i noget helt specielt hærdet glas, der er ikke kan splintres, så du skal slet ikke være bekymret for, om der sker noget. Det er helt igennem sikkert og det er bare med at nyde det, nu når du har muligheden for det. Det er en helt igennem fantastisk oplevelse, som du bare skal prøve.

Kan din partner ikke tilfredsstille dig?

En anden grund til at skulle erhverve sig en glas dildo, er hvis der er problemer i soveværelset. Måske er gnisten mellem din partner og dig ved at fade lidt ud. Måske kan han bare ikke tilfredsstille dig på den måde, hvorpå du gerne vil have det. Der kan være mange grunde til at tingene ikke lige fungerer i soveværelset.

Uanset hvad, så kan du dog være sikker på, at en sådan dildo vil kunne føre noget mere spænding tilbage i soveværelset. Ja hvem ved, måske vil den gamle gnist blive ført tilbage mellem jer. En dildo af sådan en slags kan sætte gang i et hvert soveværelse, så det skal du slet ikke være bekymret for. Der kan ikke ske noget ved at prøve at sætte lidt mere gang i soveværelset med sådan et frisk tiltag.

Opvarmnings og nedkøling

Endnu en af fordelene ved en glas dildo er den måde, hvorpå det er muligt at regulere temperaturen på den. Hvis du kunne tænke dig en varm dildo, så er det bare med at opvarme den til en passende temperatur. Omvendt, hvis du kunne tænkte dig en kold dildo, så er det bare med at køle den ned, så den passer lige til dig.

Igen spiller glasset en stor rolle. Det kan som tidligere nævnt ikke splintres, hvilket er rart at vide, når man begynder på at varme den op og køle den ned. Du skal altså slet ikke være bekymret for sikkerheden, når du køber en dildo lavet af glas. Du kan være sikker på, at glasset er lavet af hædret glas, der er designet til ikke at kunne splintre.

Hygiejnen er i top

Nu tænker du måske, at hygiejnen ikke kan være alt for god ved sådan en glas dildo. Så tager du fejl. Glas dildoerne er lavet i allergivenligt materiale og kan vaskes, så det er slet ikke noget problem. Du skal altså derfor ikke være bekymret over sikkerhed og hygiejnen, når du er på udkig efter en glas dildo.

Du kan altså bare vaske glasdildoen ligesom alle mulige andre ting, så du skal ikke tænke på det som uhygiejnisk.

Hvorfor købe nu?

Der er flere grunde til, at du burde anskaffe dig en dildo fremstillet i glas. Hvis du passer på nogle af de ovennævnte beskrivelser, så burde du helt sikkert give det et skud med en glas dildo. Uanset hvad, så giver den et frisk pust i dit sexliv, og den kan måske hjælpe dig og din partner på rette vej igen. Så hvorfor ikke give det et forsøg?