Special kondomer

Der er ingen grund til at bruge de almindelige kondomer, hvis du er træt af den nedsatte følelse, eller hvis designet er for intetsigende for dig. Der er rig mulighed for at dyrke både fræk, nydelsesfuld og intens sex og samtidig være maksimalt beskyttet med kondom, der passer til dine ønsker og behov. Special kondomer er det perfekte valg, når du vil have prævention, der skal kunne pirre din partner og samtidig optimere din præstation i sengen.

GRATIS FRAGT
Blivved servietten
Blivved servietten
Pris fra 29
GRATIS FRAGT
Private Play Delay Kondomer 10 stk
Private Play Delay Kondomer 10 stk
Pris fra 39
GRATIS FRAGT
Private Play Kondom Dotted 10 stk
Private Play Kondom Dotted 10 stk
Pris fra 39
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 8
Pasante Extra Kondomer 12 stk   - Clear
Pasante Extra Kondomer 12 stk - Clear
Pris fra 42
GRATIS FRAGT
Pasante King Size XL Kondomer 12 stk  - Klar
Pasante King Size XL Kondomer 12 stk - Klar
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Pasante Climax Warming & Cooling Kondomer 12 stk  - Klar
Pasante Climax Warming & Cooling Kondomer 12 stk - Klar
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Pasante Infinity Delay Kondomer 12 stk   - Klar
Pasante Infinity Delay Kondomer 12 stk - Klar
Pris fra 49
GRATIS FRAGT
Durex Extra Safe Kondomer 10 stk   - Klar
Durex Extra Safe Kondomer 10 stk - Klar
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
EXS 3in1 Comfy Fit Ribbed & Dotted Kondomer 12 stk  - Klar
EXS 3in1 Comfy Fit Ribbed & Dotted Kondomer 12 stk - Klar
Pris fra 69
GRATIS FRAGT
My Size Kondom 57 mm - 10-pack
My Size Kondom 57 mm - 10-pack
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
Femidom 3pc
Femidom 3pc
Pris fra 79
GRATIS FRAGT
My Size Kondom 47 mm - 10-pack
My Size Kondom 47 mm - 10-pack
Pris fra 79
Vis flere produkter

Brug specielle kondomer, når du vil peppe sexlivet op

Med det kæmpe udvalg af special kondomer er der ingen mand (eller par), som kommer til at mangle spænding og frække oplevelser.

Du kan vælge de rillede udgaver, der nok skal fyre ekstra op under din partner med den intensiverede stimulation. Eller du kan gå efter de ekstra, tynde kondomer, når du vil have den mest autentiske og realistiske oplevelse under sex.

Iblandt de mange valgmuligheder finder du følgende udgaver af special kondomer:

 • Med bedøvende virkning (”Delay” produkterne)
 • Ekstra tynde design
 • Med smag
 • Forstærket design
 • Veganske og økologiske udgaver.

Har du dårlige erfaringer med, at kondomer sprænger (hvilket kan skyldes hardcore sex eller, at du bruger en for lille størrelse), kan forstærkede kondomer give den optimale beskyttelse i fremtiden.

Når du vælger special kondomer, køber du tilbehør, der både forbedrer sex og samtidig skaber beskyttelse mod kønssygdomme og graviditet.

Vælg størrelse og design, der passer til dig

Det kan svare sig at gå lidt på opdagelse iblandt de mange produktmuligheder. Du kommer med sikkerhed til at støde på kondomer, som du ikke troede, fandtes. Det vigtigste at holde øje med er størrelse.

Et kondom må hverken være for stor eller for lille. I den eneste situation vil det rulle af under sex, og i den anden er der stor risiko for, at det vil sprænge.

Uanset om du vælger kondomer med smag eller med et særlig overfladedesign, vil størrelsen altid stå angivet på hvert produkt.

4 styk eller 100 styk?

Har du en favorit, kan du spare penge ved at købe produktløsningerne med op til 150 styk i alt. Det kan være det rette valg til jer, der bruger prævention som en fast del af jeres sexliv. Det er ikke alle kvinder, der tåler p-piller, og når der ønskes børn på et senere tidspunkt, er sterilisation af manden ikke en mulighed.

Her kommer de specialdesignede kondomer ind i billedet. Med dem kommer I ikke til at opleve nedsat stimulation, og I kan hele tiden blive ved med at bruge forskellige varianter.

Der kan være mange penge at spare på lang sigt, når I vælger pakker med mange kondomer.

Når I har brug for at prøve en ny variant, kan det være en fordel at vælge en pakning med 4-5 styk. Her kan I prøve de nye special kondomer af og teste, og de tilfredsstiller jeres behov.

Naturlatex eller almindelig latex?

Er du miljøbevidst, og vil du have de mest sunde og hudvenlige, special kondomer, skal du vælge dem af naturlatex. Disse er de mest eksklusive og dyre udgaver, du kan vælge. Vil du have de billigste kondomer i særlige designs og med forskellige egenskaber, skal du vælge produkter af almindelig latex.

Uanset hvilken type du er til, er special kondomer billigt tilbehør til sikker sex.

Enhver mand kan finde dén variant, som passer bedst til ham både seksuelt og fysisk. Når partneren står for at sætte kondomet på, er det at klare forberedelsen en del af det frække forspil.

Når der skal bruges sexlegetøj i forbindelse med sikker sex, skal du sikre dig, at dit special kondom kan bruges sammen med glidecreme.

Der er flere special kondomer, hvor der allerede er glidecreme på overfladerne.