Opladelige Penisringe

Opladelige penisringe er en videreudvikling af den efterhånden velkendte penisring, der både gør oplevelsen længere og mere intens. Dette kan den opladelige penisring også, denne kan blot lidt mere; mange af dem kan nemlig både vibrere og dermed stimulere både dig og din partner, samt forlænge og intensivere jeres samleje. Mange af de nyere penisringe er optimale til jer, der gerne vil videreudvikle jeres sexliv med legetøj, men på en måde der ikke ændrer på jeres måde at omgås hinanden og forstyrre intimiteten og øjeblikket. Penisringen skal nemlig blot påføres, hvorefter den passer sig selv og kun gør sig bemærket i form af nydelse. Ofte kan I vælge mellem flere forskellige vibrationsmuligheder, hvilket gør det muligt at tilpasse oplevelsen til lige netop jeres præferencer samt at få en ny oplevelse hver gang. Dermed kan I opnå den ene nydelsesfulde oplevelse efter den anden, og I kan opleve den vare ved og ved og ved.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 63
Sinful Triple Function Opladelig Vibrerende Penisring   - Black
Sinful Triple Function Opladelig Vibrerende Penisring - Black
Pris fra 187
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 63
Sinful Opladelig Dobbelt Penisring til Par   - Black
Sinful Opladelig Dobbelt Penisring til Par - Black
Pris fra 187
GRATIS FRAGT
MR.MEMBR Vibrerende Opladelig Lasso Penisring
MR.MEMBR Vibrerende Opladelig Lasso Penisring
Pris fra 199
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 75
Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring   - Black
Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring - Black
Pris fra 224
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 170
Satisfyer Royal One - App-styret penisring med vibration
Satisfyer Royal One - App-styret penisring med vibration
Pris fra 229
GRATIS FRAGT
Palora - Opladelig Penisring Med Vibration
Palora - Opladelig Penisring Med Vibration
Pris fra 249
GRATIS FRAGT
Amaysin Vibrerende Love Ring Opladelig   - Dark Blue
Amaysin Vibrerende Love Ring Opladelig - Dark Blue
Pris fra 249
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 88
Sinful Love Buzz Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Penisring  - Black
Sinful Love Buzz Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Penisring - Black
Pris fra 262
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 100
Sinful Melt Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Par Penisring  - Black
Sinful Melt Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Par Penisring - Black
Pris fra 299
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 64
Fifty Shades Of Grey Sensation Penisring
Fifty Shades Of Grey Sensation Penisring
Pris fra 315
GRATIS FRAGT
Svakom - Tammy Vibrating Ring Violet
Svakom - Tammy Vibrating Ring Violet
Pris fra 349
GRATIS FRAGT
Screaming O Charged Combo Opladelig Penisring og Fingervibrator  - Blue
Screaming O Charged Combo Opladelig Penisring og Fingervibrator - Blue
Pris fra 349
Vis flere produkter

Få ekstra stimulans med den opladelige penisring

Der er flere og flere, der oplever glæden ved en normal penisring – især når de rammer en vis alder – hvilket er forståeligt, da den kommer med mange fordele og giver ekstra stimulans og vedvarende nydelse.

Selvom det er værd at bruge penge på en normal penisring, så kan det dog også være det værd at bruge lidt flere på en opladelige. Den opladelige kommer nemlig med ekstra stimulans i form af varierende vibrationer, der hurtigt tager dig med i den syvende himmel.

Yderligere er den opladelige penisring ikke kun til ære for manden, men også kvinden, der nu ikke blot kan forvente en længere varende erektion, men også kan få glæde af vibrationerne. Vibrationerne stimulerer nemlig ikke kun manden, men også kvinden, alt efter hvilken stilling I vælger at bruge penisringen til.

Begge parter i forholdet vil altså nyde glæde af den vibrerende penisring i form af længere varende samleje og skønne vibrationer.

Sidst er der jo også fordelen, at penisringen er genopladelig, og dermed undgår I bøvlet med batterier, og det gør også produktet mindre klodset.

Sådan finder du den helt rigtige model

Der findes et ton af forskellige penisringe foruden forskellen mellem den normale, den batteridrevet og den genopladelige. Selv hvis du blot kigger på de genopladelige, så vil du finde en masse forskellige, der alle har forskellige fordele og ulemper, hvilket kan gøre det svært at vælge den helt rigtige.

Når du kigger efter den helt rigtige penisring, så kan du gennemgå nogle forskellige ting, der kan praje dig i den rigtige retning. Dette er nogle ting, som du bedst selv kan udvælge, da der er forskelligt fra person til person. Derfor kan det være en god ide, hvis du sætter dig ned og kigger hjemmesiden igennem. Se dine forskellige muligheder og lav en liste over en række kriterier, der er nødvendige, rare at have og uvigtige for dig. Dette gør det meget lettere for dig at købe den helt rigtige, da du ikke blot kigger på den ene information efter den anden, men kan gå efter noget specifikt.

Hvorvidt du går efter en model, der er tæt på en, som du har prøvet før, eller om du går efter noget helt nyt, så kan det være en god ide at være meget specifik. Overvej, om det er vibrationerne og vibrationsmønstrene – antal, forskellighed og så videre – der er vigtigt for dig, skal den kunne betjenes via knapper eller foretrækker du en fjernbetjening, så din partner kan tage kontrollen og styre din nydelse – valget er dit og dit alene.

Hvis du er interesseret, så kan du også inkludere din partner, og I kan vurdere, hvad der passer bedst til jeres forhold.