Penis Pumper

Penispumper er et ofte undervurderet og indimellem misforstået redskab til bedre sex. En pumpe får ikke din penis til at vokse sig større, men du får en større erektion. Din penis bliver tykkere, og erektionen varer længere. Hvis du leder efter en langvarig forstørrelseseffekt anbefales det, at du finder en penisforlænger. En penispumpe er teknisk set en vakuumpumpe. Den fungerer ved at danne et undertryk (Vakuum) omkring din penis. Dette medfører en midlertidig forøgelse i størrelsen, fordi din penis kan optage mere blod. Din erektion bliver derved ikke kun mærkbart større, men den holder også i længere tid.

Du kan bruge en penis pumpe til solo leg. En penispumpe er nemlig også et stimulerende sexlegetøj. Men den bedste anvendelse er lige inden samleje. Der booster den din præstation, både i størrelse og varighed. Du finder vores store udvalg af penispumper her.

GRATIS FRAGT
You2Toys Universal - Erstatningsmanchet Til Penispumper
You2Toys Universal - Erstatningsmanchet Til Penispumper
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
MR.MEMBR Penis Pumpe Vagina    - Nude
MR.MEMBR Penis Pumpe Vagina - Nude
Pris fra 59
GRATIS FRAGT
Bathmate Pleasure Lube - 100 ml
Bathmate Pleasure Lube - 100 ml
Pris fra 89
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Air Control
Air Control
Pris fra 99
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 60
PowerUp Penis Ball Pump
PowerUp Penis Ball Pump
Pris fra 99
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 20
Powerpump
Powerpump
Pris fra 109
GRATIS FRAGT
Bathmate Cushion Rings    - Sort - S
Bathmate Cushion Rings - Sort - S
Pris fra 109
GRATIS FRAGT
Bathmate Cushion Rings    - Sort - L
Bathmate Cushion Rings - Sort - L
Pris fra 109
GRATIS FRAGT
Bathmate Cushion Rings    - Sort - M
Bathmate Cushion Rings - Sort - M
Pris fra 109
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 40
You2Toys - Horny Dots Penispumpe
You2Toys - Horny Dots Penispumpe
Pris fra 129
GRATIS FRAGT
Bathmate Shower Strap Bathmate    - Sort
Bathmate Shower Strap Bathmate - Sort
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
Powerup Penispumpe
Powerup Penispumpe
Pris fra 149
Vis flere produkter

Størrelse betyder noget

”Størrelse betyder ikke alt” har længe været en meget omdiskuteret udtalelse. Sex er et komplekst sammenspil mellem partnere, og der er mange måder, hvorpå man kan tilfredsstille hinanden. Så det er helt korrekt, at størrelse ikke betyder alt. Men størrelse betyder helt sikkert noget.

Hvor meget er forskelligt. Men det er ikke så simpelt som ”jo større, jo bedre”. Penis og vagina skal være kompatible i størrelse for at få det bedste ud af samleje. Med en penis pumpe kan du få din penis til at ”vokse” et nummer eller to.

En penispumpe gør også din penis mere følsom, så du får en mere intensiv oplevelse. Ekstra følsomhed er ofte kompliceret. Fordi jo mere følsom din penis er, jo hurtigere vil du komme. Men ikke med en penispumpe.

Sådan fungerer en erektion

For at forstå penis pumpens succes skal du vide, hvordan en erektion rent fysisk fungerer. Hvad er det, der får din penis til at rejse sig, blive hård og 3-4 gange så stor som i normaltilstand?

Det er faktisk blod. Din penis indeholder muskulære legemer, som danner skaftet. Det er specialiserede muskler, der er meget porøse. Ligesom en svamp kan de opsuge meget væske og på den måde forøge deres volumen.

Processen styres af seksuelle hormoner. Når du bliver seksuelt ophidset forøges blodtilførslen til disse legemer. Det får dem til at svulme op til flere gange deres normale volumen. Din penis rejser sig. Blodtilførslen fortsætter, indtil der ikke længere er plads til mere blod. Så længe du er seksuelt stimuleret, er tilbageløbet af blodet blokeret. Din penis bliver ved med at være hård og stor, indtil stimuleringen stopper. Så åbnes der for ventilerne, blodet løber tilbage, og din penis skrumper til normal størrelse.

Hvordan forbedrer penispumpen din nydelse?

Undertrykket omkring din penis får blodkarrene til at udvide sig. Denne udvidelse gør, at de kan optage mere blod, hvilket får din penis til at vokse. Din erektion bliver større. Hvor meget større kan variere individuelt. Forstørrelsen varer kun så længe, som erektionen varer. Men med tiden bliver blodkarrene også mere elastiske igennem regelmæssig penispumpe ”træning”, så der er en vis langvarig effekt også. Denne langvarige effekt giver dig ikke en større penis, men den giver dig større erektioner.

Et penishoved, der er mere opsvulmet end normalt, bliver også mere følsomt. Det er dejligt, fordi det giver dig en mere intensiv nydelse, men normalt kan det også være problematisk, fordi det får dig til at komme hurtigere. Men ikke når du bruger en penispumpe!

Med en penispumpe vil din erektion nemlig også vare længere, så du får både en mere intensiv og en mere langvarig nydelse. Bedre kan det næppe blive. Og dog: Ved også at bruge en penisring kan du forlænge erektionen endnu mere.

Kontakt os gerne for at finde den bedste penispumpe netop til dine behov.