Strap-on til par

Strap ons er de frække dildoer, der kan sættes om livet på forskellige måder. Det kan være med rem, eller det kan være dem, som sættes op i vagina, så sexlegetøjet stimulerer begge parter. Det er langt fra kun lesbiske par, der leger med påsætningsdildoer. I det heteroseksuelle forhold kan dominans/submission-legene udforskes, og der kan prøves nye grænser af med pegging (når kvinden penetrerer manden).

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
TILBUD
Spar 75
Obaie Unisex Strap-On Harness med Dildo - Sort
Pris fra 224
Sinful Slender Silikone Sort Dildo Large - Sort
Pris fra 279
Willie City Classic Realistisk Curved Dildo 20 cm - Nude
Pris fra 199
TILBUD
Spar 110
Willie City Classic Realistisk Dildo 23,5 cm - Nude
Pris fra 109
Willie City Luxe Realistisk Silikone Dildo 23 cm - Nude
Pris fra 299
Willie City Luxe Realistisk Silikone Dildo 21 cm - Nude
Pris fra 269
Willie City Luxe Super Realistisk Silikone Dildo 22 cm - Nude
Pris fra 369
Willie City Realistisk Klar Dildo med Sugekop 18 cm - Klar
Pris fra 199
TILBUD
Spar 60
baseks Jellies Realistisk Sugekop Dildo 19 cm - Rosa
Pris fra 89
baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekop 21 cm - Lilla
Pris fra 109
Willie City Luxe Realistisk Silikone Dildo 20 cm - Nude
Pris fra 219
baseks Jellies Realistisk Sugekop Dildo 21 cm - Rosa
Pris fra 109
Vis flere produkter

Strapons til ethvert par

Det særlige ved påsætningsdildoerne er, at de kan bruges til ethvert par, uanset om det er kvinde/kvinde, mand/mand eller den klassiske mand/kvinde.

Igennem de seneste år er der kommet flere nye varianter til af strap ons, så det i dag er muligt at købe og bruge sexlegetøjet til forskellige formål.

I kan bruge sexlegetøjet til det, I har lyst til. Da der er mange udgaver at vælge imellem, skal I primært forholde jer til, hvilken type påsætningsdildo I skal vælge.

Vælg strap on der passer til jeres forhold

Påsætningsdildoerne findes i 3 forskellige udgaver og typer:

  • Hul
  • Fast
  • Harness

Hul-varianten er det perfekte valg for jer, hvor manden ønsker at blive større. Denne udgave bliver brugt af mænd, og legetøjet er udformet med et hul, som penissen kan sættes ind i. Det kan være det frække element, der kan leges med, når kvinden engang imellem vil fyldes maksimalt ud.

Har manden i forholdet problemer med rejsning, kan en hul-påsætningsdildo være den perfekte løsning.

Den faste udgave er primært brugt af kvinder. Disse udgaver er nogle af de mest populære og udbredte typer af strap ons, og derfor finder du dem i mange størrelser og designs.

De nyeste strapons er harness-udgaverne. Det er kun kvinder, der kan bruges dem, da de på smartest vis er designet til at skulle sættes op i vagina eller omkring livet.

Harness-varianter kan bruges i både mand/kvinde og kvinde/kvinde forhold. Der vil følge et bælte eller en rem med, så dildoen kan sættes optimalt fast omkring hofterne på kvinden.

De bedste harness udgaver har justerbare remme, så begge kvinder i forholdet kan bruge sexlegetøjet.

De er det foretrukne valg hos mange par, da begge parter bliver stimuleret.

Påsætningsdildo i masser af designs

Skal jeres sexlegetøj have vibrerende egenskaber, eller skal den være designet til at give dobbeltpenetration? Mulighederne er mange, og det kan derfor en god idé at undersøge de mange forskellige varianter og designs af sexlegetøjet.

Designet af dildoen har lige så stor betydning som typen af dem. Mens nogle kvinder tænder på dildoer, der er udformet i realistiske designs, vil andre have en variant med en helt glat overflade. Mænd kan have samme forskelligheder i forhold til præferencer på designet af sexlegetøjet.

Der kan købes strap ons i både sorte, beige og pink udgaver, så ethvert par kan få det sexlegetøj, der matcher den seksuelle stil.

Hvad den bedste dildo er, vil afhænge af jeres ønsker, erfaringer og behov.

Hold øje med længden på sexlegetøjet samt materialet, så I er sikre på at få legetøj, der er behageligt for begge parter i forholdet.

Køb strap on i alle prisklasser

Uanset hvilke erfaringer I har med at bruge påsætningsdildoer, kan I købe sexlegetøjet i den prisklasse, der matcher jeres ønsker. For jer der er nybegyndere, vil det være en god idé at starte med en enkel og klassisk dildo, der er nem at bruge.

Når I gradvist bliver mere erfarne, kan I avancere til mere eksklusive og multifunktionelle udgaver. Det kan være strapons med sugekop, vibrator eller en fjernbetjent variant.

De bedste dildoer er dem, der er lavet af medicinsk silikone. Det bløde og fleksible materiale vil forme sig efter kroppen, og materialet giver den mest naturtro følelse med penetration.