Strap-on til par

Strap ons er de frække dildoer, der kan sættes om livet på forskellige måder. Det kan være med rem, eller det kan være dem, som sættes op i vagina, så sexlegetøjet stimulerer begge parter. Det er langt fra kun lesbiske par, der leger med påsætningsdildoer. I det heteroseksuelle forhold kan dominans/submission-legene udforskes, og der kan prøves nye grænser af med pegging (når kvinden penetrerer manden).

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 30
Sportsheets Rings Set-4 Assorted Sizes(Singles) -
Sportsheets Rings Set-4 Assorted Sizes(Singles) -
Pris fra 69
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 15
Sportsheets O-ringe til Harness    - Black
Sportsheets O-ringe til Harness - Black
Pris fra 84
GRATIS FRAGT
Tantus Silikone O-Ringe 6 stk   - Sort
Tantus Silikone O-Ringe 6 stk - Sort
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
Sportsheets Strap-On til Ansigtet    - Black
Sportsheets Strap-On til Ansigtet - Black
Pris fra 149
GRATIS FRAGT
Strap-On Dong Medium
Strap-On Dong Medium
Pris fra 169
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 75
Willie City Suction Cup Strap-On Harness   - Black
Willie City Suction Cup Strap-On Harness - Black
Pris fra 174
GRATIS FRAGT
obaie Unisex Strap-On Harness    - Black
obaie Unisex Strap-On Harness - Black
Pris fra 199
GRATIS FRAGT
Dillio Perfect Fit Harness - Strap-on harness-Sort og lilla
Dillio Perfect Fit Harness - Strap-on harness-Sort og lilla
Pris fra 199
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 90
Doc Johnson Vac-U-Lock Læder Harness med Plug
Doc Johnson Vac-U-Lock Læder Harness med Plug
Pris fra 199
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 110
Amor
Amor
Pris fra 209
GRATIS FRAGT
Strap-On Harness
Strap-On Harness
Pris fra 209
GRATIS FRAGT
Strap-On Dong large
Strap-On Dong large
Pris fra 209
Vis flere produkter

Strapons til ethvert par

Det særlige ved påsætningsdildoerne er, at de kan bruges til ethvert par, uanset om det er kvinde/kvinde, mand/mand eller den klassiske mand/kvinde.

Igennem de seneste år er der kommet flere nye varianter til af strap ons, så det i dag er muligt at købe og bruge sexlegetøjet til forskellige formål.

I kan bruge sexlegetøjet til det, I har lyst til. Da der er mange udgaver at vælge imellem, skal I primært forholde jer til, hvilken type påsætningsdildo I skal vælge.

Vælg strap on der passer til jeres forhold

Påsætningsdildoerne findes i 3 forskellige udgaver og typer:

 • Hul
 • Fast
 • Harness

Hul-varianten er det perfekte valg for jer, hvor manden ønsker at blive større. Denne udgave bliver brugt af mænd, og legetøjet er udformet med et hul, som penissen kan sættes ind i. Det kan være det frække element, der kan leges med, når kvinden engang imellem vil fyldes maksimalt ud.

Har manden i forholdet problemer med rejsning, kan en hul-påsætningsdildo være den perfekte løsning.

Den faste udgave er primært brugt af kvinder. Disse udgaver er nogle af de mest populære og udbredte typer af strap ons, og derfor finder du dem i mange størrelser og designs.

De nyeste strapons er harness-udgaverne. Det er kun kvinder, der kan bruges dem, da de på smartest vis er designet til at skulle sættes op i vagina eller omkring livet.

Harness-varianter kan bruges i både mand/kvinde og kvinde/kvinde forhold. Der vil følge et bælte eller en rem med, så dildoen kan sættes optimalt fast omkring hofterne på kvinden.

De bedste harness udgaver har justerbare remme, så begge kvinder i forholdet kan bruge sexlegetøjet.

De er det foretrukne valg hos mange par, da begge parter bliver stimuleret.

Påsætningsdildo i masser af designs

Skal jeres sexlegetøj have vibrerende egenskaber, eller skal den være designet til at give dobbeltpenetration? Mulighederne er mange, og det kan derfor en god idé at undersøge de mange forskellige varianter og designs af sexlegetøjet.

Designet af dildoen har lige så stor betydning som typen af dem. Mens nogle kvinder tænder på dildoer, der er udformet i realistiske designs, vil andre have en variant med en helt glat overflade. Mænd kan have samme forskelligheder i forhold til præferencer på designet af sexlegetøjet.

Der kan købes strap ons i både sorte, beige og pink udgaver, så ethvert par kan få det sexlegetøj, der matcher den seksuelle stil.

Hvad den bedste dildo er, vil afhænge af jeres ønsker, erfaringer og behov.

Hold øje med længden på sexlegetøjet samt materialet, så I er sikre på at få legetøj, der er behageligt for begge parter i forholdet.

Køb strap on i alle prisklasser

Uanset hvilke erfaringer I har med at bruge påsætningsdildoer, kan I købe sexlegetøjet i den prisklasse, der matcher jeres ønsker. For jer der er nybegyndere, vil det være en god idé at starte med en enkel og klassisk dildo, der er nem at bruge.

Når I gradvist bliver mere erfarne, kan I avancere til mere eksklusive og multifunktionelle udgaver. Det kan være strapons med sugekop, vibrator eller en fjernbetjent variant.

De bedste dildoer er dem, der er lavet af medicinsk silikone. Det bløde og fleksible materiale vil forme sig efter kroppen, og materialet giver den mest naturtro følelse med penetration.