Anal Kugler

Anal stimulation er meget mere og andet end fuld penetration med en dildo. Der findes forskellige udgaver af sexlegetøj, der er skabt til at give massage enten alene eller sammen med en partner. Analt sexlegetøj laves i alle størrelser, designs og udformninger. Uanset om du er erfaren med simulationen eller ej, kan du vælge legetøj, som matcher dine ønsker og lyster. Mens anal dildo eller buttplug er designet til enhver uanset behov og erfaringer, er kugler (Eller anal perler som legetøjet også kaldes) et godt valg for dig, der er nybegynder med anal stimulation.

Amaysin Silikone Analkæde
Amaysin Silikone Analkæde
Eksperimenter med anal stimulation med Amaysin Silikone Analkæde.I bøjeligt og blødt silikone og med 5 stimulerende kugler.
Pris fra 49,00
Baseks Analkæde Lang
Baseks Analkæde Lang
Med den fleksible Baseks Analkæde Lang kan du eksperimentere med masser af fræk anal stimulation. Måler hele 31,5 cm.
Pris fra 69,00
Baseks Analkæde Medium
Baseks Analkæde Medium
Udvid din horisont og eksperimenter med anal stimulation med Baseks Analkæde Medium.
Pris fra 69,00
Baseks Opladelig Anal Rabbit Vibrator
Baseks Opladelig Anal Rabbit Vibrator
Med dildo og anal stimulator. Med roterende metalperler og hoved.
Pris fra 99,00
Fifty Shades of Grey Silikone Anal Beads
Fifty Shades of Grey Silikone Anal Beads
Silikone analkæde fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion.
Pris fra 169,00
Joyballs Anal Wave Kort
Joyballs Anal Wave Kort
Lille og fleksibel analkæde, perfekt til dig der ønsker at eksperimentere med anal stimulation. Fremstillet af 100 % allergivenlig medicinsk silikone.
Pris fra 149,00
Joyballs Anal Wave Kort Blå
Joyballs Anal Wave Kort Blå
Lille og fleksibel analkæde, perfekt til dig der ønsker at eksperimentere med anal stimulation. Fremstillet af 100% allergivenlig medicinsk silikone.
Pris fra 149,00
Nexus Excite Anal Kæde
Nexus Excite Anal Kæde
Nexus Excite Anal Kæde er en pirrende begynder analkæde med lækre silikone kugler for spændende anal leg. Gør dit klimaks ekstra eksplosivt
Pris fra 129,00
Nexus Quattro Vibrerende Pleasure Balls Fjernbetjent
Nexus Quattro Vibrerende Pleasure Balls Fjernbetjent
Vibrerende Quattro Pleasure Balls kan bruges både analt eller vaginalt. 7 vibrationsmuligheder som du styrer enten direkte på kæden eller på fjernbetjeningen.
Pris fra 499,00
Sinful Silikone Analkæde Kort
Sinful Silikone Analkæde Kort
Eksperimenter med anal stimulation med den korte analkæde fra Sinful. Ftalatfri og sikker at bruge.
Pris fra 99,00

Derfor er anal kugler perfekte for dig, som er nybegynder med anal stimulation

Er du nysgerrig efter at opleve mere intense orgasmer og få mere nydelse i forbindelse med forspil og sex? Omkring anus sidder flere tusinde nerveender, som kan aktiveres i forbindelse med massage og berøring.

Både mænd og kvinder kan træne sig op til at blive fyldt ud. Som nybegynder er det en god idé at gå blidt til værks, så du får de dejligste oplevelser med at eksperimentere med stimulationen.

Du kan bruge anal kugler alene og sammen med en partner. De bløde, velproportionerede og speciallavede kugler er skabt til at give den helt optimale påvirkning af det følsomme område ved anus.

Du kan vælge kugler i mange forskellige designs og udgaver, så du får det legetøj, der kan forstærke nydelsen i forbindelse med dine orgasmer.

Vælg de bedste anal kugler

Som det gælder med en hvilken som helst udgave af sexlegetøj, skal du vælge et produkt, der matcher dine krav og behov. Du får mest glæde og fornøjelse af legetøjet, når du vælger en udgave, hvor kuglerne i antal og størrelser passer til dine erfaringer og lyster.

Du kan bruge følgende overvejelser, når du køber kuglerne til dig selv eller til en partner:

  • Hvilken størrelse skal kuglerne have?
  • Hvor mange kugler skal der være?
  • Skal legetøjet have vibrationsprogrammer?
  • Materiale
  • Vandtæthed

Det vigtigste punkt at være opmærksom på er design og størrelse. Som nybegynder kan det være bedst at begynde med et legetøj med 2-3 kugler. Du kan føre en eller flere af kuglerne op. Når du får orgasme, kan du trække kuglerne ud samtidig med og på denne måde forstærke klimaks.

Det er langt fra kun nybegyndere indenfor anal stimulation, der kan få pirrende og frække oplevelser med anal perler. Som erfaren med analsex kan du give dig selv de dybeste og længerevarende orgasmer, og du kan øge intensiteten af forspil.

Vil du lege med ekstra stimulation, vil anal kugler med vibrator være det helt rette valg. Her er der plads til at sætte en stærk og kraftig bulletvibrator fast i skaftet på legetøjet.

Genopladelige anal kugler eller batteridrevne?

Når du vælger anal perler med vibrator, kan du vælge imellem de genopladelige udgaver og dem, der bruger batteri. Hvilken udgave du skal vælge, afhænger af dine ønsker i forhold til fleksibilitet.

Skal sexlegetøjet med på ferie eller forretningsrejse, kan det være en praktisk fordel at vælge genopladelige kugler. Her følger der et lille UBS-stik med til dit legetøj, så du nemt kan lade det op, uanset hvor du befinder dig. Du er fri for at tænke på at købe batterier.

De genopladelige modeller er det miljøvenlige valg, mens legetøj med batterier kan være for dig eller jer, der primært leger med anal stimulering derhjemme.

Køb anal kugler til de skarpeste priser

Det populære sexlegetøj til mænd og kvinder kan købes i alle prisklasser. Design, materiale og særlige egenskaber vil være de forhold, der influerer på prisen.

De bedste anal perler er lavet af medicinsk silikone, der er både blødt, fleksibelt og hudvenligt. Du kan bøje legetøjet, så du får fuld frihed i forbindelse med leg, pirring, forspil og sex.

Når du vælger en af de mest moderne anal kugler, får du kvalitetslegetøj, der er lavet i ergonomisk design og med et smart håndtag.