Anal Kugler

Anal stimulation er meget mere og andet end fuld penetration med en dildo. Der findes forskellige udgaver af sexlegetøj, der er skabt til at give massage enten alene eller sammen med en partner. Analt sexlegetøj laves i alle størrelser, designs og udformninger. Uanset om du er erfaren med simulationen eller ej, kan du vælge legetøj, som matcher dine ønsker og lyster. Mens anal dildo eller buttplug er designet til enhver uanset behov og erfaringer, er kugler (Eller anal perler som legetøjet også kaldes) et godt valg for dig, der er nybegynder med anal stimulation.

Amaysin Silikone Analkæde
Amaysin Silikone Analkæde
Ønsker du at eksperimentere med anal stimulation? Så er Amaysin Silikone Analkæde det perfekt valg til at opleve dets mange glæder. Den skønne analkæde er fremstillet i blød og bøjelig silikone. Spidsen er afrundet for behagelig indføring og i ende
Pris fra 99,00
Amaysin Wave Vibrerende Analkæde
Amaysin Wave Vibrerende Analkæde
Tilføj lækre vibrationer til dine blide, anale lege med denne vibrerende Wave analkæde fra Amaysin. Denne begyndervenlige silikone kæde begynder smalt og bygger gradivist op i bredden, og ender til sidst ud i en lidt større udfordring, der forbereder dig
Pris fra 129,00
Baseks Analkæde Lang
Baseks Analkæde Lang
Med den fleksible Baseks Analkæde Lang kan du eksperimentere med af fræk anal stimulation. Analkæden er helt perfekt uanset, om du har masser af erfaring med anale lege, eller om du først lige er begyndt at udforske det nydelsesfulde univers. Du best
Pris fra 69,00
Baseks Opladelig Anal Rabbit Vibrator
Baseks Opladelig Anal Rabbit Vibrator
Lad denne Opladelig Anal Rabbit Vibrator fra Baseks give dig ultimativ nydelse, når den forener flere former for intim stimulation. Den farverige dildo vibrator har et roterende hoved der målrettet forkæler dit G-punkt. Midt på skaftet sidder rækker
Pris fra 199,00
Fifty Shades of Grey Silikone Anal Beads
Fifty Shades of Grey Silikone Anal Beads
Disse anal beads - eller anal kæde om man vil - er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, som er designet i samarbejde med selveste E. L. James - kvinden bag bestseller trilogien. Silikone anal kæden, hvis originale navn er Fifty shades
Pris fra 169,00
Joyballs Anal Wave Kort
Joyballs Anal Wave Kort
Joyballs Anal Wave anal kæde er perfekt, hvis du er nybegynder inden for anal stimulation. Kæden består af 5 sammensatte kugler i forskellige størrelser, som kan indføres én efter én i det tempo, som passer dig. Start med den yderste mindste
Pris fra 149,00
Joyballs Anal Wave Kort Blå
Joyballs Anal Wave Kort Blå
Den flotte blå Joyballs Anal Wave anal kæde fra er perfekt, hvis du er nybegynder inden for anal stimulation. Kæden består af 5 sammensatte kugler i forskellige størrelser, som kan indføres én efter én i det tempo, som passer dig. Start med
Pris fra 149,00
Nexus Excite Anal Kæde
Nexus Excite Anal Kæde
Nexus Excite Anal Kæde er en lækker begynder analkæde med skønne silikone kugler for spændende anal leg.  Nu kan du pifte din solo leg op eller gøre forspillet endnu mere pirrende ved at udforske det anale univers. Indfør de bløde kugler én ef
Pris fra 129,00
Sinful Next Step Anal Boks
Sinful Next Step Anal Boks
Vil du gerne tage din leg med anal stimulation videre til det næste niveau, er Sinful Next Step Anal Boks et godt valg. Æsken indeholder alt, hvad du skal bruge for at opleve nye former for pirrende anal stimulation: Du får en vibrerende anal plug,
Pris fra 299,00
Sinful Silikone Analkæde Kort
Sinful Silikone Analkæde Kort
Vil du gerne opleve de mange glæder ved anal stimulation, så er den korte Sinful Silikone Analkæde et godt valg. Den har fire forbundne kugler, der let og sikkert føres ind i anus. Med den praktiske ring i enden kan kæden hurtigt trækkes ud under sex, så
Pris fra 99,00

Derfor er anal kugler perfekte for dig, som er nybegynder med anal stimulation

Er du nysgerrig efter at opleve mere intense orgasmer og få mere nydelse i forbindelse med forspil og sex? Omkring anus sidder flere tusinde nerveender, som kan aktiveres i forbindelse med massage og berøring.

Både mænd og kvinder kan træne sig op til at blive fyldt ud. Som nybegynder er det en god idé at gå blidt til værks, så du får de dejligste oplevelser med at eksperimentere med stimulationen.

Du kan bruge anal kugler alene og sammen med en partner. De bløde, velproportionerede og speciallavede kugler er skabt til at give den helt optimale påvirkning af det følsomme område ved anus.

Du kan vælge kugler i mange forskellige designs og udgaver, så du får det legetøj, der kan forstærke nydelsen i forbindelse med dine orgasmer.

Vælg de bedste anal kugler

Som det gælder med en hvilken som helst udgave af sexlegetøj, skal du vælge et produkt, der matcher dine krav og behov. Du får mest glæde og fornøjelse af legetøjet, når du vælger en udgave, hvor kuglerne i antal og størrelser passer til dine erfaringer og lyster.

Du kan bruge følgende overvejelser, når du køber kuglerne til dig selv eller til en partner:

  • Hvilken størrelse skal kuglerne have?
  • Hvor mange kugler skal der være?
  • Skal legetøjet have vibrationsprogrammer?
  • Materiale
  • Vandtæthed

Det vigtigste punkt at være opmærksom på er design og størrelse. Som nybegynder kan det være bedst at begynde med et legetøj med 2-3 kugler. Du kan føre en eller flere af kuglerne op. Når du får orgasme, kan du trække kuglerne ud samtidig med og på denne måde forstærke klimaks.

Det er langt fra kun nybegyndere indenfor anal stimulation, der kan få pirrende og frække oplevelser med anal perler. Som erfaren med analsex kan du give dig selv de dybeste og længerevarende orgasmer, og du kan øge intensiteten af forspil.

Vil du lege med ekstra stimulation, vil anal kugler med vibrator være det helt rette valg. Her er der plads til at sætte en stærk og kraftig bulletvibrator fast i skaftet på legetøjet.

Genopladelige anal kugler eller batteridrevne?

Når du vælger anal perler med vibrator, kan du vælge imellem de genopladelige udgaver og dem, der bruger batteri. Hvilken udgave du skal vælge, afhænger af dine ønsker i forhold til fleksibilitet.

Skal sexlegetøjet med på ferie eller forretningsrejse, kan det være en praktisk fordel at vælge genopladelige kugler. Her følger der et lille UBS-stik med til dit legetøj, så du nemt kan lade det op, uanset hvor du befinder dig. Du er fri for at tænke på at købe batterier.

De genopladelige modeller er det miljøvenlige valg, mens legetøj med batterier kan være for dig eller jer, der primært leger med anal stimulering derhjemme.

Køb anal kugler til de skarpeste priser

Det populære sexlegetøj til mænd og kvinder kan købes i alle prisklasser. Design, materiale og særlige egenskaber vil være de forhold, der influerer på prisen.

De bedste anal perler er lavet af medicinsk silikone, der er både blødt, fleksibelt og hudvenligt. Du kan bøje legetøjet, så du får fuld frihed i forbindelse med leg, pirring, forspil og sex.

Når du vælger en af de mest moderne anal kugler, får du kvalitetslegetøj, der er lavet i ergonomisk design og med et smart håndtag.