Anal Kugler

Anal stimulation er meget mere og andet end fuld penetration med en dildo. Der findes forskellige udgaver af sexlegetøj, der er skabt til at give massage enten alene eller sammen med en partner. Analt sexlegetøj laves i alle størrelser, designs og udformninger. Uanset om du er erfaren med simulationen eller ej, kan du vælge legetøj, som matcher dine ønsker og lyster. Mens anal dildo eller buttplug er designet til enhver uanset behov og erfaringer, er kugler (Eller anal perler som legetøjet også kaldes) et godt valg for dig, der er nybegynder med anal stimulation.

Vis filtre
Fragt
Pris

Brand
 
Amaysin Wave Vibrerende Analkæde - Grøn
Pris fra 189
Fifty Shades of Grey Silikone Anal Beads - Sort
Pris fra 179
Amaysin Silikone Analkæde - Sort
Pris fra 199
baseks Analkæde Lang - Lilla
Pris fra 89
Anal Fantasy Ass-Gasm Penisring med Analkæde - Sort
Pris fra 179
Malesation Exciter Penisring og Analstimulator - Sort
Pris fra 149
baseks Silikone Analkæde - Pink
Pris fra 89
Anal Fantasy Power Beads til Begyndere - Sort
Pris fra 179
Sinful Explorer Anal Play Sæt - Sort
Pris fra 449
Dream Toys Cheeky Love Fjernstyret Analkæde - Sort
Pris fra 299
Anal Fantasy Flexa-Pleaser Power Beads - Sort
Pris fra 349
Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Anal Starter Sæt - Sort
Pris fra 449
Vis flere produkter

Derfor er anal kugler perfekte for dig, som er nybegynder med anal stimulation

Er du nysgerrig efter at opleve mere intense orgasmer og få mere nydelse i forbindelse med forspil og sex? Omkring anus sidder flere tusinde nerveender, som kan aktiveres i forbindelse med massage og berøring.

Både mænd og kvinder kan træne sig op til at blive fyldt ud. Som nybegynder er det en god idé at gå blidt til værks, så du får de dejligste oplevelser med at eksperimentere med stimulationen.

Du kan bruge anal kugler alene og sammen med en partner. De bløde, velproportionerede og speciallavede kugler er skabt til at give den helt optimale påvirkning af det følsomme område ved anus.

Du kan vælge kugler i mange forskellige designs og udgaver, så du får det legetøj, der kan forstærke nydelsen i forbindelse med dine orgasmer.

Vælg de bedste anal kugler

Som det gælder med en hvilken som helst udgave af sexlegetøj, skal du vælge et produkt, der matcher dine krav og behov. Du får mest glæde og fornøjelse af legetøjet, når du vælger en udgave, hvor kuglerne i antal og størrelser passer til dine erfaringer og lyster.

Du kan bruge følgende overvejelser, når du køber kuglerne til dig selv eller til en partner:

  • Hvilken størrelse skal kuglerne have?
  • Hvor mange kugler skal der være?
  • Skal legetøjet have vibrationsprogrammer?
  • Materiale
  • Vandtæthed

Det vigtigste punkt at være opmærksom på er design og størrelse. Som nybegynder kan det være bedst at begynde med et legetøj med 2-3 kugler. Du kan føre en eller flere af kuglerne op. Når du får orgasme, kan du trække kuglerne ud samtidig med og på denne måde forstærke klimaks.

Det er langt fra kun nybegyndere indenfor anal stimulation, der kan få pirrende og frække oplevelser med anal perler. Som erfaren med analsex kan du give dig selv de dybeste og længerevarende orgasmer, og du kan øge intensiteten af forspil.

Vil du lege med ekstra stimulation, vil anal kugler med vibrator være det helt rette valg. Her er der plads til at sætte en stærk og kraftig bulletvibrator fast i skaftet på legetøjet.

Genopladelige anal kugler eller batteridrevne?

Når du vælger anal perler med vibrator, kan du vælge imellem de genopladelige udgaver og dem, der bruger batteri. Hvilken udgave du skal vælge, afhænger af dine ønsker i forhold til fleksibilitet.

Skal sexlegetøjet med på ferie eller forretningsrejse, kan det være en praktisk fordel at vælge genopladelige kugler. Her følger der et lille UBS-stik med til dit legetøj, så du nemt kan lade det op, uanset hvor du befinder dig. Du er fri for at tænke på at købe batterier.

De genopladelige modeller er det miljøvenlige valg, mens legetøj med batterier kan være for dig eller jer, der primært leger med anal stimulering derhjemme.

Køb anal kugler til de skarpeste priser

Det populære sexlegetøj til mænd og kvinder kan købes i alle prisklasser. Design, materiale og særlige egenskaber vil være de forhold, der influerer på prisen.

De bedste anal perler er lavet af medicinsk silikone, der er både blødt, fleksibelt og hudvenligt. Du kan bøje legetøjet, så du får fuld frihed i forbindelse med leg, pirring, forspil og sex.

Når du vælger en af de mest moderne anal kugler, får du kvalitetslegetøj, der er lavet i ergonomisk design og med et smart håndtag.